DURERI SUB BURTICA LA 29 SAPTAMANI?
Raspunsuri - Pagina 2
luciab spune:
La cat de rau m-am simtit aseara , nu am mai rezistat si am fost la dr (nu la cea de la c-ta , unde merg abia sambata ). Mi-a a zis ca analizele sunt bune , ca am colul inchis si ca ma doare din cauza ca bb isi face loc iar oasele bazinului suporta anumite modificari in peroada asta. Mi-a recomandat sa stau linistita si daca ma doare sa iau max.3 no-spa/zi si maltofer 1/zi mestecabil...si daca tot nu ma lasa durerea ma asteapta maine sa-mi faca o perfuzie.
Dupa ce merg la cealalta vizita , cea de sambata , va spun ce mi s-a recomandat de acolo...
Va intreb, poate ma lamuriti : la un simplu control ginecologic,dr isi poate da seama daca ai colul inchis sau daca s-a scurtat????
Pupici la burtici si bebici .
Lucia 30+ s
ingeras26a spune:
Lucia, la control normal isi poate da seama daca este inchis sau deschis, dar in nici un caz nu-si poate da seama de lungimea lui.
Cel mai bine ar fi sa-ti faca o ecografie.
Bafta si sa ne tii la curent.
Azi noapte am incercat (si reusit) sa m intorc mai putin brusc si nu m-a mai durut burtik :)
Pupicei, Ingeras
27+
Maya
Zuzi spune:
Draga Luciab,
si eu m-am confruntat cu dureri sub burta care nu treceau cu Nospa desi luam max 5/zi (doza maxima). In final mi-a dat ginecoloaga gynipral pastile (ce ziceai tu de perfuzie). In prima zi am luat 2 si dupa aceea 1/zi si mi-a facut foarte bine.
EU in locul tau n-as mai astepta pina la perfuzie.
Zuzi si Bebelina de 4 luni si 1 zi nascuta la termen dupa atata gynipral.
luciab spune:
Ingeras, s-ar putea sa aiba dreptate din moment ce spui ca te doare doar la miscari bruste ... nu e si cazul meu ( durerile apar de fiecare data cand ma misc , nu conteaza cat de usor ). De abia astept sa plec maine la c-ta la dr,sa vedem ce spune : am incredere in ea,stiu ca e ffff buna .
Tine-ne la curent... Pupici multi !!!!!
ingeras26a spune:
Buna,
mie mi-a zis dr de la Medicover ca durerile la miscari bruste noaptea sunt normale, ca se intind ligamentele si bb apasa pe vezica. Acum sa vad ce zice T diseara. Va tin la curent.
Pupicei, Ingeras
28+
Maya
porumbita80 spune:
Te rog mult sa zici ce zis doctorul ca vad si la mine durerile sunt din in ce mai dese in fiecare zi iau no-spa.
photos.yahoo.com/ph/stelastratulat/my_allbums
stela
porumbita80 spune:
Te rog mult sa zici ce zis doctorul ca vad si la mine durerile sunt din in ce mai dese in fiecare zi iau no-spa.
www.photos.yahoo.com/ph/stelastratulat/my_allbums
stela
luciab spune:
Acum m-am intors de la dr. care mi-a spus ca durerile au ca si cauza principala pozitia copilului ( cu capul in jos ) care apasa pe uter.
Mi-a dat gynipral 3/zi dupa care o fiola injectabila de gravibinon si ma asteapta peste 2 sapt...sper sa-mi traca pana atunci .