Estrofen
![](images/user_woman.png)
Buna fetelor ,
Banuiesc ca s-a mai discutat despre medicamentul asta pe site dar .....va rog din suflet sa ma ajutati..Medicul de la MedNewLife mi-a spus sa opresc tratamentul cu Femoston si sa iau Estrofen din ziua a doua.Problema este ca aici farmacista mi-a spus ca nu a auzit de acest medicament si sa ii spun componentii de baza .Mi-a spus ca ei au Estrofem dar nu stiu daca este vorba despre acelasi medicament.Este cineva care a mai luat?Imi puteti spune compozitia exacta?In Romania se gaseste?Problema e ca nu am preamult timp ca duminica este ultima zi de Femoston si mi-ar trebui saptamana viitoare.Ce ma fac????
Never say never!
Raspunsuri
noela_carmen spune:
iubita , ar trebui sa te interesezi mai bine, pentru ca eu cred ca e vorba de unul si acelasi medicament.
in Romania nu apare in dictionarul medicamentelor Estrofen ci Estrofem, care e ste un estrogen de fapt.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Dasha spune:
Multumesc , Noela.Am vazut si eu ca este Estrofem dar mie mi-a trimis un mail asistenta medicului si mi-a scris Estrofen.Sa fi gresit ea? Posibil...Oricum i-am scris si eu si acum astept sa vad ce imi raspunde ...
Va pup.
Never say never!
danutza_c spune:
Dasha, da a gresit. Am luat si eu, este Estradiol fiecare pastila contine 1mg si este facut de Novo Nordisk din Danemarca.
Daca nu il gasesti la tine poate poti ruga pe cineva sa iti trimita de acasa, nici nu costa mult, eu ma dat pe el 186.600 asta toamna.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anca_sp_Wish/Anca_sp_Wish.jpg)
Anca Wish spune:
Eu am facut niste noduli la sani de la el. sau, cel putin, asa mi-a zis endocrinolgul. Aaaaa...si cateva kg in plus.
Te sfatuiesc sa faci ecografii pe toata perioada administrarii. Daca citesti prospectul, efectele adverse sunt multiple.
Sanatate multa!
Dasha spune:
Asa este Danuta ,mi-a scris astazi si mi-a spus ca este vorba despre Estrofem.L-am gasit la farmacie .Aici costa 15 euro dar trebuie sa merg luni la doctorul de familie sa imi dea reteta.Pe tine te-a ajutat ?A avut efecte secundare?Multumesc.
Never say never!
danutza_c spune:
Dasha, de ajutat nu m-a ajutat ca fiv-ul nu a reusit. Efecte adverse de la el am avut doar singerare, ceea ce exact nu era indicat inainte de fiv pentru ca mi s-a cam dus din endometru. In fine, nu era singerare abundenta, doar spotting dar care a tinut mai multe zile la rind. Nu cred ca din cauza asta nu am reusit pentru ca la ET aveam endometrul de 10 mm dar in tot cazul era mai bine daca nu aveam spotting.
Altceva nu am avut de la el. 15 euro nu mi se pare mult. Bine ca te-ai lamurit si stii ca il poti cumpara de acolo, stiu ca numai cu reteta se poate.
Iti doresc succes la tratament si sa fie fara nici o reactie secundara.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
silveana spune:
Buna, Dasha
Ieri am fost si eu la Doctora, mi-a dat o schema de tratament ca si tine(estrofem) si deja am inceput.Tratamentul este dat de cei de la Giulesti cu care sper sa merg mai departe.
Te pup si mult succes
Silveana
Briantis spune:
Dasha ,pt ce iei estrofem ,faci fiv?Imi poti spune cum?Cu ovule donate ,sau faci stimulare?
Mama lui Andreiutzu
Dasha spune:
Briantis ma pregatesc sa fac FIV la MedNewLife cu ovule donate si mi-au prescris Estrofem.Sunt cam stresata ca iau atatea pastile si pentru tiroida si cand nu esti acolo sa vorbesti cu medicul....stii cum este te gandesti la toate prostiile....Daca ai nevoie de informatii imi poti scrie pe PM.
Te pup.
Never say never!
Dasha spune:
Silveana ,scuza-ma dar nu am inteles....tu faci la Giulesti pana la urma?Doctorul de la Giulesti ti-a spus sa iei tot Estrofem(sau Proginova ,cica este acelasi medicament....)?Tot din a doua zi ?pentru cat timp?Deci ai inceput deja.Maine este ultima zi de Femoston dupa care astept rushii iar din a doua zi trebuie sa incep si eu cu Estrofem.Uffa...sunt asa de stresata...Bafta multa si mai vorbim.
Va pup pe toate(Iliuta, Liana,Briantis, Silveana , Curcubeu si restul fetelor)
Never say never!