Acte necesare schimarii permisului auto
Parca am mai vazut acum cateva saptamani un subiect asemanator acestuia, dar nu il mai gasesc acum.
Pe scurt, m-am casatorit acum 2 luni , mi-am schimbat numele si, drept urmare trebuie sa imi schimb toate actele. Cu C.I . am rezolvat; dupa circa 5 saptamani de la depusul actelor a fost gata si buletinul( nu ma intrebati de ce le-a luat atat de mult celor de la Primarie sa imi faca buletinul caci nu stiu ).
Acum a venit randul permisului auto . Am citit undeva ca ar fi nevoie de un certificat medical. Este adevarat ???? Si de unde fac rost de el??? SI de ce alte acte mai este nevoie pentru eliberarea permisului auto????
Multumesc anticipat.
Cristina
Raspunsuri
gabi_j spune:
http://www.incepator.ro/teoretice/carnet_conducere.asp#casatorie (nu stiu sa introduc cu prescurtare...)
trebuie sa mergi la o clinica care face astfel de certificate (ca si atunci cand ti-ai facut permisul)
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
light spune:
Uite aici un link ca si eu tot la capitolul acesta ma aflu:http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=18300Eu am ales sa merg la Centrul medical rahova pentru fisa medicala si m-am dus la ora 7 dimineata pentru analize. La secretariat nu era nimeni, asa ca am stat la coada la laborator. CAnd am intrat mi s-a spus ca trebuie fisa medicala. Le-am spus ca am sunat inainte la ei si am fost informata ca au ei fisa, formular tipizat. Mi s-a raspuns ca da au, dar nu la laborator si in plus trebuie sa merg mai intai la oftalmologie iar fisa sa o iau la secretariat. La secretariat inchis. Mai bajbai pe acolo si gasesc o usa pe care scrie: fisa medicala auto- 700.000. Dau sa intru, inchis. Mi se spune ca a fost cineva care a plecat si va reveni. Dupa un sfert de ora apare o doamna care imi spune'nu de aici fisa, de la politie sau de la secretariat" Plec si de acolo si ajung la informatii unde intreb de fisa si se uita nedumerita la mine persoana de acolo. Apoi incep sa explic ca la copii de gradinita, deja vizibil enervata ca m-am interesat daca acolo se fac analize, mi s-a spus ca da, m-am interesat daca gasesc si fisa acolo, mi s-a spus ca da, dar la secretariat e inchis si asa mai departe. Nu imi ramane decat sa ma intorc si sa astept la secretariat. Trece o ora jumate de cand am sosit in clinica si in sfarsit apare cineva la secretariat care minune mare imi da fisa respectiva. Plina de nervi, nu m-am mai uitat pe ea, am iesit cu gandul sa merg mai intai la controlul oftalmologic pentru ca asa mi-au spus cei de la laborator, ca trebuie sa vina la ei dupa acest control. Dar nici acolo nu e nimeni, aveau program dupa amiaza. Asa ca am plecat de acolo fara sa rezolv nimic, si in plus acum ma intreb daca trebuie sa fac toate contoroalele care sunt trecute pe fisa adica: psihologic, neurologic, ginecologic etc
fara drept de semnatura
gabi_j spune:
la noi sunt clinici unde ti se fac toate analizele la un loc...
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
Lorenza spune:
La fisa dactilografiata trebuie musai sa-ti faci poza la ei(nu ma refer la poza de la politie) sau poti sa vii cu una de acasa!Eu il schimb pentru ca a expirat cel vechi!
Cea mai profunda traire omeneasca este misterul!
apisica spune:
doar daca permisul a depasit 1 an de la ultima schimbare/obtinere este nevoie de fisa medicala!sigur sigur!
Cel mai simplu se poate face aceasta fisa la scoala autogeneral (autogeneral.ro), dureaza 10 minute si se elibereaza dupa 2 zile; din cate imi mai aduc aminte se face miercurea de la ora 15 si sambata de la ora 10 - suna la numarul de la contact si iti spune la tel data si ora.Costa 700.000.Completezi o fisa cu datele tale, te pune sa citesti 2 litere de pe panou, sa tii mainile intinse sa iti verifice echilibrul, sa declari ca nu suferi de epilepsie si iti ia sange pt VDRL; toate astea intr-o singura sala; e o spoiala de control, insa important este ca obtii fisa repede.
apisica spune:
revin: nici poza nu-ti trebuie pe fisa dactilografiata decat atunci cand scoti permisul prima data;cand seschimba date din el (adresa, nume) nu trebuie decat fisa fara poza si restul de acte; eu am schimbat permisul de 2 ori intr-un an, asa ca stiu.
uite detaliile inclusiv prg-ul de lucru din Udriste; te incadrezi la categoria "preschimbarea permisului auto"
apisica spune:
DA! pana la 12
insa este la fel de aglomerat ca si in zilele celelalte;mai liber mi s-a parut a fi pe la orele 17, 18 seara in cursul saptamanii.
M&M spune:
copia dupa certificatul de casatorie se legalizeaza???? Am citit diferite raspunsuri pe diverse site-uri...
Cristina