Copiluti de mai-iunie 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Se anunta a fi cea mai idioata saptamana din viata mea! Mi-as dori sa adorm si sa dorm o spatamana, sa nu trec prin aceste zile!
Deja ma cert cu sotul, deja ideile mamicii lui sunt cele mai bune, ai mei nu au plecat decat de o zi si jumatate si nu mai sunt buni, desi ne ajuta intr-una de aproape doi ani, mamica lui e perfecta si noi toti niste idioti si asta ca de doua zile sta si ea la vanzare la noi in magazin! Deci imi vine sa ma arunc de la etaj si in picaj sa sper ca ii cad ei in cap, macar daca crap eu, sa crape si ea! fetelor, sunt VARZA, sper sa mai revin mai tarziu ca acum sunt incoerenta dupa o cearta cu sotul asa, de la prima ora !

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Neata!

OlgaM, mesajul meu e in urma celui postat de tine, sper ca ai vazut ca nepotica mea e de varsta copiilor nostri.
Andutzy, nu te enrva ca nu rezolvi nimic, taci si fac cum stii tu ca e mai bine, da-i un mare ignore cucoanei si cu sotul incearca sa nu te iei, astepta sa plece maman si pe urma mai vezi tu. Multa putere iti doresc!
Pisik, ce face frumusetea aia mica?
Gusta, tare vecina ta dar te mira la olandezi asa ceva?:))) Pacat ca nu sunt si romancele la fel la ce specimene sunt in tara asta.
Gabitza, ce romantic suna ce spui dar e mai bine acum nu?
striga Teodora dn dormitor la mine, cred ca vrea ceva la care nu ajunge, ma duc la ea
Last edit: bagase un pahar de unica folosinta sub pat si nu mai putea sa il scoata:)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pisik, tare mi-au placut picturile acelea de Renoir, le-am savurat la cafeaua de dimineata de la birou.

Clara, normal ca e mai bine acum

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Bonjour! Comment allez-vous? Noi suntem bine, chiar foarte bine dpdv al drumului de cand cu francofonia: facem cate 8-9 minute (ma rog, fata de cele 20 pe care le facem de obicei); ce-i drept nu suntem in calea culoarului buclucas.
No, acuma plec la masa, sper sa revon. Pupici!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Acum ca am bagat la ghiozdan, sa spun si eu una alta. Iar nu am putut sa intru vreo 3 zile - nici macar sa citesc - din cauza de munca, copchil, invatat. Nu stiu sincer cand se va termina perioada asta disperata, zau asa. Dar azi am bagat recuperari la greu, ca ma apropii de final la slujba asta si mai bag si eu cate un chiul mic.
Am vazut ca sunt foarte cautata in legatura cu standul din Europa, dar din pacate nu am sa va dau numarul, ca asa era cel mai usor. Cu aproximatie explicatia suna cam asa: cum intrati pe intrarea principala (deci pe acolo pe unde se urca la etaj pe scarile rulante), este pe al treilea rand (sunt 4 de toate, care strabat pe lung Dragonul nou), spre dreapta. Din pacate nu mai stiu exact daca standul e pe dreapta sau stanga cand mergi pe acel rand, dar pot sa va spun ca au stative cu umerase + rafturi cu incaltari si hainute (spre deosebire de alte standuri care expun marfa direct pe cutii). De regula pe umerase e numai 1 body, 2 expuse de la Carter's, in schimb le au in pungi, pe marimi (cam cum sunt cele de la Mothercare, care se dau la pachet), deci incercati sa vedeti ce este in stanga biroului pe care il au si de la care vand (a, alt punct de reper, pe birou au jucarii).
Acuma, dat fiind ca eu nu am mai fost de mult, nu as putea sa va zic daca au primit si marfa de iarna, ca poate au avut stocul de vara cine stie de pe unde si nu or mai avut noi. Ca de-aia nici nu ma grabesc sa ma duc, mi-e teama ca nu mai gasesc prospaturi, plus ca folosesc in continuare cu succes bodyurile cu maneca scurta, peste care pun ceva cu maneca lunga.

In rest, toate bune si frumoase, vom ramane in curand si noi singuri ca incepe frate-meu facultatea (la Iasi) si pe de o parte astept momentul (ca m-am saturat sa strag (si) dupa el), pe de alta ma gandesc ca a fost bun la casa omului: am mancat la greu ca gateste bine, iar seara am mai putut si noi intarzia ca statea cu Mogo. Una peste alta, mi-e dor doar de intimitatea familiei restranse.

Mogo s-a restabilit si ea cu sanatatea fara sa recurgem la antibiotice si in fiecare zi face tot mai multe lucruri. AM recunoscut multe din cate povestea la un moment dat Elisor. Nici ea nu vorbeste mai mult de 3 cuvinte cu sens (si ala e alterat adesea), dar nu-mi fac griji, ca doar nu o fac doctor. Din cate stiu eu pana la 4 ani nu e problema daca nu vorbesc plozii, iar pana atunci mai este. S- reglat si cu somnul, conform metodei in care eu fug din pat dupa ce bea ea biberonul (pe care i-l fac eu, ce-i drept, la 2-3) si pana la 8 doarme fericita cu tac'su. In schimb nu stiu cum sa fac totusi sa renunte la biberonul asta de noapte, ca zice "la lege" ca ar trebui sa-si odihneasca stomacul noaptea; or ea mananca si seara bine, bea un lapte cu cereale, iar la 2-3 (azi-noapte chiar la 12.30 si bauses laptele la 21) e mot, calare pe usa si batand din buze a foame. Am incercat sa nu-i dau, dar pur si simplu nu mai poate adormi (de foame???), se baga in pat, se da jos si tot asa, dupa care incepe de-a dreptul sa planga. Asa ca asta e: s-o odihni stomacul si dupa 18 ani, ca atunci precis nu va mai dori sa mance noaptea

Gata si pauza mea, va pup si sper sa intru curand.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

gabitz trimis pm

as mai sta cu voi dar mi se inchid ochii, asa ca bag un nani de urgenta, sper
mai vb

Eli mami lui Andreas si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Eu sunt cu nervii la pamant...Mai tineti minte ca in aprilie Iepu' a avut roseola? Ei bine, atunci am descoperit si o galma(cucui) in cap...Pentru ca era mobil si avea umflati si ganglionii de la gat si de la urechi pedi si-a dat cu presupusul ca ar fi tot un ganglion. Cam ciudata locatia, da' cica e posibil...Ei bine, ceilalti ganglioni au revenit la normal de mult-cucuiul ba. De atunci l-au mai vazut inca 2 pedi si un chirurg. Toti se interesau ce si cum si intr-un final ziceau ca da, probabil e un ganglion. Noua ni s-a parut ca nu mai e la fel de mobil, de asta am dus-o sa o vada si astia...Cand s-a intors pedi din concediu ne-a zis ca pentru ea -care nu o vazuse de 2 luni-e clar ca e mai putin mobil si sa ne-a trimis la eco.-pe chirurg il intrebasem noi de eco si ala cica "eco la cap?"
Am facut eco-cu mare scandal din partea Iepuretelui-motiv pentru care nici nu i-au putut face doppler. NU E GANGLION sigur. Cica nu se poate spune daca e o colectie(de lichid), formatiune chistica sau malformatie vasculara. Am vorbit cu pedi si a zis ca se duce ea la un chirurg sa vada ce zice si ala...Ea inclina sa nu-i facem nimic sa doar sa urmarim prin eco daca creste sau scade...e o chestie mica-pe axul lung 9mm si pe cel scurt 2 mm. Cica probabil e un chist sinovial, da' si pedi zicea ca la cap nu a mai vazut pana acum...
Si ca sa fie totul ca lumea...Iepu' a inceput sa mearga pe varfuri. I-am zis lui pedi cand a vazut-o , da' atunci Iepu' mergea ok si ne-a zis ca pana la 2 ani asa merg ei mai aiurea, dupa ne trimite la ortoped daca nu-si revine. Ca merge pe varfuri nu e nimic, da' ea a mers normal la inceput si eu am citit ca daca un kupil care a mers normal incepe sa mearga pe varfuri poate sa fie semn de problema neurologica( e semn de contractura musculara). Ba mai rau, de cateva zile merge schiopatand, pentru ca tine un picior normal si altul pe varf...Chestia asta apare cand incepe sa mearga dupa o pauza si o tine cam 10-15 pasi. Apoi merge normal...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Fran, si Alex mai merge pe varfuri uneori, dar se prosteste si o da in dans...
Mai cam aiurea cu galma aia... N-am avut cazuri din astea!

Gusta, tare faza.. Am mai vazut femei care le=o trag sotilor... Pai ce se mai poarta...

Bai eu am vazut la TV, pe Antena1 pe net, o chestie naspa. Un baiat de 20 ani care si-a tras un glonte in cap din cauza iubitei ca la parasit! Naspa este ca aceasta fata, sora tipului este la mine pe forum si sa ne anunte ca a murit fratele ei, azi-dim... Nu-mi venea sa cred! Bai cate prostii mai fac unii, asa ceva... Sa urmariti pe Antena1 sau protv, cred ca vor mai zice.. era din Baia Mare!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
Fran mai daca incepe sa aiba probleme de mers, zic si eu ca nu ma pricep, poate ar trebui totusi insistat pe investigatii. Sa speram ca nu e nimik grav. Multa sanatate.

Eu ma plimb intre casa si spital. Sotul e bine, maine il externeaza. Azi am fost la echo si am vazut bb2 care are 335 g si este cu capul in jos. Singura problema este rezistenta crescuta pe arterele uterine.
Va pup ca ma duc sa ma intind in pat.

19+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna si de la noi.

Fran multa sanatate lui Iepurete.Crede-ma ca te inteleg cu chestii de astea aparute din senin.Cred ca iti amintesti de Mara dar uite ca a trecut de la sine si la fel la inceput era mobil si dupa s-a facut ca o galma ca dupa 4 luni sa dispara complet.Asa ca eu zic sa mai cauti si alte explicatii.

Andutzy eu zic sa nu ii dai satisfactie soacrei si sa te certi cu sotul.Incearca s-al ignori cat mai mult sau dai dreptate chiar daca nu e asa sa vezi cum reactioneaza .Nici macar nu pune la suflet ce spune cand vorbeste gandestete in alta parte si dupa sa ii zici ai dreptate si sa vezi cum reactioneaza.

As vrea sa va zic mai multe dar am o stare tare naspa cu o durere de cap de zile mari asa ca maine merg la medic sper.Ca am impresia ca numai e o gluma.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput