FIV - 85
Raspunsuri - Pagina 31
danutza_c spune:
Avalon, am tot sperat si eu ca o sa ne dai o veste buna. Imi pare tare rau de nereusita ta si sper din suflet sa treci peste si sa iti recapeti puterile s lupti in continuare. Stiu ca e tare greu dar trebuie sa lupti si sa ai incredere.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
aniast72 spune:
Am vrut sa deschid un nou capitol dar din pacate nu ma pricep sa scriu si mesajul de inceput, cum e la "FIV - 84", cu linkurile ajutatoare. Rog cine se pricepe sa deschida "FIV - 86" si sa ma invete si pe mine cum se face. Multumesc.
Andreea
andicu spune:
Avalon, imi pare sincer rau ca n-a iesit acum! si ce embrioni ai avut!! daca mai in gand sa repeti experienta, iti doresc din tot sufletul sa treci peste acest moment si sa reusesti la urmatoarea! stiu ce inseamna si sunt alaturi de tine!
Puiramy, iar ne-am nimerit impreuna!de data asta o sa fie cu ockishori,sa vezi! cu endometrul nu stiu sa-ti spun, dar eu am avut 8 si ceva la ET si nu a fost suficient,acum ma rog sa-l am de vreo 12 ca sa fiu sigura! multa bafta!
Aniast,KITTA,Musete,Cristinici,Carma,Anto, Victoria si restul fetelor in focuri, tin pumnii in continuare!
Ginuta si Ingeras multi !
Rami, in timpul stimularii si dupa punctie poti sa bei o ceasca de cafea pe zi! mi-a zis mie azi dr, ca l-am intrebat!
Eu fac miercuri punctia, am 6 sau 7 foliculi, 4 pe dreptul, 2 sau 3 pe stangul, sambata am ET-ul. Doamne Ajuta! de-acum cu Dumnezeu inainte! da m-am gandit ca daca nu iese nici acum, la anul tot la dr Chivu ma intorc! macar acolo m-am obisnuit cu procedura si cu oamenii, si am si incredere ca fac totul cum trebuie...in fine, poate n-o sa fie cazul.
Progesteron injectabil a facut ZoRi si a fost cu noroc. Noua (mie si Crinutei) ne-a facut progesteron injectabil doar la punctie , 4 o data parca. Depinde , ca dr da diferit tratamentul de la un caz la altul. Sa vad acum ce-o sa-mi dea dupa punctie si ET...
Va pe toate!
ps. Am deschis capitol nou.Va invit la FIV 86! Cand o sa am timp, poate maine, pun linkurile din urma si iti trimit pm sa te invat cum sa faci, Anto!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele