dupa accident...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danis spune:

cred ca o discutie cu un specialist te-ar ajuta foarte tare

eu ca nespecialist ti-as zice ca faci crize de anxietate provocate de socul accidentului - si nu mi se pare anormal sau neobisnuit sa reactionezi astfel

unii oameni pot trece singuri peste aceste perioade - altii au nevoie de ajutor - de asta te sfatuiesc sa vorbesti cu un psihiatru

iti doresc mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Offf si eu am aceleasi probleme...mor de frica Mi-au murit niste prieteni in accident de masina si...pur si simplu sunt inspaimantata la maximMi-am luat carnetul dar nu conduc destul de des...mereu mi se pare ca in fiecare moment pot lua decizii proaste si ca numai printr-un noroc le iau pe cele bune...ce sa mai...un cosmar"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

eu zic ca trebuie sa-ti dai timp, acuma toate simturile tale sint alerte ca e prea recent, dar vei vedea ca in timp va fi mai bine,
si cum spunea si cineva mai sus, 125km/ora este mult prea mult, ca limita maxima pe autostrada in afara orasului este 100 si in oras este 70, asa ca poti reduce viteza si va fi mai bine, si eu depasesc cu 10 km limita, dar nu mai mult, nu sint puse degeaba limitele astea, si eu conduc de 14 ani, am avut masina in liceu la 18 ani si am facut o parte din Europa in masina, am condus 5 ani in Franta, si e mai prudent sa respecti limitele de viteza, eu , nu am avut nici un accident in anii astia, dar sotul meu a facut unul cu mine in dreapta, eram insarcinata in 9 luni.....si imi aduc aminte ca nu mi-a fost usor dar timpul le-a rezolvat, te sufoci din cauza ca faci atacuri de panica, dar trebuie sa inveti sa controlezi asta.
mult noroc si recuperare cit mai repede

Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

si eu am trecut printr-un accident de masina. nu a fost din vina mea, dar cand a trebuit sa fie tractata pana inapoi in bucuresti, noi, cei care fusesem in masina a trebuit sa ne urcam din nou in ea (nu pot sa spun ce frig era in ea... era noaptea, iarna, iar masina era groaznic de lovita).
de atunci am avut cosmaruri cu momentul accidentului aproape un an de zile. dupa care au disparut misterios. frica de a urca in masina a fost infranta cred in chiar momentul in care am urcat in aceeasi noapte in masina respectiva.
iar acum, incet-incet, ma pregatesc sa conduc si eu. am permis de la 18 ani, insa n-am prea condus (nici nevoie n-am avut).

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Si eu am avut un accident in urma cu noua ani. Din pacate, prietenul meu, care era langa mine a murit pe loc, salvandu-ma pe mine.Acum 5 ani am obtinut permisul de condudere ( se facea scoala de soferi in facultate, am terminat o scoala militara ), insa de condus nu conduc nici in ziua de azi. Am avut cateva tentative, cu sotul alaturi, dar cum el nu exceleaza la capitolul rabdare, iar eu la capitolul ascultat tipete la volan, am renuntat. Acum am insa doi copii si e din ce in ce mai greu ce ratb. Poate daca imi iau masina si voi fi singura la volan, fara nimeni alaturi ( imi sta pe creier ca ar mai putea muri cineva langa mine ) o sa reusesc.

Mergi la inceput