Acte necesare schimarii permisului auto
Raspunsuri - Pagina 2
Androix spune:
Eu am dus o copie simpla, si nici macar nu a fost nevoie de original pentru confruntare. Oricum devreme ce ai CI-ul schimbat cu noul nume nu vad de ce mai este necesar sa duci si certificatul de casatorie, nu tot politia romana a eliberat si CI-ul??? O prostie...
Deci eu asa am procedat si am maxim 2 luni de cand mi-am schimbat permisul.
Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2
M&M spune:
Stiu , dar niciodata nu stii ce ii apuca in ziua respectiva. Buletinul mi l-au facut in 5 saptamani si , mai nou, buletinul se elibereaza de catre Primarie.
Cristina
Androix spune:
Cat de nou? Maica-mea si l-a ridicat saptamana trecuta si a durat 2 saptamani si l-a facut la politie. Vorbim de bucuresti?
Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2
M&M spune:
Da, in Bucuresti. Practic birourile sunt tot in cadrul sectiilor de politie, dar apartin de primarie. Eu am platit taxa pentru buletin la Primaria sect.1. Un politist mi-a zis ca de anul acesta este asa, nu stiu daca in tot Bucurestiul sau doar in sect . 1
Cristina
apisica spune:
Iti trebuie copii simple dupa acte, inclusiv dupa permis (acea copie ti-o va returna sa o ai ca dovada de circulattie);
buletin nou si-a facut sotul acum 1 luna si a mers la sectia de politie de care apartinem de obicei si nu la primarie (sector 4); doar ca pe buletin la categoria "emis de:" scrie ceva de genul biroul de evidenta a populatiei sector 4, insa tot la sectie am fost.
M&M spune:
quote:
Originally posted by apisica
Iti trebuie copii simple dupa acte, inclusiv dupa permis (acea copie ti-o va returna sa o ai ca dovada de circulattie);
buletin nou si-a facut sotul acum 1 luna si a mers la sectia de politie de care apartinem de obicei si nu la primarie (sector 4); doar ca pe buletin la categoria "emis de:" scrie ceva de genul biroul de evidenta a populatiei sector 4, insa tot la sectie am fost.
Aura
POZE Ilinca-Ana (3 iulie 2006)
Multumesc mult de informatii!!!
Si cu buletinul , tot asa scrie si la mine, doar ca taxa pentru buletin eu am platit-o la Primaria Sect.1 . Asa m-a indrumat un politist de la sectia unde mi-am facut buletinul si mi-a zis ca nu mai este sub jurisdictia lor emiterea cartii de identitate, ci a Primariei, chiar daca birourile respective, de emitere a buletinului sunt inca in cadrul sectiilor de politie.
Cristina