Estrofen
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
silveana spune:
Dasha,de la Giulesti mi-au dat noul tratament cu Estrofem si nu mai iau cicloprogynova pentru ca este acelasi lucru.Am inceput cu o pastila din a doua zi a ciclului timp de 4 zile dupa care doza creste la 2 pe zi timp de 4 zile ,pe urma la 6 pe zi timp de 4 zile,2/zi 13 zile. 1/zi 2 zile dupa asta vine sangerarea.Tratamentul asta il fac pana ma cheama sa-mi faca ET, nu stiu cat dureaza si cat trebuie sa-l repet depinde daca se gaseste o donatoare..In perioada asta trebuie sa ma duc si la ecografie.Binenteles ca raman si pe lista de la med-new-life sa fiu sigura ca pana la urma fac undeva.
Te pup si-ti urez sa fie cu ochisori...
Silveana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kla78 spune:
DASHA iubita ma bucur mult de tot ca in sfarsit faci si tu fiv-ul.!!!poate anul asta mos craciun ne aduce la fiecare cate un bebel!stii ceva de pccaflor ca nu am mai vazut nici un mesaj de la ea (bine eu am netul numai de 4 zile dar am citit din urma cat am putut)
pupici pt toate fetele!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
Dasha spune:
Kla , de Picca nu stiu nimic...dar eu nu mai stiu mare lucru nici de iubita noastra Iliuta.E drept ca am intrat cam rar ca sunt super stresata dar...Tu ce faci? Esti bine?Sper si eu sa ne aduca Mosul la toate bebei frumusei.
Va pup pe toate.
Never say never!
kla78 spune:
eu sunt bine iubita,luna asta in 18 incep si eu tratamentul pt FIV 2 in sfarsit si am emotii de pe acum....ma rog la DD sa fie totul bine .
Iliuta maine face hiteroscopia sper sa-i fie bine si sa ne spuna ca incepe si ea demersurile pt fiv!
pupici
claudia
Alé spune:
Alo, alo, aici estrofenu! FIVu' e la alt capitol.
Va rog eu, fetele, mutati-va cartieru general la FIV, ca vad ca intr-acolo se indreapta dscutia.
danutza_c spune:
Dasha, tie ti-a spus sa incepi Estrofemul dar inca nu stii ca ai donatoare? adica faci trat mai multe luni pina iti gaseste donatoare?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Dasha spune:
Nu , nu ,Danutza , este si donatoarea.Vedem ce o sa iasa ca saptamana viitoare merg in Romania.
Never say never!
danutza_c spune:
Dasha, iti doresc din suflet sa reusesti! Sa te intorci "doi"!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!