Copiluti de mai-iunie 2005 (10)
Raspunsuri - Pagina 3
gabitzam spune:
Fetele, mai miscati? Pe unde umblati? Ia, prezenta, sa va aud.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Androix spune:
Pai io sunt aici dar restu' lumii? Hai mey, sau bucurestencele sunt inca blocate in traficul francofon?
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
gusta spune:
Si eu sunt tot aici .Poate facem un chat in seara asta sau nu va surade idee.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta
andutzy spune:
Aici si noi! off, m-a stors azi piticul. Se vede ca de ceva vreme buna am avut-o pe bunica-mea aici, ma dezobisnuisem sa stau toata ziua numai cu el. S-a ingreunat foarte mult si sunt rupta de maini. NUmai operatii de genul pus si luat din patut sau din scunelul de masa de atatea ori m-au terminat, nu mai vorbesc iesit afara, stat pe langa magazin, nu de alta dar soacra-mea nu le stie inca bine pe toate, magazin unde Dragos ar sta numai cu mainile in sacii cu boabe si ar trage de toti...
Norocul mare e ca eu sunt in casa cu copilul si ea jos in magazin, in felul asta nu ne ciocnim prea mult una de alta, doar ce mai vine in casa la toaleta, motiv sa-mi mai critice cate un detergent pe care il folosesc( ca il vede in baie) sau cumparaturile pe care vede ca le fac din Mega Image-ul alaturat....
Cam atata de la noi, dau o tura si pe mess sa vad daca ati pus-o de vreun chat pana la urma...
Later edit: am intrat pe mess,dar nu am dat de chat, asa ca merg la nani, ca maine iar ma ia fi-miu de noua, asta daca nu cumva are de gand si la noapte sa faca asta, doamne fereste! O iau pe urma Andreei cu Baby Einstein...
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Cloreta spune:
Hello si pe seara!
Adormisem langa fata asteptand sa faca ea nani
Monicica, bine ai revenit, zilele trecute ma gandweam la tine. Deci nici tu nu faci bb:) Dar naveta asta de ce o faci?
Cu Robbie nu stiu cum vrei sa faci cu trei limbi, mai bine lasa-l pe romana si germana acum sa nu il bulversati. Zic si eu, nu ma pricep, poate mamicile plecate din tara si care au si copilasi mai mari te-ar putea lamuri mai bine. Iar cu jucarille nu ne ispiti ca nu se stie ce pachetoaie te punem sa aduci![]()
OlgaM, nepotica este cu 2 saptamani mai mica decat Teodora, e tot pui de mai iunie 2005 numai ca mamica ei nu are timp de forum si nici nu cred ca e genul, ea are forumul ei de mamici in parc:) Chiar pe seara imi povestea cum a cazut azi si a venit in patru labe pana la ea si daca in vara o lasa sa mearga asa pe asfalt acum nu prea ii mai convine dupa ploaie. Acum cateva zile tot asa cazuse aia mica si tipa sa o ridice. Verisoara mea nu a vrut si o tot indemna sa se ridice singurica cand a trecut un baietel de vreo cinci ani pe langa ele si a intrebat-o de ce nu o ia de acolo, dupa care i-a zis sa o ridice imediat ca el se supara rau:))))
Azi nici nu am iesit din casa cu gargarita, dimineata a adormit la 10 si dupa amiaza a plouat si fara carut nu prea mi-a venit sa ies sa o las sa alerge prin mizeria asta. Asa ca am tras de timp in casa, trebuie sa incep sa inventez jocuri noi.
Noapte buna!
Pozele mele
omustata spune:
Intru si eu acum caci in zilele urmatoare nu cred ca voi mai putea sa scriu. Maine plecam in alt stat, la niste prieteni si ne intoarcem abia duminica seara.
Mickky, monicica-bine ati revenit!
monicica-asa vorbeste si a mea, dar de multa vreme si nu inteleg absolut nimic din ce zice. Si noi avem problema cu limbile, dar sunt doar 2. Insa pe aici am vazut frecvent copii care au parintii din tari diferite si vorbesc 2 limbi acasa si a treia o invata la gradinita. Eu nu cred ca trebuie sa-ti faci griji.
Clara-multumesc pentru incurajari. Dar ce varsta are fetita d ecare vorbeai? Pun pariu ca este mai mica. Maya incearca sa se ridice, stie cum se face, dar nu stiu de ce nu poate.
gusta-simpatica faza cu vecinii
.
pisik-am vazut filmuletul cu bursuca cu ochi albastri. Nu stiam ca tati este francez. Ce parere are el de Romania si mai ales de America (ca stiu ca francezii si americanii nu prea se agreeaza)![]()
Apropos de parerea despre Romania. Citea sotul meu ieri pe BBC News ca parerea opinie publice din UE despre adrearea Romaniei si Bulgariei este ceva de genul "Do we really have to?"
M-ati facut curioasa
, ce inseamna PLC?
Hai sa va zic si eu faza haioasa ce mi s-a intamplat ieri. O culc pe fii-mea la pranz si ma asez si eu la calculator ca omul ca nu o mai facusem de dimineata. Cand deschis calculatorul gasesc niste mesaje pe YM trimise pe adresa mea de catre o cunostinta. Cand le citesc am un soc. Tipa cred ca facea sex pe messenger cu cineva, nu stiu, dar folosea un limbaj atat de vulgar ca pana si eu, care nu sunt o sensibila si o finuta m-am inrosit de-a dreptul. Si o tinea asa mesaje intregi, intr-un monolog, ca eu nu-i raspundeam ca nu eram acasa. Ma intreb cum facea ea treaba asta cand nu-i raspundea nimeni. I-am scris ca primesc niste mesaje ciudate de la ea si ca sper ca nu-mi sunt adresate mie (il mai si injura pe alocuri
). Saraca fata mi-a spus ca atunci si-a dat seama si a zis ca nu-mi mai scrie nimic pentru ca faza este prea penibila. Va dati seama! Eu cred ca as fi murit de-a dreptul sa-mi citeasca altcineva astfel de mesaje.
Va zic week-emd placut si poate reusesc sa intru si de acolo, des ma indoiesc ca voi avea timp. Merg la facut bagaje.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
robotzica cucului spune:
OlgaM, PLC = Programmable Logic Controller, o chestie folosita in automatizari ca sa inchida/deschida contacte, sa citeasca senzori sau sa dea diverse comenzi catre alte dispozitive.
Gusta, mi-a placut tare faza cu vecina. Si eu as avea uneori pofta sa invinetesc pe cate cineva (nu pe sot, ca e cuminte!).
Dar de fapt si sotului meu i s-ar cuveni cate o invineteala verbala atunci cand sade in masina pe scaunul din dreapta mea. Ca si la voi, Andutzy si Androix, nu se poate abtine sa nu imi dea indicatii. Si nu se poate face nici o comparatie intre experienta mea de condus (in ultimii 3 ani am facut cate 500 km/saptamana numai ca sa ma duc la servici) si a lui. El si-a luat carnet fara nici o tragere de inima aici, mai mult fiindca trebuia sa ma duca la spital sa nasc! Cred ca a dat examenul cu 2 saptamani inainte de a se naste Maria. Acum conduce zilnic 5 minute pana la servici si e foarte stresat. Iar daca mergem impreuna undeva, ma pune pe mine sa conduc, el doar imi atrage atentia la pericole...
Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib
pisik 4ever spune:
tdi, si lui fii-mea ii scade temperatura corpului dupa febra, mi-a ajuns si pe la 35.5 de m-am speriat. imi pare bine ca ati scapat de saptamana aia de cosmar cand era febriciasa! imi inchipui ce bucurie e in sufletul tau sa o vezi cum se joaca!
monicica, mustacioasa voi vorbiti de trei limbi. e cazul nostru si cred ca o sa le prinda pe toate trei. pana la trei ani au o capacitate extraordinara de a invata o limba, asa ca nu ezitati daca puteti sa le facilitati accesul la 2-3 limbi. monicica, tu vb romaneste, tati engleza si la gradi germana. trebuie sa fiti consecventi, altfel confunda limbile intre ele. daca tu ii vb numai ro si tati numai engl, va reusi sa le deosebeasca. in plus, chiar daca nu invata sa vb bine, o sa aiba urechea formata si va putea invata limba respectiva f usor si cu accentul corect daca se va apuca sa o vorbeasca mai tarziu.
mustacioaso, si francezii sunt la fel de fascinati de state ca si romanii, nu prea inteleg de ce. cat despre faptul ca nu se agreeaza, este doar povestea "nu"ului zis de fr si ge contra razboiului din irak.
gusta, sa luam exemplu si noi de la vecinii tai. eu nu as numi-o faza haioasa,ci...instructiva!!! ![]()
nici eu nu stiam ce inseamna PLC! 
omustata spune:
pisik-eu sunt de mult in State si povestea cu francezii si americanii este veche, cu mult inaintea razboiului din Irak. Eu nu am intalnit inca american sa-i agreeze pe francezi si nici invers.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
gabitzam spune:
Imi era asa cunoscut termenul, si nu stiam de unde sa-l iau, asta cu PLC-ul
Ca am facut si eu Automatica, dar n-am lucrat in automatizari deloc de cand am terminat facultatea. Si am avut si la proiectul de stat tot ceva legat de plc-uri, dar parca au trecut secole de atunci. M-am schimbat asa mult de cand eram studenta ca parca imi amintesc de alta persoana nu de mine. Eram slaba si subtire, parul lung-lung, super timida, visatoare si interiorizata, aproape n-a mai ramas nimic din Gabitza de atunci.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)