Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Deea felicitari! Este marfa ... acum sa vad continuarea!

Bai ... eu cand v-am cerut ajutorul cum sa fac un site v-ati dat la fund toate!

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,
Irina-imi pare rau sa aud asta, sanatate multa si putere sa treaca peste!
Moni- sa ia spor si pupicei!
Restul fetelor va pupam, ca acu mergem la nani, am fost la shopping si azi mergem la restaurant cu nasii ca e ziua nasei.
Emma e cam in greva cu leguemele , a bagat un pcic spanac, mai mutl sos, jumate d eborcan de banan cu graham si acu cred ca vrea iara lapte, asta e,ma conformez, parca vad ca dupa amaiza vrea brinza topita si iaurt.
Weekend palcut!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Buna fetelor!
N-am mai aparut de ceva zile pe la voi. Joi am facut vaccinul antirujeolic, a plins oleak dar cu lacrimi. Si sunt foc si para iar. Dupa ce isi revenise si incepuse sa pape mai bine, acu dupa vaccinul asta iar nu mai vrea sa pape. Azi am descoperit ca ii iese si un al doilea dintisor. Posibil si din cauza sta sa nu pape.
Am vazut ca fetele s-au apucat de cura. Cred ca e deja pe terminate dar va urez si eu totusi succes sa slabiti atit cit va doriti.
Sunt si suparata . Am aflat ca unei foste colege de serviciu i-a murit fetita. Era bolnava de inima si n-au aflat decit dupa ce s-a nascut. Am ramas asa cu inima strinsa cind am auzit. Si avea pina intr-un an fetita.
In momente din astea realizez ca cel mai important e sa fim sanatosi. Intotdeauna ma gindesc ca sanatatea e importanta, dar ma necajesc deseori si pentru lucruri banale.
Ali, bine ai revenit printre noi!
Va pupicesc pe toate si pe bebei

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

Deea, tare frumos ! Astept sa vad mai multe.

poze Sabina

Mergi la inceput

Va ginditi sa faceti ciocolata . Pe vremuri facea si mami. Lapte praf avem , poate ma apuc si eu sa fac intr-o zi, numa sa vad daca gasesc reteta. Eu am bagat zilele astea la ciocolata in mine de parca eram drogata. Cred ca am si pus un kil pe mine.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Janina insanatosire grabnica micutei Carlita.
Deea super fain site-ul. asteptam continuarea.
Moni asta e, daca m-a pus cineva sa-ti zic greutatea, acum suport...iconurile.
Ali bine ai revenit. cum e la casa noua?
Irina imi pare rau, dar sigur sunt reactii lae vaccinului. Cat despre fetita prietenei tale . Asemenea povesti triste ma intorc pe dos.

Noi am fost in parc cu 2 prietene care au un baietel si o fetita la purtator. Pe urma ne-a dus tati la cofetarie si mi-am luat praji... .Moni maine dim. nu ma urc pe cantar.
Pe urma acasa. Ma pun sa-i dau papica la Marco si pe urma la somnic.

V-am , pe maine.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Irina Imi pare rau pt. prietena ta. Stiu ce-ai simtit. Si eu am o prietena care a nascut de curand si i-a murit copilul la nici 24 h de la nastere. Ce-i drept ei stiau ca copilul are o malformatie la inima si ca e de preferat sa nu traiasca (suna cumplit, stiu), dar a fost groaznic.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Ma duc sa vad ce e pe la Tv si pe la si jumate sa incerc sa-i dau lapticul cu cereale.
De vreo doua zile a inceput din nou sa vorbeasca. dar tot la "mama" si la "baba" a ramas. "tata " nu vrea deloc. Ma distrez cu ea asa tare cind ii zic "ba da" si ea imi raspunde "baba" asa intelege ea.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Fetele din Cluj dati-mi si mie un BUZZ. Vreau sa va intreb ceva!
Va rog!

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana

Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput