FIV - 85
Raspunsuri - Pagina 30
zisaCami spune:
Avalon am fost convinsa ca vei reusi cu asa embrioni buni! Nici nu mai am cuvinte ... Sper din tot sufletul sa te refaci cat mai rapid, atat fizic cat si psihic! Sa nu-ti pierzi speranta si credinta in visul tau!
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
puiramy spune:
ANTOSIT-Multa bafta pentru vineri si chiar ca esti bogata cu o asa productie...Poate ne vedem vineri ca eu am programare la 10.30.Iti tin pumnii!!!
AVALON-Imi pare foarte rau.Majoritatea avem cel putin cate un FIV nereusit, stiu ca nu te incalzeste cu nimic dar vroiam sa-ti arat ca suntem alauri de tine si stim prin ce treci.Fii tare.
Mirela_1 spune:
Off, Avalon, imi pare tare rau. Iti doresc sa treci peste momentul asta si sa incepi sa speri din nou.
miki-miki spune:
Off, Avalon nu-mi vine sa cred. Nu se poate. Eram sigura ca totul v-a fi bine. Nici nu stii cat de rau imi pare surioara mea.
Te pup, te imbratisez si te rog sa nu te dai batuta. Poate DD vrea sa se intample natural.
Miki
Barbye are nevoie de noi.
Mirela_1 spune:
Avalon si iti multumesc mult ca ai postat si povestea tratamentului; aveam mare nevoie sa stiu cam ce ma asteapta si n-as mai fi indraznit sa-ti mai pun vreo intrebare acum. Te pup
antosit spune:
Puiramy mi-ar face placere sa ne vedem, eu cel mai sigur voi sti miercuri cand merg la eco, pana atunci multa bafta si ne mai "vedem" pe aici!
Anto
saftoiu_gina spune:
Avalon imi pare foarte rau ,tot timpul m-am gandit la tine speram sa ne dai o veste buna ,sper sa treci cu bine peste acest esec ,stiu ca e greu ,dar trebuie sa mergi mai departe .
Tuturor care sunteti in plin tratament ,in pragul punctiei si al unui rezultat ,multa BAFTA sica
saftoiu_gina spune:
Scuze ,din greseala l-am trimis ,termin ce am vrut sa spun.
Ma rog ca DD sa fie alaturi de voi .
GINA 31 +