Mamici de ianuarie - februarie 2007 (22)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

ylilimic, eu deja mai am ceva carticele pe care le-am printat cand eram insarcinata cu Andrei (si care circulau aici pe forum la vremea aceea), dar asta de care ai spus acum nu o aveam...si uite-asa m-am facut cu inca 4 carti pe care nu le-am citit. Dintre cartile pe care le-am citit eu va recomand din suflet ca fiind cea mai buna, din punctul meu de vedere, "Ascultarea de bunavoie" de Kay Kuzma.

Edit: referitor la betadina, este excelenta si pentru fetele cu cezariana. La mine in casa oricum e nelipsita.

Oana 20+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

ylilimic, te rog trimite si la mine: venturaanca@yahoo.com

Amaya, mai ai cartea in format electronic? Mi-o poti trimite si mie te rog mult?

Aventura 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Aventura, "Ascultarea de bunavoie" nu am avut-o in format electronic, am cartea efectiv. Daca o aveam o ofeream din start.

Oana 20+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

ylilimic, imi poti trimite si mie cartea, plsss katerynaovi@yahoo.com

Vine barza
24+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Ylilimic, ma inscriu si eu pentru carte, daca o poti trimite pana la Arad , adresa este cristart@easynet.ro .

Apropo de expeditii, ce ziceti fetelor ce am pati ieri, gasesc pe net la cineva din Bucuresti un patut care imi place la nebunie pentru printisorul nostru, sun oamenii, ne intelegem, dar fiind eu din Arad le spun ca trimit o firma de curierat sa ridice patutul cu ramburs, ca toata lumea sa fie linistita si multumita. Se duc ieri oamenii sa ia patutul, la care doamna nici nu-i lasa sa intre in casa, caci vezi, copilul doarme in patut. Aflu beleaua , sun femeia, la care imi spune ca de fapt soferul de la firma i-a cerut vezi-doamne sa demonteze patutul, sa-l lege samd. Eu cred ca ori nu mai vrea sa-l vanda, ori s-a gandit ca-l da prea ieftin (totusi, 4 milioane nu mi se pare chiar putin), oricum tare m-am necajit . Azi m-am dus sa vorbesc cu firma de curierat, mi-au spus ca ei duc ce doreste omul si in forma pe care o doreste omul, nu pun conditii. Asa ca o las balta cu doamna care de fapt nu stie ce vrea.

Fiindca tot discutarati de efectele hormonilor de sarcina, eu am constatat ca baietelul nostru imi "fura" hormonii masculini, am constatat ca parul de pe picioare creste mult mai rar si mai subtire. Voi ati constatat ceva de genul asta?

cristiana 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Vreau si eu cartea pls:

gio13corina@yahoo.com

Mersi

Catalina, colul se masoara mai bine la eco transvaginala, dar mai conteaza si cine face masuratorile; adica facuta pe abdomen de Herghelegiu pot sa stai linistita ca asa este. cat despre plimbari, daca nu exagerezi, de ce nu? chiar si cand ma suspectau ca am orificiul intern deschis tot mi-au dat voie sa ma plimb zilnic jumatate de ora.

fetele, cred ca ma impus cu fierul asta, iar iau de doua zile si mi-e greata de nu mai pot. cred ca renunt definitiv la el, cu toate ca aveam hb 10 si ceva la ultimele analize. mai bine fac alte analzie si vad cum mai stau...

am vazut niste hainutze frumoase de bb la un magazin, din acelea pt 0 luni, suprbe!!! de-abia m-am abtinut sa nu iau, dar aveam in plan sa cumpar altceva de acolo. in shimb mi-am mai luat o pereche de pantaloni de gravidutza cu burtica, f misto. aveau o gramada dar marimi mari; chiar m-am enervat pt o pereche de blugi cu burtica superbi dar....imensi!!!

va pup

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata burtici!
Ylilimic, vreau si eu cartea. Adresa mea este: loremunteanu@yahoo.com
La capitolul medici, eu nu am prea multa experieta... Fara cei din spital (de cand am pierdut sarcina si care mi-au facut chiuretajul, doi barbati si o femeie), care toti mi s-au parut brutali, am mai avut de-a face cu doua doctorite si cu Tutunaru. Ele mi s-au parut, la fel, foarte brutale si total dezinteresate de ce fac acolo, pe cand dl. dr...are o mana extrem de usoara si e foarte atent, etc... La el raman...
Iar eu sunt extrem de pudica... daca nici macar sa ma dezbrac in fata maica-mii nu pot... asa ca...

Loredana 21+ Roni-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Ylilimic, mea culpa, imi cer mii de scuze ca de cand mi-ai zis de carte nu am zis nimic. A fost chestia asta cu doctorii si am fost cam zapacita. Te rog din suflet sa ma scuzi. Daca mai ai posibilitatea, trimite si mie la catalinapieptea@yahoo.com . Inca o data, te rog sa nu crezi ca nu am apreciat oferta ta. :-)

Dragelor, am fost la Cora. Mi-am luat cam de toate pt bagajul de spital, vorbesc numai pt mine. Pt bebe nu m-a lasat sotul sa fi luat ca as fi luat una doua asa ... Mi-am luat si o pijama, nu din aia de gravide ca mie nu imi prea plac camasile de noapte si oricum nu gaseam acolo. Am luat una cu pantaloni si camasa care se desface.

Aventura, poti cumva sa o intrebi pe prietena ta daca il gasesc pe dr Anca la vreun cabinet particular? Sincer nu imi prea vine sa alerg dupa el prin spital, in toti anii astia de tratamente am invatat ca la spitale nu gasesti pe nimeni sa stea de vb cu tine si pt mine (ca si pt voi, sunt sigura) asta e un lucru f important.

Acuma mi-am reluat pozitia in pat, si ma mai ridic la masa. Bebe pare ca e ok, nici o durere, nici o contractie, slava Domnului.

Cata 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

ylilimic te rog daca poti sa-mi trimiti si mie cartea adresa mea e inasi_adela@yahoo.com ; m-a distrat ideea ta cu scosul la lucru pe imprimanta nu stiu cum e la voi dar sefa mea ar lesina tot timpul se plange ce repede se termina cartusul de la imprimanta

eu aud tot mai des in ultima vreme " draga te enervezi prea repede , stresezi copilul " e adevarat ca ma enervez cu mame care-si bat copii la recoltat de parca nu e destul de speriat copilul si asa ( de fiecare data ma gandesc sa nu ajung niciodata asa nu suport sa vad pe cineva cum bate un copil );
ieri am mers la cumparaturi cu niste prietene ca merg la o nunta sambata viitoare si ma intalnesc cu o tipa ce a nascut anul asta prin cezariana la cerere nimic rau in asta nu ? ei bine tipa l-a umplut pe medic de bani ca sa-i faca cezariana si cand s-a dus la spital se distra cu alte "curajoase" ca ea punand note la cele care nasteau normal de genu " asta merita 6-7 nu a urlat destul " ; ei bine ea imi explica mie ca a facut asta ptr bebe nu ptr ea cand i-am spus ca vreau sa nasc normal
mi-am luat o bluza super faina de gravidute si o pereche de pantaloni abia astept nunta
cele cu cezariana la cerere astept

va pup 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

ylilimic intre inasi_adela e o linie jos care le uneste nu se vede ca e subliniata adresa
25+

Mergi la inceput