Naturiste si homeopate (23)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Adimercedes, Mariee, va multumesc mult pentru raspunsurile de saptamana trecuta. Am avut o perioada f incarcata si nu prea am mai intrat pe forum.

Adimercedes, o sa caut ceaiul unde mi-ai spus tu. Duminica ar cam trebui sa imi vina ciclul (eu sper din toata inima sa nu mai vina…), daca vine o sa incep sa beau si ceaiul pe langa maca. O sa caut si despre trat Liviei, daca nu o sa gasesc exact ce vreau, o sa mai imi permit sa te deranjez cu intrebari.

Am citit mesajul tau e mai devreme si vroiam sa-ti spun ca eu cred ca trebuie sa consideri prima zi a ciclului cea in care ai avut scurgerea, chiar daca nu a fost foarte abundent. Stiam si eu ca uleiul de peste e f bun. Din cate imi maintesc, imi dadea si mama cand eram mica. Iti doresc sucess cu noul job si cu magazinul de jocuri! Si ai mare dreptate: nu trebuie sa ne pierdem speranta!

Va pup pe toate

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Adimercedes te felicit pt pofta ta de viata. Eu una te invidiez . Nu am tonusul tau si nici nu m-as descurca intr-o tara straina si cu atat mai mult ca agent imobiliar.

Unii spun ca prima zi de CM este cea care e de rosu intens, iar altii ziua cu prima aparitie. Se mai spune ca dc apare dupa ora 18 nu se pune ziua aceea ca fiind Z1 ci urmatoarea. Si eu sunt nelamurita.

Ce fel de ulei de peste ai luat? Omega 3? Ulei din ficat de rechin? Sunt mai multe uleiuri de peste. Eu stiu ca Omega 3 e f f bun. Poti sa dai un link cu produsul?

Miki

Barbye are nevoie de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

Buna fetelor!
Am inceput tratamentul sambata, cum prevazusem. De atunci sunt intr-un tratament continuu. Cand termin trebuie sa incep din nou..:))
Pulberile nu sunt "dragute"...iar tincturile au alcool asa ca sunt ametita mereu..(deja eram si inainte) mi-e foame si mi-e somn mereu.
Am luat totul cu mine la serviciu...tocmai beau ceaiul de naprasnic...
Inteleg pe cine s-a lasat sau il face partial....am sa fac efortul o luna, cu analizele la sange, eco, apoi vad daca continui tot asa sau mai scot di ele.
Sunt multe, e complex, fara doar si poate, dar cred si mai mult acum ca am inceput, CA MERITA.

Daca mai e cineva care a avut sau are experiente cu tratamentul....

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madalina1968 spune:

quote:
Originally posted by danutza_c

Ideea de fond a gemoterapiei e foarte buna, dra daca e doar pe eticheta asta e altceva, cu toate ca nu-mi vine sa cred.
Si cu Vitex e la fel: aici se gaseste dar e din planta iar in Germania se pare ca se gaseste un produs facut din fruct. Nu stiu daca e au acelasi efect sau nu. Vitex am mai luat si anul trecut si nu stiu daca pot sa spun ca am vazut vre-o ameliorare in vre-un fel. In orice caz fsh-ul meu a ramas la fel de imens.

si va multumesc inca odata!

La mine, pe VITEX AGNUS CASTUS L. e scris:
AGNOCASTO fructe ; integrator alimentar de plante si derivate
contine: alcool, apa, agnocasto fructe 10%
folosire: 30 pic de 3 ori/zi
doza zilnica : 90 pic

Deci nu e scris de luat de la o zi anume a CM pana la o alta zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

As vrea sa incep cu tratament de stimulare cu Clostybeghit dar am inceput de ceva vreme sa iau tinctura de echinacee pentru imunizare.Oare se bat cap in cap?

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna naturistelor!
Vin si eu cu noutati am un chist hematic mare pe ovarul drept. Mi s-a dat sa iau Marvelon-contraceptive orale. Credeti ca as pute lua si ceva naturist? ce? ca vreau sa scap de chist fara operatie.
Si uite asa.... o sa fac eu fivul pe la 80 de ani... sunt plina de draci!
Am si o veste buna: nu mai fumez! Ce puii mei, macar ceva bun sa fac si eu ca in rest numai la belele ma pricep!

Mergi la inceput

Lachi imi pare rau. Te poti lua de manuta cu Cami pt ca nici ea nu mai face FIV-ul tot din cauza ca i-a iesit un chist (si ea ia tot Marvelon).
Eu cred ca nu e indicat sa amesteci naturistele cu AC. AC au rolul de a inhiba ovarele iar naturistele au rolul de a le pune in functiune. Deci ori una ori alta.
Dc nu iei AC este f indicat extractul de muguri de zmeur pt chisturi asociat cu extract de coacaz negru. Mai este indicat Agnucaston sau Agnolyt care se gasesc in Germania. Dc citesti povestea lui Danais pe care am postat-o eu cu cateva pag in urma ai sa vezi ca a ajutat-o f mult Agnucaston.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by miki-miki

Adimercedes te felicit pt pofta ta de viata. Eu una te invidiez . Nu am tonusul tau si nici nu m-as descurca intr-o tara straina si cu atat mai mult ca agent imobiliar.

Unii spun ca prima zi de CM este cea care e de rosu intens, iar altii ziua cu prima aparitie. Se mai spune ca dc apare dupa ora 18 nu se pune ziua aceea ca fiind Z1 ci urmatoarea. Si eu sunt nelamurita.

Ce fel de ulei de peste ai luat? Omega 3? Ulei din ficat de rechin? Sunt mai multe uleiuri de peste. Eu stiu ca Omega 3 e f f bun. Poti sa dai un link cu produsul?

Miki

Miki, da, stiu ca sunt mai multe opinii, insa eu am avut 5 zile "ciclu" anemic, apoi de 6 zile am rusi de sa dau si la altele . Probabil in cazul meu doar ultimele 6 zile au fost ciclu propriu-zis...

Multumesc de aprecieri. Nu mi-a fost si nu imi e usor deloc. Am mai zis cum mi-am rarit "prietenii" care imi mancau sufletul si acum viata e mult mai linistita si extrem de frumoasa.

Ulei de peste iau de la Blackmores - www.blackmores.com.au/Products/Detail.aspx?ProductId=1868" target="_blank">asta. Nu scrie pe el din ce fel de peste e extras (rechin sau somon), desi eu inclin sa cred ca e de somon din ferme speciale. Dar cine stie??? Eu mi-am luat o cutie de 200 capsule. Ei zic ca se iau intre 1 si 3 capsule/zi. Eu iau de obicei 1, desi cand am inceput am "atacat" cu 2/zi timp de vreo 3 saptamani cred, daca nu o luna.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au <--- is live!!!

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Adimercedes uleiul acesta contine acidul gras Omega 3 care e f f bun. I-am luat si eu sotului dar nu pt infertilitate. Eu am luat asta: http://ww1.gnld.com/store/Product.aspx?STORE_ID=21&CATEGORY_ID=2805&NAV_CATEGORY_ID=2735&product_id=11424 . Ac Omega 3 e f bun deoarece este extras din carne de somon pescuit in N Atlanticului (ape nepoluate) ci nu din ficat care se zice ca acumuleaza toxine si metale grele. Pb e ca sunt f scumpe aici 19.68 eur pt o luna si nu i-am luat sotului decat 2 luni. Firma care le distribuie este GNLD si este firma americana.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Lachi, am uitat sa te flicit ca te-ai lasat de fumat.
E foarte bine pentru tine in general, la fel pentru bebe dara cuma in mod special ca iei trat pentru chist e foarte bine ca nu fumezi.
Asa cum ti-au spus si fetele: nu e bine sa amesteci cu naturistele acuma decit daca iti indica doctorul ceva anume. Din cite stiu cred ca singurul natursit care nu ti-ar interfera cu hormonii ar fi orzul verde dar nu sunt sigura 100%.

Fetelor am si eu o intrebare: a facut cineva alergie la propolis? Eu incepusem sa iau tinct de propolis cite 30 picx/zi si am facut alergie. La inceput nu am stiut la ce dar m-am lamurit dupa ce nu am mai luat mi-a trecut. As fi vrut sa il pot lua in continuare pentru endometrioza dar in conditiile astea nu mai pot. Stie cineva daca exista altceva care e recomndat pentru endomertioza?
Imi cer scuze daca repet intrebarea, dar nu reusesc sa gasesc raspuns, m-am uitat in urma si nu am gasit mai nimic.
Va multumesc!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput