Aspirante optimiste > 20 ani (7)
Raspunsuri - Pagina 3
Laura Ioana spune:
Rox Dox n-am plecat nicaieri, dar nu mai prea am chef de scris, asa ca doar va citesc, de la servici, ca acasa tot nu am rezolvat cu netu',. O sa mai intru sa va incurajez cand e nevoie si, eventual sa dau vreo veste buna, daca va da Domnul Eu sunt in Z 6 si curge, curge
Pup fetele optimiste
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
An@,sarcina usoara in continuare!!
Fetelor,eu sunt ziua 21,mi-am luat temperatura,dar abia pe la ora 15:30,atunci mi-a venit ideea aveam 36,7 ,la ora 17:30-36,9 iar acum cateva minute 37,0.am luat temperatura axial!in timpul zilei ar trebui sa fie mai mica decat dimineata sau mai mare?iar dupa ce a fost eliberat ovulul ar trebui sa scada sau ramane ridicata pana in momentul menstruatiei?ovulatia a fost in ziua 14!
Va pup!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"
irlandeza spune:
Pusichet , suntem in aceeasi zi.
Si eu sunt Z 24 ,cu temp. 36.3 , a mai scazut , ma asteapta clar "musafirii". Asa e.
Noi 2 singurei
Liana30 spune:
Pamelooooooooo daca te mai aud ca faci test inainteeee pe bune de nu te bat cu castraveti cu tot
Ana felicitarii!!sa ai o sarcina usoara!!
va pupacesc pe toate si va tin pumnii!!
Miramar multam..a executat sefa
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"
"Nimic nu-i imposibil!"
amameda spune:
Bine te-ai intors pamELLa ,bine ca fu doar calulatorul.
Temperatura din timpul zilei e mai mare decat TB si este irelevanta pentru aspirante ca noi.De asemeni TB de dupa ovulatie este crescuta fata de cea anterioara ov.
MEDA
rox_dox spune:
ok laurici...
si eu sunt in Z5 si la fel curge-curge...
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
bubulina1 spune:
Intrucat azi este ziua de nastere a Lianei30, vreau sa-i urez si pe aceasta cale
Bubulina
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela (barbye)
corinuk spune:
Liana30 LA MULTI ANI!
SA FII SANATOASA SI FERICITA!SA VEZI CAT MAI REPEDE DUBLU!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
rox_dox spune:
LA MULTI ANI LIANA si multe cadouri...!
si dorinte implinite!
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!