Mamici de noiembrie - decembrie 2006(43)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Jojo ai grija cu tensiunea, e cam maricica. Ia si tu zilnic ulei de peste, eu iau de la inceputul sarcinii Biomarin Plus si poate se regleaza. Eu am avut cand 10 cu 7, cand 11 cu 6, cand 12 cu 7. Mai sus de 12 nu a urcat niciodata.

mayaione 35+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

gagix - am avut si o vizita, am mai si lucrat ceva prin casa ... dar nu v-am uitat.

SI EU AVEAM ACUM DOUA ZILE STELUTZE PE TAVAN.
La fel - eu cu directivele si sotul cu lipitul. De a doau zi au inceput sa cada - mai nou le lipim cu superglue - si cand vor pica din nou - sigur o vor face cu tavan cu tot (zugraveala).
Eu le-am luat din Selgros.

cipi13 nu ai Pm activ - ce ma henervezi ... .

Hai ca zic iar pe public:
sus in meniurile din stanga - mergi la mesaje private - apoi la optiuni si acolo bifezi sa primesti PM-uri.
Ai pus poze? OK. Du-te la albumul tau si copiezi carnatzul de sus de unde scrii adresa de net.

Ok. Apoi scrii asa [ url = " aici dai PASTE la carnatz " ] Poze [ /url ]
si gata. ai scris link-ul. Atentie! - sa nu lasi spatii goale cum am facut eu - dar eu le-am pus ... a.i. sa se vada ce am vrut sa explic.
Cand dai vizualizare si e totul in ordine .... poti copia faza asta la profilul personal - la semnatura ... si-ti va aparea in fiecare mesaj.
Daca vre-odata nu vei vrea semnatura in mesaj ... ai optiunea in josul paginii de raspuns ... sa scoti bifa de la "Selecteaza pentru a va introduce si semnatura".

Sper ca m-am facut inteleasa. Aviz - noilor venite - daca vor semnatura si Pm activ.

fug sa vad si eu noile poze.

Miro35+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Am o intrebare: de ceva timp, bebele nu mai misca asa de tare cum misca pana acum, il simt cum misca in fiecare zi, dar nu la fel ca inainte. Oare e de la faptul ca a crescut si nu mai are atata loc? Voi cum simtiti bebele, cele care sunteti in saptamana 35-36? Eu cum stau toata ziua in pat, m-am gandit ca poate doarme mai mult acum.
Pupici,

Zina si bebe Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Ingeras26 - eu am luat de la diverta si sunt din alea care se lipesc instant fara adeziv. O sa pun poze sa vezi.
Bamboletta f fain patutul- ca de printesa!

Kokorina ma alatur intrebarii tale si in plus mai intreb - la ce temperatura spalati lucrurile puiutilor? Intreb pentru ca aseara am luat toate lucrurile care le am , le-am sortat, iar pe multe scrie la 40 grade sa fie spalate. Daca le spal la temperatura de 40 grade si apoi le calc pe ambele parti , ce ziceti?
Voi le-ati bagat si balsam? Eu detergent am luat lenor si le voi da clatire intensiva de 2 ori.
Va mai rog ceva - dati-mi o solutie. Unde sa le usuc? In seara asta ma duc cu iuly sa iau un suport de uscat rufe special sa usuc lucrurile fetei.In casa daca il pun fac igrasie, in balcon nu imi inspira incredere. Ce sa fac? Sunt prea paranoia? Sa il pun in balcon suportul si sa le usuc acolo?
Eu ma apuc de miine de spalat ca am multe, am calculat eu cam de 4-5 ori o sa folosesc suportul si sa le termin de uscat pina sapt viitoare cind termin curatenia generala, si apoi sa le calc.

Va pup!

Lory35 saptde Catrinel Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

cipi tu nu ai parola - acum m-am prins. Activeaza PM - da-mi un Pm si trimit Pm cu parola si explicatii.
in principiu - te loghezi cu userul comun, creezi un album cu numele tau de user si pui poze. Abia apoi reiei mesajul meu de dinainte.

jojo_miha si eu ma trezesc cu maini si picioare umflate - mai cedeaza pe parcursul zilei ... seara-s la fel. Ma mai dreg cu un unguent naturist mentolat - pentru picioare obosite cica.
Cu tensiunea stau in general bine - e cam mica - de aceea am liber la o cafea pe zi. Cand merg la dr. am o tensiune cam matre - asa ca se sperie si ma pune sa mi-o iau zilnic ... ete ca n-am nimic ... doar cand merg la ea sunt un pic mai stresata. lasa sarea din meniu si vezi ce au mai spus si fetele.

Dbunny acum vizionez pozele tale - parca as renunta la etajera mea in favoarea uneia cum ai tu ... sa vad ce zice si sotul. Faine poze.

RUXMAX eu parca inclin sa nu-mi mai iau burete. Astia nu au activat inca site-ul. Cu Marcela inca nu am vb - dar cred ca renuntz - din cauza microbilor ... vezi ca s-a vb pe topic zilele astea despre burete. Numai 4 kg??? hai pune mana si papa - nu cantitativ - ci calitativ. Eu am luat-o inainte ... am doar 11 la bord ... dar azi noapte m-am trezit de 2 ori sa pap.
Lorym eu le-am trimis la mama - le-a spalat si le-a uscat apoi afara in aer liber. De spalat maxim la 10 grade mai mult decat scrie pe ele si a pus si putin balsam. Pe viitor eu nu voi mai pune. Depinde si de cum va reactiona pielea bebelinei. Vezi tu ... te adaptezi din mers.

fug inapoi la treaba. you all

Miro35+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Miro tipul asta de etajera da bine plin de jucarii, dar o da bine si peste cativa ani cand cupilu tre sa-si puna cartile(stil biblioteca moderna). E de la Ikea...deci eftina.
Ma bucur ca va plac pozele, abia astept sa mi se aduca patutul (alb)si caruciorul.
Jojo Tensiunea mea era ieri 110/60. Mi-a luat-o moasa. Si mai bag si eu cate-o cafelutza cu lapte din cand in cand...ca-mi place...
Dbunny32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Jojo eu am citit ca tensiunea nu trebuie sa depaseasca 14 cu 9 iar cele care au tensiune trebuie neaparat sa doarma pe partea stanga.

RUXMAX - si eu am luat la bord doar 5 kg dar in trimestrul 3 cica mai punem pe noi vreo 4-5 kg. Asteptam si vom vedea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

sunt furioasa pentru ca scrisesem un ditamai mesajul si cand sa-l trimit mi s-a restartat calculatorul.
Salut!

Tema zilei:

Fiecare poate sa-si dea cu parerea dar eu voi face tot ceea ce stiu si ce-mi va spune medicul pediatru.Eu nu am probleme cu cei (de fapt cele) din familie.Datorita faptului ca stau cu soacra in aceeasi casa voi accepta cu placere ajutorul ei.Spun asta pentru ca am doi nepotei din partea sotului si am vazut-o pe soacra mea in "exercitiul functiunii" si mi-a placut ce am vazut.Vreau sa spun ca nu este dintr-acelea cu conceptii invechite ci,dimpotriva,este foarte receptiva la tot ceea ce este nou si modern.Asa ca sper sa-mi fie un ajutor de nadejde pe care ma pot baza in orice situatie.

As mai raspunde la fete dar,la cum functioneaza forumul,s-ar putea sa nu mai fiu de actualitate.

Oricum va transmit multi pupici

DENY35+cuIRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Ramsan mersi mult ca m-ai ajutat cu pozele, ca eu eram prea ametita de foame !
Am 2 poze cu patut si cu perdeaua si acum mai fac vreo citeva sa pun.

In legatura cu temele:
- noaptea cind imi da voie Catrinel sa stau pe stinga ca numai pe dreapta ma lasa de cele mai multe ori, ma ridic in 4 labe icnesc si apoi ma asez si eu.iuly se uita saracul la mine si nu stie ce sa-mi mai faca ca vede cit imi e de greu. La mine e di vina ca sunt si micutza-1.55.Si ma trezesc de foarte multe ori pe noapte cam de 4 ori sa ma duc la baie si ma hidratez cu un litru de apa.

- in legatura cu parerile persoanelor mai in virsta eu sunt cunoscuta drept o persoana foarte directa, poate prea directa.Si nu prea au curaj sa se bage in gura cu mine ca nu mai ies intregi.
De infasat chiar am prins ieri pe tvr un material scurt in care se spunea ca nu au nici o legatura parantezele copiilor cu infasatul; ca infasatul e cea mai mare prostie inventata de babe; si ca piciorusule drepte tine strict de alimentatia copilului, de mineralele si calciul care il administam puiului nostru.
- eu chiar ii voi lasa chisculitzele in voie.
- acum o luna soacra mea , ca mama mea e prea doamna,n-ea spus fara sa o rugam ca va veni de cind ma internez si pina ii cade buricul sa ne ajute.Ne-am mai linistit, ca chiar eram ai nimanui si ne intrebam ce o sa facem.O sa-mi faca mie de papa si lui iuly, ca la cum il stiu de la atita stress nici mincare nu si-ar face.Si la citi copii si nepoti a crescut chiar o sa am nevoie de sfaturile ei.Dar stie pina unde sa mearga cu sfaturile ca stie ca nu sunt dusa cu pluta, si ne respecta dorintele.Deci sper sa fie bine.

Lory35 saptde Catrinel Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Cat despre spalatul hainutzelor...inca n-am facut-o.
Stiati ca Mickael Jackson isi arde hainele ? Cica nu vrea ca pielea lui sa intre in contact cu haine spalate din cauza actiunii nocive a detergentilor.... Si ca asta mai estem cativa...
Tema zilei: Soacra soacra poama acra. Intr-un fel nu ne avem treaba, mancam la ei o data pe saptamana in rest nu ne vedem aproape toata saptamana, locuim singuri la 15 km distanta, dar cand vine la mine acasa... zugraveala nu-i place, candelabrele nu-i plac...Cand a vazut caruciorul intr-o revista a zis ca tare urat ii, ca daca-i numa cu 3 roti are impresia ca o ca cada intr-o parte... na nu-i bai ce crede ea... bine ca n-e dat juma de suma sa-l platim , in rest faca ce-o vrea
Dbunny32+

Mergi la inceput