Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Gio, AnaS, da e cumplit, sunt distrusi saracii de ei.
Eu ma bucur acum ca fetita mea e sanatoasa chiar daca nu papa asa cum mi-as dori eu si cum ar trebui.
Gio, lasa mai cintarul ca arati bine , nu esti de cura.
Va pupicesc si va urez noapte buna.

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Noi suntem bine. Tibi face din nou figuri la legume dar....asta e.
Ioana I-am facut azi spaghete cu sos d-ala. Taare bune au iesit. Nu s-a strambat, dar nici nu a papat mai mult de cateva lingurite. Cred ca era elementul de noutate care nu i-a placut. Dar am sa mai incerc.

Azi am fost in plimbari. Am fost in parc, l-am dat pe Tibi huta in tot ce-am gasit. Distractie maxima!!!!!!!!!! Am pus si cateva poze si un filmulet. A fost tare frumoas. Asa ca maine, daca tine vremea cu noi mergem in Cismigiu sa-l mai dam huta si in alte prostii.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Deea Imi place cum arata site-ul. De abia astept sa mai lucrezi la el.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

buna, fetelor!
imi pare rau ca nu am mai scris de mult, dar aam fost tare ocupata...sa-mi aranjez ultimele detalii inainte de a merge la serviciu...la directia muncii sa-mi suspend dreptul la indemnizatie, la cumparaturi de cereale, fructe, hainute groase de toamna-iarna, diploma de la faculate, haine pt mine ca nu ma mai cprinde nici o camasa de anul trecut peste sani etc...o gramada de drumuri...lungi, scurte...multe, multe.

de luni gata!la serviciu...stiti ce mi s-a intamplat cand am fost saptamana asta la serviciu? toate erau schimbate...ma simteam ca o straina...biroul nu mai era la meu, calculatorul nu mai era al meu, cand am cautat in dosare un document, nu ma mai descurcam, nu mai gaseam, nu mai stiu nimic unde este...este tare aiurea...fata care a fost in locul meu, parca e acolo de cand lumea, iar eu am ramas pe dinafara....dar de luni, voi recupera

anasebe, tu ce faci? te duci de luni la serviciu? esti multumita de femeie? si lui sebi ii place tare mult in uta-uta! si se tine singur de leagan...ma uit si eu acum la poze...chiar imi era dor de voi!

irina, sa stii ca si eu i-am facut lui sebi vaccinul antirujeola saptamana asta si intr-adevar, parca nu mai are pofta de mancare....in special la legume...nu stiu ce or avea toti cu legumele astea...si noua ne-a dat al doilea dintisor...durere mare...musca din orice...dar si eu ii bag, ba mar, ba paine, ba nectarina, ba piept de pui, ba biscuiti...

incerc sa recuperez din urma...de-abia astept sa vad ce ati mai facut, sa vad poze, filmulete...am o noapte inainte, sotul e cu baietii la biliard...asa ca...solo...

bumbita si sebastian(03.01.2006)

poze sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetele... cine vine maine la o intaalneala scurta in Herastrau?
Noi o sa fim acolo (la intrarea de la metrou) pe la 10.00 avem putina treaba apoi ne plimbacim putin...

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

janina, sanatate multa carlitei...nu cumva o fi de la vaccinul antirujeola? l-ai facut? eu am auzit ca intre a saptea sia paisprezecea zi de la vaccin ii apare o reactie ca de raceala.ii curge nasul, are temperatura, ii apare chiar si o eruptie pe piele. incearca cu multa lamaie...eu cand am vazut ca incepe sa ii curga nasucul...ii puneam lamaie in orice.

deea, super site-ul!!!te pricepi, nu gluma! si te opresti aici?!

anasebe, superbe pozele cu tiberica!!! si-mi place mult si treningul acela alb...grain de ble...si cum doarme el cu funduletul in sus...si cumse intoarce el cu un picior sub el, la fel si sebi..si ce-i place lui pe banana aia si in leagane...bai, dar pare MAAAARE....este foarte expresiv.

vad ca sunteti in cura de slabire pe aici.felicitari pentru vointa si tineti-o tot asa. eu nu pot. am incercat regimul acela disociat, dar nu, nu pot.sunt o pofticioasa. oricum de noua luni, cantarul meu parca s-a blocat la 65 kg. marti a nascut prietena mea ( un baietel ).vreau sa spun ca ea a luat 7, 5 kg ( nu ca mine 23 kg )in sarcina, iar cand am vazut-o , parca era mai slaba decat inainte de a ramane gravida...arata super.

irina si mie imi pare rau pt prietena ta...si eu cand aud intamplari de-astea ii multumesc lui DD ca afost alaturi de noi atunci si ca totul a fost ok. am auzit si eu saptamana asta despre o colega de la serviciu, de o sema acu mine 27 ani...a nascut prin cezariana, apoi a facut hemoragie, avea palcenta lipita de uter..i-a taiat uterul, ovarele tot...este cu psihicul la plamantnici nu vrea sa vada fetita, nu vrea sa stie nimic despre ea...plange in continuare...si ea si sotul ei, care nu-i vine sa creada ca era sa o piarda

poze sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Offf.. triste mai sunt povestile astea In clipe din astea, parca numai rugaciunea mai ramane. E groaznica teama de moarte Cat despre bebei care nu au apucat sa se faca mari...e si mai trist

Eu am terminat de pus muraturile. Le-am infipt in borcane si mi-am dat seama ca nu am hrean. Eu stiu ca se pune hrean sa tina mai bine. Nu m-as risca fara, ca e prima oara cand pun , asa ca astept pana maine sa iau hrean si sa le pun capacele.

Abia asteptam sa vin sa mai lucrez la site. Ma mananca si pe mine in

, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006

Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Eu vaccinul antirujeolic nu i l-am facut Dariei. Nici nu stiu daca vroia sau nu doctorita sa ni-l faca, dar eu nu am intrebat-o . Am auzitara ca nu mai e obligatoriu si am "fugit". Pentru mine subiectul vaccinuri .. e foarte delicat. Am citit multe naspa de ele pe net...si plang de fiecare data cand ma duc sa i le fac pe alea obligatorii, si ma rog sa nu pateasca nimic . Nu imi e de reactiile febra si astea usoare.. ci de bolile grave declansate de vaccinuri... Ce mai ... jucam la ruleta cu viata copiilor nostrii...

, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006

Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Deea, super pozele, iar Daria, ce sa zic este PERFECTA. ce greutate are? se vde ca ati avut un concediu de vis? pe unde ati fost? noi am fost pe la voi pe acolo...cheile gradistei-moeciu,,,este super zona...deja ne-am facut rezervari pentru la iarna...o sa-l dau pe nea sebi...pe sanie...sau pe folie, daca nu gasim sanie....

fetele, care mai alaptati inca..ajutati-ma si pe mine!!!...eu nu prea mai am asa mult lapte...nu prea se mai satura...i-am luat nan 2, l-am pus in bine...dar nu-l ia...il impinge, plange, nu vrea bibe...CE FAC?! va multumesc!!!

poze sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Nici eu nu am facut vaccinul antirujeolic si nici nu am de gand pana dupa 1 an.
Deea te inteleg asa ma simt si eu de cate ori o duc la vaccin pe Carla. Felicitari pt site si scuze pt tacere - ma gandesc intr-una la problema.

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput