Naturiste si homeopate (23)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Am uitat sa va intreb daca pot sa remediez ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna dimineata!

Am si eu o intrebare: incerc sa accesez capitolul trecut al acestui subiect si desi mi se deschide prima pagina, nu imi apare iconita pentru "nr. paginii/pagina urmatoare"...si nu stiu ce sa fac, nu stiu cum sa "derulez" paginile ca sa pot gasi informatia pe care o caut!
Aveti vreo idee? Gresesc eu ceva?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Buna fetelor,

La voi s-a lungit ciclul de la tratamentul Liviei+maca? Eu sunt z31 si nimic.

Multumesc,

Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Idaira

Oare de ce nu pot fi si io normala?!Sint in z13 si am pete maronii ca si cum as fi inainte de CM.Banuiesc ca de vina e acel chistulet care,se vede treba,n-are ce face si-mi da de lucru chiar la ovulatie.Voi ce opinati? Zau,ca imi o stare...

Idaira, ai luat ceva medicamente in perioada asta? De cat timp ai inceput tratamentul pe care il faci?

Eu am avut pete maronii cand am inceput tabletle de zmeur. Zmeurul provoaca contractii uterine, de aceea nu e indicat in sarcina decat aproape de termen. Si de aceea ajuta si la menstruatie - adica o cam provoaca . Dar asta e doar un exemplu...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Adimercedes Luna aceasta nu am luat decit acid folic si vit E,banuiesc ca ceaiul de cretisoara nu intra..
E adevarat,ca luna trecuta am luat tinctura de Rubus Idaeus(Boiron),si mi-a intirziat ciclul pina in z 34..m-a cam derutat ce-i drept,pt ca m-a facut sa sper..
Acum,cum am mai spus,sint in z13,si nu mai inteleg nika..
Multumesc ca mi-ai raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Din cate stiu eu micile sangerari de la ovulatie arata o lipsa de progesteron.

Miki

Barbye are nevoie de noi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Idaira

Adimercedes Luna aceasta nu am luat decit acid folic si vit E,banuiesc ca ceaiul de cretisoara nu intra..
E adevarat,ca luna trecuta am luat tinctura de Rubus Idaeus(Boiron),si mi-a intirziat ciclul pina in z 34..m-a cam derutat ce-i drept,pt ca m-a facut sa sper..
Acum,cum am mai spus,sint in z13,si nu mai inteleg nika..
Multumesc ca mi-ai raspuns!

Idaira, din ce zicinu cred ca are legatura cu faptul ca ai luat tinctura de mugur de zmeur luna trecuta. Cred ca Miki are dreptate. Ce probleme ai exact? Ti-ai facut recent un profil hormonal? Eventual poti incerca sa beai si ceai de napraznic. Urmareste cum evolueaza sangerarea, daca e insotita de dureri si ce fel de dureri. Daca devine suparatoare, eu zic sa mergi la medic...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adelamaria

Buna dimineata!

Am si eu o intrebare: incerc sa accesez capitolul trecut al acestui subiect si desi mi se deschide prima pagina, nu imi apare iconita pentru "nr. paginii/pagina urmatoare"...si nu stiu ce sa fac, nu stiu cum sa "derulez" paginile ca sa pot gasi informatia pe care o caut!
Aveti vreo idee? Gresesc eu ceva?...

Adelamaria, ai gasit rezolvare problemei tale? Eu cred ca DCul face fitze, ca si eu am avut probleme cu incarcarea paginilor si mi-a crapat web-browserul de 2 ori in 2 zile din cauza DC-ului (cu alte siteuri nu am avut probleme)...

Eu zic sa inchizi pagina si sa o incarci din nou. Daca problema persista, ia legatura cu unul din moderatori.

www.bestgames.com.au

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andra M

Buna fetelor,

La voi s-a lungit ciclul de la tratamentul Liviei+maca? Eu sunt z31 si nimic.

Multumesc,

Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

Andra, uneori tratamentele naturiste ne dau peste cap organismul. Eu am avut senzatia ca m-am dereglat de tot . Dar apoi incepe rezolvarea problemelor, caci organismul isi ia ce are nevoie si lucreaza. O face mai lent decat in cazul medicamentelor de sinteza, dar o face mai sanatos. Tine un ochi pe evolutie si simptome.

De cat timp faci tratamentul? Rezultatele se pot vedea dupa cateva saptamani, dar in unele cazuri si dupa 2-3 luni... Nu dispera!!! Iti tin pumnii .

www.bestgames.com.au

Mergi la inceput

Fetelor, sa va zic cum stau eu in momentul de fata: pe la ziua 42 vad eu ca nu sunt urme de rusi si incep tablete de zmeur. A doua zi incepe o scurgere maronie care tine vreo 5 zile. Ma resemnez ca atat imi e luna asta si sa fiu fericita. Si prin ziua 6 incepe treaba serioasa - oprisem zmeurul, ca imi atinsesem scopul ... Azi sunt in ziua 6 de CM serios si sper sa se linisteasca spre sf saptamanii. Dar ma intrebam eu care zi sa o consider Z1? Cand mi-a inceput toata tarasenia sau cand a inceput serios? Eu calculez de cand a inceput scurgerea propriu-zisa (putin, mult, dar a inceput)... Dar tot e ciudat, desi e prima data dupa mult timp ca simt ca mi-am revenit.

Fetelor, iau de vreo 3 luni ulei de peste zilnic!!! si ceai de napraznic tot zilnic (o cana la tarie dubla). Poate va amintiti ca mi-am facut analize complete ale sangelui si au iesit BETON! Inclusiv functia hepatica a iesit super - a lucrat uleiul de peste, ca ficatul meu cam era tandari... In plus, in afara de faptul ca fizic ma simt bine, stau f bine si psihic. Efectiv simt cum am evoluat f repede pe o perioada f scurta.

Unde acum cateva luni nu puteam sa ma concentrez (eu ii ziceam "creier de guma"), eram mereu somnoroasa, nu puteam munci ca nu ma tinea fundul pe scaun (asta a fost dupa indepartarea celor mai multe surse de stres, asa cum v-am mai povetit despre asta pe la capitolele trecute, daca tineti minte), acum sunt ochi si urechi, fetelor!!! Continui cu teza mea de doctorat, dar am inceput sa lucrez si ca agent imobiliar la o agentie din zona si e destul de multa munca, mai ales ca acum sunt inca in perioada in care invat ce si cum merge (conturi, clienti, proprietati, vanzari etc, casele sunt pana la milionul de dolari), va trebui sa preiau toata munca pt ca agentul de acum pleaca in pensie si mi s-a pus in vedere ca la jumatatea anului viitor imi pun in brate toata distractia, plus partea de vanzari pentru sefa mea care lucreaza pt o alta agentie... Peste toate astea, sotul a avut de mult un vis despre un magazin de jocuri si am muncit amandoi 2 luni non-stop, pana noaptea pe la 12 ca sa punem siteul pe picioare si sa ii dam drumul. Aseara l-am lansat online si am sarbatorit cu sampanie . Deci sunt in priza si motive de stres sunt destule...

DAR, ce vreau sa zic e ca stresul de genul asta il percep pozitiv, pt ca ma impinge inainte, ma ajuta sa urc, sa ma afirm, sa ma definesc si sa imi descopar puterile. Insa daca nu as fi luat uleiul de peste, eu cred ca nu eram capabila sa fac nici un sfert, pentru ca stiu cum eram inainte. Eu consider ca napraznicul si uleiul de peste mi-au salvat viata (pe fondul tratamentelor naturiste pe care le tot fac de cativa ani). Stiu ca suna dramatic, dar nu ma refer la viata ca opusul mortii, ci la viata ca existenta la un anumit nivel, ca stil de viata, la personalitate, la mine ca individ, la familia mea (adica iubitul meu sot). La un moment dat simteam ca nu mai sunt eu si incepusem sa ma deprim rau. Sunt extrem de fericita ca acum au trecut momentele alea si ca am avut inspiratia sa am incredere si sa mai incerc inca un ingredient pe lista deja kilometrica de chestii ingurgitate in numele sanatatii...

Va incurajez sa sperati si sa luptati in continuare. Mergem inainte pas cu pas, rezolvand azi o problema, maine alta, pana va veni ziua in care vom fi pregatite, din toate punctele de vedere, sa avem un bebe.

Va pup si va urez o saptamana usoara in continuare si va astept cu vesti (de toate felurile)!!!

www.bestgames.com.au <--- is live!!!

Mergi la inceput