Copiluti de mai-iunie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 8
blackpanterro spune:
Buna fetele,
vad ca si pe la voi mai sunt problemutze...sper sa nu fiu rea cand ma bucur ca si la altii mai e asa ca si la noi sunt cu duiumul si parca ma imbarbatez cand vad ca si alte mamici imi impartasesc trairile.
Ce sa va zic Aidan nu mananca bine deloc, desi gatesc ca o nebuna tot felul de mancaruri si checuri si ma dispera cu o diaree de mai bine de o saptamana!!!Ce naiba sa ii dau?Astia pe aici nu imi dau leacuri ca e prea mic, morcovi i-am fiert rondele si le-am cules de pe jos, sucul de morcov nu ii place, banane nu vrea.....am sa incerc si ceaiul de menta dar parca vad ca nu am succes :(
El e foarte vioi si umbla peste tot si rade si chiuie toata ziua dar in ultimul timp mai si plange din orice si a devenit excesiv de mamos.
Nici la baie nu pot sa merg.Poate ii mai iasa si dinti...are numai 6.Si altceva nu are, nu are febra, nu e palid, nu e molesit, din contra parca are motor la fund.
Spune si el destule cuvinte mai mult in romana si doar ok si bye in engleza.
Maine merg la farmacia nemteasca sa vad daca astia imi dau ceva pt diaree daca nu ii dau in continuare ca si pana acum multe lichide si astept sa treaca :(
Ma simt ratata ca mama ca ma gandesc mereu ca bine ar fi sa nu fi avut copii...il iubesc pe Aidan mai mult decat orice pe lumea asta dar imi e foarte greu fara nici un ajutor....sotul lucreaza in fiecare zi pana la 7 seara asa ca sunt mereu singura cu el si ma stresez atat de tare sa ii fac totul asa cum trebuie ca parca nici nu ma mai simt femeie ci un robotel care lucreaza intr-una sa impace pe toata lumea.As da orice sa o am pe mama aici sau macar pe cineva cu care sa vb....
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
pisik 4ever spune:
blackpanterro, cand mi se pare greu cu asta mica ma gandesc ce faceam daca aveam gemeni... si uite asa mi se pare viata frumoasa...
avem niste prieteni care au adoptat gemene. pe la 18 luni ne-au facut o vizita cu ele. una aranja cartile pe etajera, cealalta scotea cojile de ou din lada de gunoi. dupa care sa alergi mai intai???
... si
albastricile lui mami 08.05.05
monu spune:
Neatza, ati fugit toate la munte?![]()
Gabitza, drum bun si distractie placuta.
Si eu ma incadrez in categoria celor care isi iubesc enorm copilul dar cateodata imi vine sa plec de acasa.Ieri si-a trantit pe ea tot castronul de spanac. A pictat si hainele si tot ce era in jurul ei de am crezut ca mor de inima. Asa ca inauguram din nou cap. greva foamei. Azi noapte iar a facut figuri si a dormit intre noi iar de dimineata nu avea nici o chestie. Era fresh. Acum e afara cu sotul si soacra care ma scoate si ea din minti cu figuri de primadonna dar ii dau ingnore ca de nu ajung iar la nervi aiurea.
pup si we placut.

20+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Androix spune:
Trebuie neaparat sa ma laud si eu cu ceva: ieri a venit cineva sa ne schimbe caloriferul in dormitor, operatiune murdara si de durata, motiv pentru care nici Filip dar nici eu nu am putut dormi de pranz. Cand a aparut Mihai de la munca, pe la 4, eram amandoi parca beti de somn, Filip plangea din orice iar eu dormeam pe mine. Pana la urma mi-a adus Mihai patutul copilului din dormitor si cu ceva greutate a adormit chiar daca nu era obisnuit, dar era prea obosit. Iar eu m-am lungit pe canapea si am dormit amandoi. Dupa ce a terminat omul treaba s-a trezit si Filip dar eu as mai fi dormit asa ca Mihai s-a oferit sa il ia sa faca o plimbare pana la munca unde trebuia sa lase si sa ia ceva, iar eu sa raman sa dorm.
Cand se intoarce acasa imi zice: "Frate, mi-a fost frica sa nu ma iau cu taximetristii la omor" De ce? Copilul meu cand s-au suit in masina (si la dus is la intors) s-a uitat la sofer si a inceput sa planga cu lacrimi de crocodil aoulindu-se cat il tinea gura: "Mama! Mama!" Si uite asa a tinut-o tot drumul si la dus si la intors. Va dati seama ca mi-a crescut pipota
mea de sofer si de mama cand mi-a povestit Mihai. Lui ii era frica sa nu zica aia ca furase copilul ![]()
Citesc din urma si revin.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
Androix spune:
Chris, of uite asa am patit si eu cand sa plec din maternitate. Si mai era si duminica de nu gaseai nici pui de medic la copii. Numai ala care era de garda, care de obicei nici nu sunt angajati ai spitalului ci sunt colaboratori si nu au dreptul sa semneze externari. Asa ca io am facut mare scandal si am plecat fara nici o foaie de externare, m-am intors a doua zi, luni cu tot cu copil dupa mine ca sa-mi dea hartiile 
Elisor, m-ai intrebat dar am uitat sa raspund: da, eu il mai tineam sechestrat pe Houdini in sufragerie cat mai spalam o farfurie, cat mai faceam cate ceva pe la bucatarie. El se uita la tv sau se juca in legea lui, eu eram cu urekile ciulite dar rar il lasam pana se plictisea singur. Acum de cand a invatat sa deschida usa asta a devenit marea lui placere. Nici nu se mai pune problema sa-l las singur, pur si simplu asa ceva nu se mai intampla. Evident tot prin casa, in drumul lui spre bucatarie, este mutat, carat, ascuns, rupt, aruncat in wc daca uit capacul sau usa la baie deschisa, etc. Pur si simplu nu am unde sa le pun pe toate ca sa nu mai pice in mainile lui. NU am unde! Pisica e in stare de soc. AVea si ea un loc unde se ascundea in pace: in dulapul in care eu tin cutiile cu incaltaminte. Dar ce sa faca saraca ca nu poate sa si inchida usa dupa ea asa ca Filip se duce acolo la usa si incepe s-o certe si sa dea din maini la ea, ieri a bagat mana prea aproape de ea si animalul s-a speriat, s-a simtit amenintata si l-a taxat. Credeti ca s-a invatat minte? Noooo
Asta pentru ca povestiti ce trasnai mai fac puii vostri. Eu am renuntat sa ma mai enervez. M-am cnsolat cu gandul ca ordinea si disciplina nu dureaza in casa mea mai mult de 2 ore dupa o zi intreaga de munca. Nu ma mai agit. Asta e. Acum are mare placere sa intre in spatele televizorului, ii place ca sunt fire multe acolo. Ma apuca cu nervii cand il vad. Dar stie, ii zic iesi de acolo, nu ma face sa ma ridic sa te scot eu. Se pare ca asta e formula magica, nu stiu ce si-o imagina el ca-i fac daca ma ridic eu la el ca iese. Dar daca ii zic altfel nu iese. Cum zic formula magica, asa pe un ton ferm, apasat, cum iese. Mai, copiii nostri acum inteleg tot. Nu pot ei inca sa ne povesteasca ce si cum dar de inteles inteleg.
Si in timp ce eu va scriu aici ce ispravi mai face, el a scos toate dvd-urile de la locul lor. Dar le-a asezat la loc. Asa cum s-a priceput si el, claie peste gramada. Dar e de apreciat efortul si faptul ca nu le-a lasat morman in mijlocul sufrageriei ![]()

Danelutza, nici noi nu avem mare succes cu olita. De cand te-am intrebat cum procedezi si pana azi l-am pus pe olita zilnic si n-am obtinut nik, nici macar un pipi obosit. Ii zic ca olita o sa moara de foame, daca el nu0i da nik sa manance
o fi sanatos sa-i zic asta copilului nu stiu. Dar sunt insistenta. Azi l-am pus pe olita desi el facuse deja kk in pampers. Macar sa se obisnuiasca sa stea pe ea. Ca acum nici nu mai vrea sa stea se ridica imediat. Cu toate astea nu sunt ingrijorata. Stiu ca nu e inca varsta si indiferent ce se va intampla, mai devreme sau mai tarziu se va invata curat. Incerc doar sa-l re-familiarizez cu obiceiul ![]()
Fran, eu mai nou il tin pe Filip incaltat in sandale in casa. Pentru ca sosetele si le socate si cum acum umbla liuber ca pasarea cerului prin toata casa ii inghetau turloaiele.
EU cred si sper c-o sa fie bine, o sa se retraga cucuiul, ai sa vezi. Si cu mersul pe varfuri, daca nu este permanent eu cred ca poate fi o toana de moment nu ca n-ar putea sa mearga altcumva.
Nelia, am citit ce ai patit cu scoala. Off, nu-mi vine sa cred ca sunt asa de blambeci. Credeam ca numai la romani se poate sa nu stie de capul lor. Ar fi tare pacat sa fi pierdut timpul si banii aiurea si din cauza lor. Eu zic sa te duci cu incredere la examen pe 15, oricum nu ai incotro. Incearca-ti norocul. Multa bafta! Ia si invata cat mai poti si macar stii ca ai incercat, nu ai de unde sa stii de unde sare iepurele. Curaj!
Adina, si la noi e distractiv. Pleaca Mihai intr-o veselie. Dar eu nu sufar decat de dureri de spate cand e plecat
Motiv pentru care ma odihnesc cand vine. Mi-a reprosat ca m-am smekerit si nu mai fac nimic cand e el acasa. Intr-un fel nu e corect fata de el saracul ca merge la munca si cand ajunge acasa eu il iau de proaspat.
Ioana, eu una m-am mirat cand ai zis ca ai luat suzetele la juma de pret, ca m-am kiombit si eu la standul nuk, dar am crezut ca poate nu am vazut eu bine
Mare porcarie baby-expo asta...
Eu am impresia ca nu stiu nimic!
Dragonul despre care povestesti tu cu scari rulante, cu body-uri carters si cu magazin dedicat tomy cred ca este cu totul si cu totul altceva decat stiu eu. Explica-mi si mie ca la prosti: deci eu intru prin NIRO, merg pana in spate in parcarea de langa dragon si intru. Da sa moara veta daca am vazut eu pui de scari rulante pe-acolo. De fapt nici nerulante n-am vazut, nu exista decat un singur nivel la dragonul ala unde merg eu: parter. Deci clar vorbim de doua lucruri diferite.
POate facem o intalnire "excursie organizata in dragon", te platim de ghid, ca sunt sigura ca mai sunt fete interesate.
Adriana, nu stiu cum sa te incurajez. Nici Filip nu mai mananca foarte bine de la o vreme. Cu diareea nu pot sa zic nici eu ca am rezolvat-o pentru ieri de exemplu mi-a tras 4 kkti de diferite consistente si marimi. Am reusit in sfarsit sa aflu rezultatul la analize si aproape am fost dezamagita sa aflu ca sunt bune. Macar de ar fi avut ceva stiam ce am de facut. Asa exista sansa sa nu fi iesit bine analizele.
Daca are diaree scoate laptele din alimentatie daca n-ai facut-o inca si incepi regim cu el. Ceai de menta, orez, apa de orez, supa de morcov, carne slaba de pui. O sa inebunesti de-a binelea daca zici ca oricum nu mananca bine, dar sa stii ca tocmai de la diaree s-ar putea sa nu manance. Oricum daca dureaza ar trebui sa-ti dea totusi ceva medicul vostru.
Si eu sunt speriata ca m-am inhamat la facultate, cu mare incredere in engleza pe care o stiu eu. Pe naiba ca nu mai stiu mare lucru, ca doar de la liceu au trecut 10 ani si de-atunci am exersat doar engleza vorbita. Asa ca o sa fie distractiv sa fac comentarii literare in engleza ![]()
![]()
Nu mai zic de italiana ca mai mult decat ce am invatat la cursul de asta vara nu am habar. Si nu voi avea examene la misto ci cat se poate de pe bune. O fi fost admiterea la misto dar facultatea in sine pana o termin e cat se poate de pe bune! Mi-e groaza dar trebuie sa-mi gasesc curaj, ma incurajez singura, nu ma las, trebuie sa fac fata. Altii cum pot? Trebuie sa pot si eu!
Si poate ar fi cazul sa inkei acest mesaj pe care il crosetez de vreo ora, nu de alta dar e 12 si abia am niste mancare de vinete sa dau copilului la pranz, vroiam sa-i fac niste ficat pe langa. Asa ca va las. Am niste intepaturi destul de naspa in burta, sper sa nu fie nik grav.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
denisa73 spune:
Dragi mamici, ieri Cristian a mers singur o gramada,azi insa nu mai vrea sa mearga.Ieri l-am pacalit,i-am legat un tub de medicamente de ceafa si el a crezut ca sunt cu degetul la ceafa lui si si-a dat seama abia la capat cand a ajuns ca nu sunt langa el si a prins curaj.A mers toata gradina,toata casa a luat-o la rand era foarte incantat.ma gandesc ca azi nu mai poate sa mearga din cauza ca o fi facut febra musculara.A mai patit cineva asa? Cu ce pot sa-i dau de febra musculara?Nu se ridica singur in picioare decat daca are ceva pe care sa se sprijine.Dupa loc nu pleaca decat in 4 labe.Daca il lasam in picioare pleca singur pana gasea un loc de sprijin,insa in gradina nu prea il gasea asa ca mergea destul de mult.Va pupacesc pe toate si pe toti copilutii!
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze
babygirl spune:
FELICITARI,Denisa!!!!
Blackpanterro,eu vad un pic altfel lucruile.Te vad o mama buna si responsabila tocmai pt ca esti preocupata, tocmai pt ca te sfarmi sa fie totul bine,pt ca esti grijulie si faci fata greutatilor de una singura.Eu cred ca o sa mai fie doar o vreme greu.Copiii cresc atat de repede..Aidan este un copil norocos sa te are atat de aproape pe tine,mama lui,iar tu incearca sa te bucuri de exclusivitate,de momentele aceastea in care sunteti doar voi doi pt ca se duc si ele..
Androix,tu esti altfel acum,mai!Tu acum radiezi,esti insacinata si se simte asta din fiecare fraza pe care o scrii.Pe buna! Ai ajuns sa scrii mesaje optimiste,pline de viata.Te citesc cu nerabdare.Pe buneee!!!Asa ca inteleg de ce nu mai simti lipsa sotului ca pe o problema.:)
Faza din taxi mi-a amintit de prima plimbare a Emei cu taxiul.La mine in brate urla de mama focului.Am si dat peste un sofer mai brunetel care dadea ochii peste cap,ce-i drept.Dar vreau sa-ti spun ca a fost o singura data.Acum este chiar entuziasmata cand urcam in vreo masina si nu mai stie cum sa-i atraga atentia soferului.
Nelia si Androix,voi ce studiati?Sigur ati spus,dar n-am fost eu pe faza.
Eu joi plec la Paraul Rece,la niste cursuri.Sa nu cumva sa organizati o intalnire de mamici fara mine.:)Revin luni.M-am ganit sa ne intalnim tot la Pizza Hut,ca atunci cand eram graviute.Sau la restaurantul "La Mama".Din cate imi amintesc era si acesta pe lista preferintelor cand eram noi insarcinate.Ce ziceti de locatii?Dar de sambata sau duminica,14-15octombrie?
Si inca ceva:Luni vine Oana in Bucuresti.Cum ne organizam sa ne intalnim cu scumpica Alex?Idei,popuneri?Mergem la vreun centru de joaca acoperit,ne intalnim cu copiii in vreun parc?Vremea va fi frumoasa sapt.viitoare,pare-se.
Tdi spune:
![]()
![]()
mor de ras...umbla pitika mea cu un pufulete lipit de pantaloni la fund, parca are coditza!
cred ca v-am zis ce fan pufuletzi e, numai asta ar manca, problema e ca aici nu se gasesc decat niste porcarii cu aroma de branza - ciorapi nespalatzi
asa ca trebuie sa-mi trimita maica-mea pachet din RO!
sa va mai zic ce-a dat harnicia peste mine!
...profit pana nu-mi trece sa mai fac ordine pe aici ca-i maaaare nevoie. azi noapte am calcat rufe pana la 1 si mai aveam dar adormisem in picioare...azi continui cu calcatul, curatenie, spalat geamuri si gatit, poate fac si un tort cu fructe. acum astept sa vina tati din oras ca s-a dus sa plateasca ceva la posta si sa puna biletele la loto...il asteapta Alyssa cu nerabdare sa-i faca de babysitter!
uitam...aseara s-a prezentat sotzer
cu cadou pentru moi! nu era tocmai cazul ca suntem la limita cu banii pe luna asta dar...asta e, cica ramasese tot cu gandul ca de ziua mea nu mi-a cumparat nimic asa ca m-am pricopsit cu o trusa collistar scumpa si pretentioasa, cam nepractica, un rimel nou (mai am 2) si o oglinda pe care o vad deja facand sfarsitul ultimelor 3 pe care le aveam...le sparge pitik! oricum, a fost tare dragutz...conteaza gestul!
dau drumul la mesajul asta ca-mi trage Aly de tastatura si mi-e ca-l pierd...sper sa revin
Album Alyssa
Androix spune:
sunt neagra de suparare! In continuare problema terasei mele este nerezolvata. Saptamana trecuta a turna ore in sri astfel ca peretii mei au stat mai mult uzi decat uscati. Iar azi am vazut cum au inceput sa se mucegaiasca.
parca traiesc in pestera. Iar supararea cea mai mare este din cauza refuzului lui Mihai de a face ceva: ori sa luam noi carton si sa reparam macar in locurile unde ne ploua, ori sa ne mutam. Imi vine sa mor!
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2