De unde ne cumparam haine (reduceri, magazine...)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Ce au mai bagat frumos la magazin? Ziceti-mi sa merg si eu!
Ca stau departe de el si sa stiu daca bat drumul.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Am fost si eu azi la Zefir. Au program zilnic de la 10 -20, iar sambata de la 10 -18. Din vechea colectie nu pea mai ai ce alege, doar niste rochitele, care le poti purta peste pantaloni, din jerse. La noua colectie insa lucruri f dragute si oricum acceptabile ca pret.Eu mi-am luat un paltonas 100RON, vara-mea tot un paltonas 180RON.
Miria gasesti costumase, pantaloni, paltonase, marfa de toamna -iarna, dragutele.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Multumesc frumos!
O sa merg saptamana viitoare neaparat!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Fetele, am nevoie sa-mi cumpar camasi simple, cambrate, diverse culori, sa le port pe sub sacou si nu prea gasesc. Toate au volane si briz-brizuri. Ati vazut pe undeva lucruri de calitate si simple?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

iepumic cand se muta ? ca eu ajung acasa pe 5 dec ?
apropo, am citit postarile si stiu magazinul...pai cum sa nu-l stiu daca ai mei stau vis-a-vis

quote:
Originally posted by iepumic

[font=Comic Sans MS]
[size=2]
[purple]
Fabrica "Zefirul" din Sos. Iancului se muta cu totul in Prelungirea Ghencea ( de fapt...in primul sat la iesirea din Bucuresti, am uitat cum se numeste). Intr-adevar ei produc pt Naf-Naf si gasiti la ei si camasi barbatesti super.

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Wow! Ce bine ca vin si aproape de mine... De fapt, nu cred ca in primul sat de dupa Bucuresti, ca nu prea ar fi unde (noi mergem des pe acolo la bunica la tara...). Chiar la capatul autobuzelor 368, 105 e o fabricuta de textile (pe stanga cum ai iesi din Buc)si la ei in curte am vazut dubitze inscriptionate cu Naf-Naf.

Claudia, mamica de baietel 2,10 ani si de fetita 1,1 ani
Poze parinti
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genusa spune:

Eu am fost la magazin si am intrebat cand se muta si unde,si mi s-a spus ca magazinul nu se va muta dar ca fabrica s-a mutat deja.

Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ameea spune:

Buna,sunt noua pe aici.A mai fost cineva la "Zefir"?,stiti cumva ce se mai gaseste pe acolo?.Eu intentionam sa ajung,insa din cauza timpului si distantei n-am mai fost.V-as fi recunoscatoare pentru noi informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilviaPop spune:

fetelor, la magazinul ala cu violeta cea ciufuta cum tb sa te imbraci sau cum tb sa arati ca sa zica preturile mai mici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ely29 spune:

Fetelor, si la K-velo au super reducere in perioada asta, pana pe 30 Nov. La 4 produse cumparatate aveti 40% reducere sin costul total. Daca mai aveti si card K-velo, aveti reducere 45%, adica practic cumparati produsele la jumatate de pret. Super afacere, mai ales ca vine acum luna cadourilor, si puteti sa-i cumparati sotului hainute:)

Mergi la inceput