DURERI SUB BURTICA LA 29 SAPTAMANI?
Nu era suficienta raceala pe care o am , ca acum ma confrunt cu alta pb. Ma ingrijoreaza durerile sub burtica pe care le am - si atunci cand nu fac efort ( ex: cand ma intorc de pe o parte pe alta sau cand ma ridic din pat sau de pe scaun ) . Ma gandesc cu teama sa nu cumva sa nasc prematur ... Care dintre voi a mai avut astfel de pb sau poate stiti - este normal????? La ultima vizita mi s-a spus ca am colul putin scurtat dar ca este inchis - nu stiu cum o fi acum . Sambata am programare dar nu mai am rabdare pana atunci ...
Pupici la burtici .
Lucia 30s
Raspunsuri
madau spune:
Luciab durerile astea sub burtica pot avea 2 cauze, o data pot fi ligamentele care se intind in aceasta perioada, sau poate fi colul care se scurteaza si/sau deschide usurel. Io te-as sfatui sa te duci repejor la doctor sa vezi cum stau lucrurile, eu am cam stat asa cu mici crampe o saptamana, apoi cand in sfarsit m-am hotarat sa merg la doc ca era ciudat deja, m-am ales cu cerclaj, colul deja incepea sa se scurteze. Deci nu mai amana, mai bine sa nu fie nimic, decat mai rau. Pupici si tine-ne la curent
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
antonia23 spune:
draga Lucia eu sunt gravi in 26 saptamani si sunt racita,am fost la control si medicul meu mi-a spus k din cauza unei raceli poti sa pierzi sarcina.am avut o indigestie saptamana trecuta si am avut niste dureri de burta(uneva jos k la menstruatie)incat nu puteam sa stau nici pe vine k sa nu mai zic de statul in fund,doctora mea a zis k o astfel de indigestie poate declansa contractiile si pot naste mai devreme de termen.asa k ai grija ce mananci k nu se stie niciodata.Mie mi-a trecut cu spirt pe burtica si m-am legat cu ceva de mijloc,ceva mai strans.dute cat mai curand la doctor nu mai astepta programarea k nu sti pana nu vede doctr despre ce este vorba.Te pup mul si ai grija de tine si bebe.
andreeaben spune:
LUCIA draga,si eu trec prin asta chiar acum.Am acum 30 sapt si de vreo 2 sapt ma tot doare burtica.Dr meu zice ca poate fi o raceala la vezica urinara care e f sensibila in sarcina,si in urma analizelor mi-a si iesit o usoara infectie urinara.Maine ma duc sa fac o urocultura sa vedem exact ce mirob e acolo.Asta e pe de-o parte,caci si eu am colul f scurt si orificiul ext usor deschis,pe langa asta e BB cu capul in jos ,fixat in oasele pelviene,si ma apasa de cate ori se misca,Am recomandare sa stau la pat si sa fac trat de sustinere al sarcinii in continuare si sa ma rog sa stea BB cuminte acolo pana in nov.
Iti doresc numai bine si o nastere usoara si la termen!te pupam si eu si BB
Andreea
luciab spune:
Sper sa nu fie pres tarziu cand ajung la dr. Si eu ma gandeam ca se intind ligamentele, cel mai tare ma sperie o nastere prematura caci bb e destul de mic la 30s.
Ignatica cum e bb , a avut pb cu respiratia ???
De abia astept sa ma duc la dr( e din c-ta si programarea e pe 30.09.2006),si daca imi zice ca exista posibilitatea sa nasc prematur o sa-i cer acele injectii cu cortizon.
Fetelor merci mult pt mesaje si va tin la curent! Pupici voua si bebitilor !!!
Ignatica spune:
luciab eu am avut dureri descrise de tine. Au inceput de la 29 de saptamani. Am nascut prematur, la 35 de saptamani.
Ignatica
adinazot spune:
LUCIAB,si eu ma confrunt acum cu dureri sub burtica,uneori sunt chiar puternice,am 33 saptamani,si acum o saptamana am facut o criza de rinichi intr-o noapte,si cand am dus urina la proba,mi-a iesit o infectie urinara urata,datorata unui stafilococ auriu.Acum o tratez cu antibiotice,dar sub burta tot ma mai doare.Tin sa mentionez ca am colul f scurt si deschis la exterior,maine merg la dr ssa vedem daca au survenit schimbari.Si eu ma rog sa mai stea bb in burtica macar pana la 36 sapt.BB meu s-a angajat deja cu capul in jos,mai apasa si ea,nu stiu ce sa mai zic.Sper sa treaca si sa fie bine.
Adina 32+
Alessia
poze
Adina diverse
luciab spune:
Adina, iti doresc multa sanatate ,sa scapi de infectie , sa duci sarcina la termen si sa faci un bb sanatos si frumos pe care sa ni-l arati si noua .
Chiar azi mi-am facut un set de analize, o sa mi le citeasca sambata - pana atunci stau in sah... si bb-ul meu e cu capul in jos din sapt 26, dar atunci la eco mi-a zis ca nu e nici o pb pt am colul inchis. A trecut totusi ceva timp - ma gandesc ca poate s-a deschis.
Pupici !!!
porumbita80 spune:
LUCIAB si eu sunt in 33 sap si la fel am dureri sub burtica am fost acu 3 zile la control si doctorul mea zis ca totul e ok dar imi place nici mie eu mai iau cate o no-spa cand am dureri din astea dar creca e si de la bebe ca sta deja cu capul in jos si creca ma apasa. Sper sa fie bine am asa niste emotii sa nu nasc prematur. Sa ne zici si noua ce a zis doctorul.Mult curaj si numai bine si tie si la bebel.
stela
Ignatica spune:
luciab bebe e bine, a stat o singura zi la incubator, apoi s-a descurcat singurel cu respiratia.
La mine uterul era contractat, de aici durerile, dar eu nu imi dadeam seama de asta, stiind ca o contractie nu inseamna o durere continua. Si mie mi s-a spus ca poate fi de la ligamente, dar nu a fost sa fie. Poate tu esti mai norocoasa.
Sfatul meu: efort 0. Mie mi-a indica ginecologul sa nu ies deloc din casa, dar eu simteam nevoia sa ma plimb si ma plimbam. Acum imi pare rau. Nu ca nu ar fi bebelusul bine, dar am fost foarte stresata in primele zile de viata ale copilului. Prematurii sunt tare sensibilutzi.
Ignatica
ingeras26a spune:
Si pe mine ma doare burtica, dar numai noaptea, cand ma intorc brusc, deci presupun si sper ca este de la intinderea ligamentelor, altfel nu vad de ce nu ma doare decat noaptea, la miscari bruste.
Vineri ma duc la Tutunaru (dr meu) si o sa va spun ce mi-a zis.
Iau 1-2 No-Spa pe zi oricum.
Bafta multa si sa ne ajute Dumnezeu sa ducem sarcinile la termen si sa fie bebicii sanatosi.
Pupicei, Ingeras
27+
Maya