Mamici de sept-oct 2006 (82)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Crisnemes, da, pasta cu apa se gaseste in farmacii, e preparata acolo. E f buna si ptr alergii, intepaturi de insecte, prurit, alte probleme ale pielii.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

"La Multi Ani!" - bebelusilor care fac azi o luna. Sa cresteti mari si voinici![]Darius, Iulia, Ilinca, Amalia

Mama_Lili- Multa bafta luni la medic si felicitari pentru grasunel!

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Mama_Lili- multumesc pt raspuns. Dar nu usca pielea?

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Crisnemes, daca are si saruri cu zinc e posibil sa usuce un pic pielea. Oricum beneficiile sunt majore.

Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput

A nascut cineva natural fara anestezie (in afara de curajoasa Katia)? As vrea cateva impresii, va rog!

Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili pana la urma a ramas cezariana "la cald". din unele puncte de vedere imi convine (chiar as vrea sa experimentez macar un pic durerile (sau, rectific, vreau numai o mostra de dureri)) apoi bebe vine cand e el pregatit, cand organismul meu e pregatit si sper ca si urmarile fiziologice sa vina mai firesc... pe de alta parte daca il scoteam "la rece" ma mai potoleam cu paranoia care nu-mi da pace si-l vedeam mai repede pe bebe... Dar va fi totul bine!

Eloise 37+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Inni, multumim de urrari, asemena si voua!

Si Ilincai i-au aparut ieri si azi pe fata vreo 4-5 puncte de piodermita, am punctat cu albastru de metil si astept sa treaca. Stiu ca e normal sa faca d-astea, deci nu m-am agitat prea mult...

Mama Lili, ce impresii vrei despre nasterea naturala? Am nascut acu 3 ani asa, dar cred ca-mi mai aduc aminte cum a fost. Tu intreaba, ca-ti raspund cu draga inima.

Am folosit si noi Gripe Water d-ala egiptean, fara efect as zice. Azi i-am dat insa Bonnisan si a avut o zi linistita, dupa 2 zile pline de colici.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Eloise, si eu sunt de parere ca cezariana "la cald" e o solutie mai buna decat cea "la rece". Si asa cum ai zis, e pacat sa nu simti macar o mostra din ceea ce poate fi o nastere. Plus ca bebe vine cand e pregatit. Oricum, daca e ca bebe sa-ti urmeze exemplul, cred ca te prinde 25 oct cu burtica...pana nu-i promiti tinerete fara batranete si viata fara de moarte nu se lasa adus pe lume.

Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

MMAMILILI te urmaresc de mult ca si eu sunt insarcinata in 35 de saptamani si tot la cuza voi naste si mereu te urmaresc. Si eu am niste emotii groaznice, chiar daca sunt la 2 nastere oricum imi este frica. Prima am avut-o la Buc. dar cu amintiri foarte urate si triste,chiar nu vreau sa-mi amintesc. Sper acum sa fie totul ok. Sa vezi ca mi-am facut si eu listuta dupa tine sa merg in farmacie dupa tot ce este necesar,chiar merci mult.
CHANTAL sincer imi pare foarte rau, eu am trecut printr-o experienta similara in 2004 am pierdut si eu o fetita dar Dumnezeu ne-a binecuvantat si ne-a trimis de data asta un baietel, sper sa fie totul bine acum. Te inteleg mai mult ca oricine prin ce treci doar timpul le rezolva, incearca sa fii cat poti de tare,si gandestete ca ai un ingeras al tau. Dumnezeu s-o aiba in paza.

www.photos.yahoo.com/stelastratulat/my_albumes

stela

Mergi la inceput

Ileana, pe o scara de la 1 la 10, cat de greu a fost? Cand a fost cel mai greu, in timpul travaliului sau expulziei? Dr mea a zis ca-s cam 4-5 ore mai dificile, cu dureri mai mari. Tu esti cea mai in masura sa-mi zici cum a fost, ca ai experimentat si cezariana. E asa cumplita nasterea naturala fara anestezie?

Lili in sapt 37 cu

Mergi la inceput