Mamici de ianuarie - februarie 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 12
delfinuta spune:
Buna dimineata tuturor burticilor! Sa aveti o zi de vineri frumoasa si usoara!
Flavia ma bucur tare ca esti bine si ca te-ai linistit cu fetitele. In leg cu kilgramele de inteleg perfect, asta e, vedem dupa nastere cum facem sa slabim..
In leg cu cosurile, Messa, eu am cosulete din alea mici si muuulte pe frunte si pe piept, acolo imediat deasupra sanilor si tenul mi s-a ingrasat scarbos de mult. Inainte tb sa folosesc o tona de crema ca sa ma simt bine, iar acum nu mai fol decat demachiant, ca daca ma mai dau si cu crema nu stiu ce iese din fata mea. Si-mi mai iese asa la cateva zile cate un cos din ala dureros, mare, sub piele. Simt ca innebunesc de nervi si nu stiu ce as putea face..!??
Messa spune:
Pai nu avem ce face altceva decat sa dam cu talc si spirt
si sa rabdam pana ies bebeii din burtici si ne recapatam corpurile numai pentru noi ![]()
marinar spune:
Flavia ma bucur ca bebelinele sunt bine.
mai si eu am ceva probleme cu cosurile, pe frunte si pe umeri. bine macar ca sunt putine. hormonii astia!!!!!
Marina
23+
burtika
sraluca spune:
Buna dimineata
FLAVIA ma bucur ca totul e in regula la voi 3. Atata ingrijorare nu ti-a facut bine asa ca acum linisteste-te si simte-te bine ca sa stii ca ele simt.
Eu am patit-o acum 2 zile, m-am enervat f tare si imediat a inceput sa dea din picioare si sa se agite. Asa ca au dreptate astia cand zic ca starea mamei se transmite la bebe. Pana acum nu prea eram convinsa.
Asa ca muzica linistitoare si nu va suparati si enervati ca asa vor fi si copilasii.
Va pup.
sraluca
24+
Catalina spune:
Flavia, ma bucur ca esti bine si tu si fetele. Eu zic sa nu te impacientezi ca e una mai mica, cred ca se intampla des la gemeni. Atata timp cat nu e mult mai mica eu zic ca e ok. Si eu am frati gemeni si unul era mai mic si prieteni care au nascut gemeni si pe langa ca nu seamana de loc unul cu altul (apropos, ale tale sunt impreuna sau separate? - scuze ca nu stiu exact cum se numeste stiintific) unul e mai mic si unul mai vanjos asa ... si au 11 ani. Deci se mentine ... dar sunt super ok.
Astept cu sufletul la gura ora 16 sa plec la dr. Pe langa ca e prima data cand ies din casa de duminica atunci cand am fost rapid pana la biserica, sunt destul de nerabdatoare sa aflu ce face bebe. Mi se pare ca am o burta atat de mica .... m-am uitat aseara la voi la poze, si am ramas asa cu un gust amar. Eu am burta mult mai mica decat voi ... . Nu m-am mai cantarit de vreo luna. Sa vad azi cat am.
Hai va pup si mai vorbim
Cata 26
megbeng spune:
buna dimineata!
o intrebare scurta si la obiect, sa ma lamuresc si eu: voua v-a spus vreun doctor ca daca ai placenta anterioara simti bebele mai tarziu, sau ati gasit pe net? ca dr mea a zis ca nu e asa, si mi se pare logic ca la sarcini mai marisoare sa nu mai conteze cum e placenta, care devine mica in raport cu bebele..flaviei inteleg ca nu i-a zis dr nimic de o posibila legatura, iar eu nu am gasit asa o informatie in nici o carte de obstetrica.(multumesc anticipat de raspunsuri).
apropo, flavia, ce bine ca sunt puiutele ok!!
cat despre cosuri, fata mea dimpotriva s-a curatat foarte frumos dupa ce am ramas
..oare o fi adevarata vorba din popor, ca daca ai fata faci cosuri si daca ai baiat se curata tenul? facem un mic sondaj?
eu sunt cu
si tenul s-a curatat!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
delfinuta spune:
Megbeng eu am baietel si am cosuri...deci nu cred ca e asa!
Fetelor ma gandeam...o fi posibil ca med de fam sa ma fi tras in piept cu banii de analize? Ca vad ca numai eu am platit analizele la med de fam, voi toate ziceti ca le-ati facut gratis...
Nu de alta, dar mai urmeaza un set de analize acu si chiar as vrea sa stiu..
megbeng spune:
..iar messa si marinar au fetite si cosuri..deocamdata se potriveste in 3 cazuri din 4
..
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
Amaya spune:
Flavia, Slava Domnului ca bebitele sunt bine si te-ai linistit si tu.
Messa, bine ca ai reusit sa gasesti o solutie sa te odihnesti. Nu cred ca dintr-un paracetamol sinus si un puf de Bixtonim ii poti face rau lui bebe. Eu sunt de parere ca mai rau ii face ca mama sa aiba o stare rea si anxioasa.
Criss, la mine petele au aparut sub forma de pistrui (multi) sub zona ochilor. Pentru altii (din jurul meu) nu este o problema estetica si nu considera ca m-am uratit, nici pe departe, insa eu mereu am avut oroare de pistrui (cu scuzele de rigoare pistruiatelor) tocmai fiindca sunt foarte evidenti iar eu sunt obisnuita cu un ten curat si frumos fara ajutoare cosmetice.
Megbeng, eu la prima sarcina (baiat) am avut un ten superb, luminos, curat, ce mai, era o placere sa ma uit in oglinda...Acum, cu fetita, sunt plina de pistrui sub ochi.
Delfinuta, toate analizele de rutina din sarcina sunt acoperite de casa de asigurari, mie, la prima sarcina, mi-a dat trimitere medicul de familie si le-am facut gratuit la Synevo. La sarcina aceasta au intrat in ab. la Medicover asa ca n-am mai luat trimitere de la medic. Mai sunt analizele optionale (suplimentare), cele virale in special, care nu sunt acoperite si care se platesc, dar cu 4 mil. le faceai oriunde pe toate cele necesare si cateva pe langa chiar. Mie mi se pare enorm cat ai dat si, sincer, nu cred ca se justifica.
Oana
20+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"