Mamici de sept-oct 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Porumbita, dac-ai sti cate mamici si-au facut aprovizionarea dupa ce-am postat eu listuta...unele m-au contactat prin PM sa multumeasca, chiar nu ma asteptam sa starnesc asa un tsunami. Fii curajoasa si optimista si-o sa fie bine, vei avea un pui de om care te va face fericita!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate

In sfarsit am reusit si eu sa m-a asez un pic si sa va scriu.Nu am citit mare lucru din urma,am ajuns cand povestea Flory prin patania naspa.
Acum sunt mai bine,au inceput sa m-a mai lase durerile de jos,inca nu pot sta pe fund,MamiLili si eu am nascut natural fara pic de anestezie,a fost groaznic o sa v-a povestesc,am avut un travaliu de doar 4 ore propriu zis,cu contractii avand intensitate de 180 (normal ar fii de la 140-160) dar au fost foarte scurte de 30 sec,la distanta de 2 min,nu m-au ajutat de loc sa pot sa-l scot pe bebe asa ca tot efortul de a-l scoate a fost pe mine.Apoi am facut o cadere de calciu avand un frison de mi-au bagat 10 ml de CA.Dar a trecut acum suntem bine.El are icter dar e pe trecute,i-a cazut buricul,e un copil super cuminte doarme 3 ore,papa,ne schimbam,stam de vorba si iar dormim.
Multumim tuturor ptr urari si ca a-ti fost alaturi de noi,o sa incerc sa citesc tot din urma si sa v-a tin pasul.
Felicitari tuturor mamicilor si celor care urmeaza sa nasaca.
Stau si m-a uit la el si plang ca proasta si nu-mi vine sa cred ca am putut sa fac o asa minune.
Eu sunt singura,nu am nici un ajutor asa ca scuze daca nu am fost alaturi de voi sa v-a tin galerie.
Am pus si poze cu Matteo.

de Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

MamaLili, eu am zis mereu ca nasterea naturala mi s-a parut mai usoara decat aia prin cezariana. Poate am fost eu norocoasa si a durat putin. Am nascut cam in 3 ore, poate 4, am avut travaliu indus. Totul a fost scurt, dar intens. Mai dureroase au fost momentele premergatoare expulziei, expulzia a venit ca o usurare. Epiziotomia nu a durut cand a fost facuta, mai degraba am simtit-o ca pe o usturime. Cel mai nasol moment mi s-a parut cel al "broderiei", ala m-a cam durut, dar a trecut.
La cezariana mi s-a parut grea recuperarea, plus ca vreo 3 ore dupa operatie am avut niste dureri comparabile cu cele din travaliu, in momentele in care mi se contracta uterul.
Daca ar fi sa mai aleg vreodata cum sa nasc, as opta ptr o nastere naturala. Dar nu mai e cazul, asa ca pot sa spun ca le-am incercat pe amandoua.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna seara, fetelor

Nu am intrat zilele astea pentru ca a venit mama mea la mine. Am reusit sa citsc aseara ce s-a mai scris, dar mesajele sunt alandala, iar concentrarea mea era la minim.

Itzy felicitari (nu am gasit postarea cu vestea nasterii tale)!!!
Katia, Tasia felicitari!

Imi cer scuze, s-ar putea sa uit pe cineva, din cauza postarilor aiurea.

Eu nu am nascut inca si nici semne nu sunt, desi am intrat in saptamana 40. Am fost la dr miercuri: colul este tot inchis, lung si tare, iar bebelina nu a mai coborat deloc de la ultimul control. Ma duc luni din nou si tot luni programam si cezariana. Mi-a spus ca in stadiul in care sunt inducerea nu isi are rostul pentru ca ar fi un esec.
O sa intru mai rar zilele astea pentru ca e mama la mine.

mini_me 39+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

Ileana, Sephora, multumesc mult ca v-ati facut timp sa-mi raspundeti!

Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

Ileana, Sephora, multumesc mult ca v-ati facut timp sa-mi raspundeti!

Lili in sapt 37 cu

Macar te-am ajutat cu ceva?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Da, m-ai incurajat!

Lili in sapt 38 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

MamiLili ai de gand sa nasti natural fara epidurala?

Am luat aseara aranjamentele de bomboane pentru oaspetii care ne vor vizita dupa ce venim de la spital. Daca vreti sa le vedeti dati click pe "poze" la semnatura si apoi pe folderul "bomboane"

mini_me 39+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Salutare fetelor!

Am sa incerc sa-mi ordonez gandurile si sa spun tot :)
In primul rand saru' mana la toate pentru galerie si Alessiei pentru informarea publicului

Eu sunt inca in spital, Katia a facut icter si au pus-o la lampa :) sper totusi ca maine sa putem merge acasica ca lui tati ii e tare dor de noi acasa (eu ii lipsesc in deosebi cand vine vorba de calcatul camasilor :))

MamiLili - nastere naturala zici? Si de ce ma rog in afara de mine? Nu te intereseaza opinia mea? Eu ti-o zic oricum...ca am devenit bagacioasa La mine e mai proaspat in minte evenimentul decat le Ileana si nici nu am experienta unei cezariene ca sa pot compara dar iti spun ca mi-a ramas in minte doar ultima jumatate de ora. O sa incerc sa-ti explic si de ce.
Deci: Luni de dimineata m-am trezit cu sange pe chilot - dopul. Foarte calma l-am trezit pe tati si m-am apucat sa pun in bagaj ultimile lucruri. L-am sunat pe doctor si mi-a spus sa merg la spital. Zis si facut. Am ajuns la spital pe la 9-10 cred. Mi s-a spus ca nasterea propriu zisa nu a inceput inca dar ca poate sa inceapa in cateva ore sa in max 2 zile. eu aveam contractii cam la 15 min. Totusi cand mi s-a dat sa hotarasc am zis ca nu vreau sa ma internez si ne-am intors acasa iar tati a plecat la servici. Pe la ora 3 aveam contractii la 10 minute - eu stau linistita si suport durerea. in jurul orei 5 contractiile mele au sart brusc la un interval de succedare de 3 min. Dau telefon lui tati si ii zic sa ajunga cat de repede poate. Ajunge pe la 7. In drm spre spital contractile mele se succed uneori la 1 min. La 7.30 eram internata in sala de nasteri. Durerile erau floare la ureche pana am ajuns la dilatatie 3-4; cam o ora jumatate, dupa care au inceput sa creasca in intensitate treptat. Cand am ajuns la dilatatie 7-8 doctorul meu era deja in drum spre spital. Pe la 10 jumatate mi-au rupt membranele si mi-au pus o perfuzie. Ei si de aici a inceput show-ul. Contractiile erau una dupa alta si ma oboseau enorm. Eu nu am putut sa scot nici un sunet, nu am putut satip pentru ca ma durea mai tare daca o faceam. M-am concentrat la cap respiratie si incercam pe cat posibil sa-mi pastrez calmul....asta nu-mi reusea de fiecare data Cand am ajuns la capitolul impinge deja trecuse partea grea. Adica in momentul in care ma scremeam simteam o durere mai suportabila decat daca stateam linistita. Am ajuns sa intreb asistenta la un moment dat daca pot sa ma screm Am impins pe pat de vreo 4 ori dupa care m-au urcat pe masa. Acolo de-a lungul unei contractii am inpins de 3 ori si bb a iesit. Expulzia este ca o usurare....mai grea e ultima parte a travaliului. Brodatul a durat mai mult decat expulzia dar n-a durut, la mine cel putin. Ca sa nu mai zic de epiziotomie pe care am simtit-o ca pe o intepatura. Concluzie: se poate

Hai sa va dau datele care lipsesc pentru listuta: inaltime - 52 cm, maternitatea bucur, dr Poenaru.

Va pup si revin maine daca ajung acasica. La 12 am program de alaptat!

Pupici!

39+ cu bb Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Am uitat sa va zic ca am pus pozici cu puiul meu drag...doar ca sunt cam alandala, le modific eu mai tarziu cand ajung acasa.

Gata ma duc sa alaptez :)

Silvia & minunea Katia

Pozici cu noi

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput