Copiluti de mai-iunie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
Tdi spune:
tocmai am ars tortul
asa ca m-am suparat si ma dau pe net...
ia luati de aici si va inveselitzi! e tare!
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Elise
mi-am mai amintit o faza, de anul trecut:
4 dimineata.
Barbatu-meu facea baie - mai exact, vegeta linistit in cada.
Si aude: pic, pic, pic pic pic.
Dintr-o data vede un jet de apa tasnind de la teava care alimenta bazinul WC.
Sare eroic pe WC, cu o galeata, sa "tina" apa.
Si zbiara la mine: "trezesteeee-te! Inundaaatiiiie!"
Bezmetica, ma trezesc... aprind tacticoasa o tzigara....
El tot tipa disperat in timpul asta, sa ma duc sa chem administratorul, sa opreasca apa de la subsol, ca e teava principala....
Ma prind intr-un tirziu despre ce e vorba, alerg pe scari in desuuri, sa chem administratorul.
Intre timp, barbatu-meu cocotzat pe WC, asa cum a sarit din cada, se lupta eroic cu jetu' de apa.
Sun la administrator...pauza.
Bat...nimic.
Iese o fatza adormita de la usa de alaturi si imi spune ca e la mare.
Cu cheile de la subsol.
Bun.
Fug, pe scari, la presedintele blocului.
O cucoana.
Singura.
Ii explic, vine femeia sa vada.
Cind sa intre pe usa - imi aminetsc ca barbatu-meu e urcat pe wc, in fundu' gol.
Ii spun "Stai! Intru doar eu!"
Saraca femeie sa uita lung la mine: eu stiam ca ne-am inundat - de ce sa mai intru eu ?!
O iau prin invaluire, fugim jos sa oprim apa la teava principala.
Ne chinuim ce ne chinuim: vana blocata.
Intre timp, barbatu-meu zbiera disperat: "hai mai repede, f..-i, nu pooot sa o maaaaaai tiiiiiin!!!"
Usa era deschisa.
Citeva babe au auzit urlaturi.
S-au inghesuit pe hol si conversau cu el:
"Ati patit ceva? Sa venim sa va ajutam ?!"
El: "Nuuuu... sa vina nevasta-mea!"
"Da' de ce aveti nevoie ?"
"De un furtun!"
"Pai va aduc eu!"
"Nuuuuuuuu... vreau un furtun ADUS DE NEVASTA MEA!!"
"Pai unde e nevasta?!"
"Nu stiu unde eeeeee.... sa vina sa imi dea FURTUNUUUU'...altfel inund caasaaaa!"
"
In sfarsit, am oprit apa..am urcat...
Il aud din lift pe barbatu-meu injurind de toate alea.
Si babutzele adunate ciorchine in dreptul usii.
Si comentind "da' rau barbat ti-ai luat, maica... auzi, ii trebe un furtun DA NUMAI ADUS DE NEVASTA-SA... si la 5 dimineata... altfel inunda casa!!! Ptiu, ptiu..."
Elise
------------------------------------------------------------------
este la:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74946
Album Alyssa
gusta spune:
Buna
Eu sunt in curatenie continua ca sa mor de stiu de unde se aduna atatea.Deja sunt la a 3 masina de spalat dar cred ca mai merge una si aspirat,schimbat lenjerii curatenie prin camere,spalat pe jos,vase si lista ar mai continua dar sper macar de bunul simt sa termin.
Fran ma intebai de marime .Era cat un banut de 10 centi(22mm diametru) si te rog sa ma crezi ca a trecut de la sine.Asa ca eu iti spun sa consulti mai multi medici pana e de luat vreo hotarare.
Adriana sa stii ca uneori imi doresc si eu sa nu fi fost Mara mai ales cand nu mananca ,cand vin de la scoala s sunt franta si ea e fresh ,cand casa arata ca dupa razboi,cand cu mainile de pamant se scarpina in cap si lista ar mai continua.Asta nu inseamna ca nu esi o mama buna dar uneori rutina asta te termina si faptul ca pana seara esti singura numai cu el e si mai greu.Lasa ca ai sa vezi ca o sa treaca perioada asta.
Androix haioasa faza si la fel ca Adina vroiam sa spun ca mesajele tale sunt pline de viata si astept din ce in ce mai multe.Iar la faza ca nu vrea sa faca mai am eu unul si asa m-am saturat sa imi bat gura ca am ajuns sa fac singura si sa vezi cum se uita vecini la mine cand ma vad ca sap prin gradina mai dau un var si tot asa.
Tdi sa stapanesti sanatoasa cadoul.
Ma duc ca domnul este foarte obosit nu a facut nimic azi s-a plimbat cu masina sa isi cumpere ceva la ea si acuma se odihneste iar eu sunt rupta de oboseala dar nu stie ce il asteapta
.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta
Androix spune:
Bai deci as face singura cu draga inima, dar ce sa fac singura sa car singura sulurile de carton bituminos pe bloc si sa le lipesc eu cu mana mea? Sa vand casa si sa fac eu credit sa iau alta? Las dracului la o parte tot! lAs faptyul ca-mi rup dintii pe hol in fiecare seara ca n-am lumina de 4-5 luni de zile, las faptul ca la bucatarie tot asa n-am lumine, noroc cu neoanele de pe mobila, las faianta dezlipita de un an jumate de la baie, las ca nu conduce si trebuie eu sa fiu taximetristul familiei (noroc cu copilul meu care-mi mai umfla pipota daca merge cu taxiul si ma striga), las totul de la mine. Dar sa vreau sa stau in conditii mai bune si el sa vrea mai degraba sa se certe cu astia din bloc deja nu mai pot sa tolerez. NE certam cu ei de 5 ani de zile si nu se intampla nimic. Mai fac din cand in cand cate o peticeala buna de nimic. Si atat. Si mie imi ploua in continuare in casa. Pai o sa vina pulea sa-mi faca mie terasa? NU! o sa trebuiasca sa punem mana sa facem noi! El nu vrea, ca cia n-avem bani, ca el nu mai stie de unde sa cace bani, ca mai avem 5 milioane pana pe 18 oct. si daca dam 1.5 mil pe carton ce facem murim de foame?
Dar ins chimb ma trezesc ca ma suna robotul romtelecom sa ma anunte ca telefonul pentru care barbatul meu a scos bani de pe card ca sa-l plateasca va fi suspendat pentru ca n-a fost platit ![]()
si cand il intreb cica nu mai are bani d-aia nu l-a platit
da ce ai facut cu banii??? I-am cheltuit 

ma duc ca ma asteapta Filip sa-i dau iaurt.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
patriciaRO spune:
Salutici
Noi azi am iesit pana in parcul mare... Am luat si mingea in ideea ca il facem un fotbal pe Pifos si cand colo, el aduna floricele... Cand isi aducea aminte se mai prezenta la minge, asa incat ne-am jucat numai noi!
I-a facut tati si un filmulet cand alerga cu florica lui in mana. ![]()
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060930&ctime=104245" target="_blank">FILMULET cu Pifosul
si pozele:
POZE DE AZI DIN PARC
prima poza este si cu tunsoarea mea, ca ieri am prestat rapid ca nu-mi mai statea de nici o culoare, sper sa va placa!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
andutzy spune:
Buna seara tuturor! Sunt moarta, mi-e rau de la bila, m-am dat peste cap de mila lui Dragos, pe care aseara l-am decalotat de tot. Adica mai era exact partea finala, in jurul glandului si santul de sub gland care mai erau acoperite de piele si din cauza asta de ceva vreme scancea la fiecare pipi, cand i se umfla putzica. Acum insa e jale! La nici una din etapele decalotarii parca nu a fost asa rau, cred ca azi a plans de 20 ori, de fiecare data cand face un strop de pipi pe care dupa aceea se chinuie sa-l tina, ce mai, cosmar!!! Aseara cand i-a tras taica-su acolo si s-a dezlipit a curs sange, l-am spalat, l-am dat cu Neopreol si de atunci tot ii facem asta, ii dam Nurofen, i-am pus si supozitor cu Novocalmin, dar saracu sufera groaznic si ma intreb cat va dura acest cosmar! Imi fac procese de constiinta ca din cauza noastra il doare asa, desi stiu ca i-am facut un bine. Am zis insa ca daca voi mai avea un baiat, pana la o luna va fi decalotat DE TOT! NU il mai chinui asa, pe o suta de etape, fiecare dureroasa, nu mai vorbesc acum, cand si contientizeaza totul! Tineti-ne pumnii sa nu mai dureze mult buba si sa nu-l mai doara asa tare!!!!

Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
ioanailincam spune:
Salutare! Ah, ce-mi place cand trag chiulul. Am ajuns la concluzia ca nu imi mai intra nimic in cap si am zis sa sistez invatatul pe seara de azi.
Constat insa ca e slabuta activitatea pe aici, va bucurati ca s-a intors vremea frumoasa, nu? Eu nu am iesit afara decat vreu sfert de ora, in schimb a fost tati cu Ana in parc si s-au distrat de minune; era atat de liniste in casa, de-a dreptul neobisnuit. Iar cand s-au intors am zis sa ies si eu o jumate de ora afara, dar cu tot cu plod sa nu para ca nu am nici un scop in viata
Dar ce credeti? Abia am ajuns pana la cofetaria din colt si cu chiu cu vai inapoi printre urlete; nu mai avea, dom'le, chef sa stea in carut.
Androix - te inteleg cu disperarea privind apartamentul, cred ca si eu as innebuni. Mai ales ca e si Filip (nu mai zic de bebe mic pe drum), iar mucegaiul nu e cel mai bun lucru pentru sanatatea lor. Dar adevarul e ca astia sunt barbatii, al meu e indemanatic si face de toate, dar numai dupa ce ii zic de vreo 20 de ori
. Inclusiv acum, cu noul apartament, i-am tot zis sa incepem sa cautam oferte de termopane si el nimic (cica n-am luat masuri la balcon - initial nu voiam sa inchidem balconul) si vrea sa faca schitele complete). Nu mai zic ca toata saptamana trecuta n-a fost in stare sa se intalneasca cu tanti sa mearga la Electrica pentru rezilierea contractului. Iar cand ii spun se uita la mine cu o fata tampa si imi spune ca e timp, ca va rezolva etc. Daca n-am fi noi, s-ar duce de rapa toate alea.
Daca te consoleaza cu ceva, sa stii ca am avut multe oferte de apartamente la ultimul etaj (mult mai avantajoase la pret, evident), dar stiam de la tine cat tragi si am fugit cat am putut (inclusiv la cei care imi spuneau ca terasa e proaspat refacuta, doar nu e garantata pe viata, in cativa ani iar se strica, nu? Iar oamenii n-au bani sa plateasca intretinerea, d'apoi sa mai repare terasa.)
Cu privire la Europa, m-ai socat. Tu nu ai ajuns in Dragonul nou? Ca eu despre el vorbeam, este peste calea ferata, se vede daca stai afara in fata Dragonului vechi (pe partea cu parcarea, nu cu partea dinspre tarabe). Este mult mai spalat, locuri de parcare gasesti garantat, nu sunt blocate de marlanii aia care le pastreaza pentru comercianti, standurile mai mari (late adica) si produsele mai bune (si o idee mai scumpe, evident, desi nu mereu). Baga o tura si acolo, ca ai ce vedea (dupa ce va refaceti cu banii, mai bine).
No, deodata m-a pocnit somnul. Dar sa nu uit sa va zic ultima noutate in materie de progrese. Azi-dimineata a intrat Mogo peste noi pe la 8 cu ochii carpiti de somn (e mortala cum vine: o aud cum coboara de la ea din pat, apoi lipaie pe hol si poooooooooooc, usa de perete si rade cu gura pana la urcehi. Dar nu asta era progresul). Peste vreo 10 minute a facut si kk de rigoare si ce credeti? A tulit-o la ea in camera, a luat un pampers, s-a intors cu el, s-a urcat in pat la noi, l-a desfacut (nu si aripioarele, doar asa pe lung) si s-a asezat pe el. Imi venea sa o pup, nu alta, desteapta mamii. Ma gandesc ca asta inseamna ca va scapa relativ usor de pampers daca a inceput sa constientizeze care-i treaba (cand o intreb unde e kk se trage de pampers). Alte progrese: stie unde sunt ochii (clipeste des) si burta (nu stiu la ce-i foloseste informatia asta, dar daca a apucat sa invete
...), in schimb a uitat unde e nasul
SCuze daca astea par demult fumate pentru voi, dar eu nu am apucat sa ma laud.
Gata, va las ca v-am plictisit destul. Ma bag la nani, ca nu stiu daca se mai repeta minunea pentru a treia noapte consecutiv: nici azi-noapte nu s-a mai trezit dupa lapte, a dat sa planga la un moment dat in somn, m-am dus langa ea si pana la 8 n-a mai zis nici pas. Dar asa cate 2 nopti am mai avut, dupa care se intorcea la vechile obiceiuri. Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Danelutza spune:
... in sfirsit o pauza sa pot calari calculatorul. Va spun drept ca am declarat greva computatorului, prea depinde viatza mea de el. Asha ca acum... ma ocup de ploada... si-mi pun cit de cit treburile la punct.
Nelia eu am avut probleme cu tzitza noaptea cind am fost in tzara si am dormit cu ea. Dar acasa am rezolvat-o, cu somnul, cu tzitza. Se culca seara la ora 21 si se trezeste dimineatza pe la 7.30. Chiar daca se trezeste si miriie, ii dau un pic de apa si adoarme la loc. Cit despre olitza, ufff, imi spune doar dupa ce il face... imi spune intii ca vrea ihiiii, apoi o duc si o asez pe olitza, dupa citeva secunde se ridica si pleaca la plimbare, bineintzeles ca-l pierde pe drum 
Chrisdun si Isabella zice dai,dai, cind vrea cite ceva, bate cu pumnul in masa cind vrea papa, si spune apasat "papa". Daca-i cuptorul aprins, baga ochishorii si incepe sa plescaie din limbutza, in semn ca acolo e ceva bun de papa.
Fran eu o tzin in casa cu sosete sau botocei de lina, asta acum, ca asta vara, umbla descultza pe afara, prin casa peste tot. Dar daca tzi-a spus asha, n-ar fi rau sa-i pui niste papucei mai duri.
Babygirl noi avem si colacel pentru wc, dar l-a probat doar de vreo doua ori, bineintzeles rezultatul a fost negativ. Acum a devenit o chestie cu care se poate juca.
Ioana si a mea roade tot, dar tot asha nu.-i grasa, doar burta i se vede in fatza...
Adriana si eu sint in aceeashi situatzie ca a ta, fara ajutorul nimanui, dar sa vezi ce mindre ne vom simtzi ca i-am crescut singure. Adica fara ajutorul bunicilor. Acum ca sa spun adevarul, pe mine mai rau m-ar incurca mama, ca ar vrea s-o educe cum ne-a educat pe noi, iar eu mi-as ieshi din pepeni, ca-i copilul meu si vreau sa-l educ cum simt eu.
Pisik ai dreptate cu copiii gemeni. Vad aici o tipa care are trei, diferentza de vreun an intre ei. Mamaaaaa, cred ca era deja la nebuni, cind ii vad pe aia. Ii lasa si ea saraca sa creasca cum pot. E adevarat ca nu prea imi place, ca cel de vreo trei ani, face pipi in parc pe trotuar, pe unde merg ceilalti copii in patru labe
, iar mama il admira, fara sa-i spuna sa se mute linga copacul de alaturi. ![]()
Androix buna faza cu furatul copilului
si aia cu pisica
Azi ce-a mai facut, s-a apropiat de olitza sau nu ? Ca a mea l-a facut la usha de la intrare, ca o lasasem pe olitza, apoi a venit in bucatarie sa ma anuntze de isprava, dar mi-a fost asha mila de ea, cind am vazut-o cum arata pe covor si se dadea inapoi sa n-o cert. Scumpa de ea, n-am spus nici mir, a venit cu mine in baie si a mai stat un pic pe olitza, cred ca a vrut sa se pedepseasca singura. Cit despre intzeles, hmmmmmm, pricepe tot, nu stie sa vorbeasca, dar intzelege tot-tot.
Denisa felicitari pentru mergaretz. Fii linishtita ca n-a facut febra musculara, doar ca nu-i inca sigur pe el. O sa mai stea asha un pic, iar dupa aia o sa plingi ca te alearga toata ziua.
Andutzy m-ai speriat cit sufera saracul copil, daca mai fac unul vreau tot fetitza, ca vad ca baietzeii cu decalotajul asta sufera rau de tot.
... pentru Dragos sa-i treaca durerea sau usturimea, ce o fi acolo la cuculetz.

patriciaRO spune:
Andutzy, din cate stiu eu nu trebuie sa-i decalotezi tu singura pentru ca e posibil dintr-o miscare gresita sa-i rupi glandul... Apoi din cate stiu nu are voie sa-i curga sange. La Alex nu s-a intamplat asa cand l-a decalotat! Era zona rosie nitel, dar cu rivanol si apoi nitica crema a trecut! Si intr-adevar o zi il ustura cand incearca sa faca pisu, apoi trece.. Fa ca noi... Baga-l in apa calda si jucati-va nitel asa cu el sa uite ca are o problema... Poate va face ceva mai mult... Cumva se inmoaie glandul si nu mai este durerea asa mare...
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
Tdi spune:
Buna seara! abia ne-am intors si noi acasa, am halit o pizza "de-a gata" si ne pregatim e nani. fusaram si-n seara asta la spital sa vedem o bebelusa noua care s-a nascut ieri, fetita unui coleg de-al sotului...ce sa va spun, si mama bebelusei si prietena mea la care am fost saptamana trecuta erau cazate in acelasi salon in care am fost eu anul trecut! nu stiu daca ati mai avut ocazia sa intrati in salonul unde ati nascut...e foarte emotionant!
sa nu va mai zic ce de puradei erau, plin, am auzit ca-i trimite mai repede acasa ca n-au locuri in maternitate...clar s-a pus lumea pe facut copii!![]()
Alyssa iar a facut febra!
am crezut ca innebunesc instant, din fericire i-a scazut rapid dupa o supozitoare de paracetamol...sa vedeti faza: ajungem la maternitate, tati cauta loc de parcare iar eu masor temperatura kupilului...38°C, ne hotaram sa-i dam rapid antitermicu' sa nu mai avem surprize asa ca o trec pe scaunul soferului la tati care o dezbraca rapid de pampers iar eu sar cu supozitorul de afara pe geamul masinii, toata actiunea acompaniata de urletele "voioase" ale impricinatei...ei, pe cand rezolvaram problema ne uitam in jur si vedem spectatori shokatzi, un el si o ea in masina din fatza, se uitau la noi cu okii beliti si gurile cascate!![]()
cam asta a fost ziua, ma rog, plus niste cumparaturi, spalat o parte din geamuri, facut un tort ce doarme pe el si curge din toate incheieturile
si cam atat.
Album Alyssa
Tdi spune:
hai ca nu pot sa merg la culcare fara sa va zic si voua ultima realizare
, cred ca mi-am rupt piciorul!
a spalat tati pe jos si a uitat sa-mi spuna asa ca am tras o cazatura pasionala de era sa sparg gresia! acolo fiind racoare se usuca greu si gresia aia e un adevarat patinoar si uscata, daramite uda, m-am dus grabita sa pun o masina de spalat si m-am ales cu genunchii praf, dreptul ma doare rau si scartie iar piciorul e tot un junghi de sus pana jos
. beh, sa nu-mi spuneti sa merg la doctor ca nici prin cap nu-mi trece, vedem cum o fi zilele urmatoare si poate se invarte de-o crema sau un gips productie proprie
hai ca plec la nani ca-s rupta de somn iar maine e zi lunga ca mergem la socri.
Album Alyssa