Aspirante optimiste > 20 ani (7)
Raspunsuri - Pagina 2
corinuk spune:
Neata feteleor!Hai ca v-am dat foc cu testul ala..eu mi-am cumparat cand eram in concediu in Turcia si mi-a tradus cineva ca depisteaza sarcina dupa minim 5 zile!Asa ca de aceea v-am spus!Eu aici niciodata nu am facut Sure Chek am facut Clear Blue s.a!
Mi-as fii luat si aici dar am aflat ca am dopuri si fac
degeaba teste
Acum astept acele perfuzii utero-tubare sa vedem daca merg,v-am spus aseara 80%reusesc!Poate scap de laparo!Voi ce ma sfatuiti ati facut si voi perfuzii?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
Miramar spune:
Vai PAM ce ne-ai facut, bine ai revenit iubita. Imi pare rau ca te-au invadat rusii dar ma bucur ca nu era SEU ca numai la tampenii m-am gandit cand am vazut ca nu mai apari.
Fetelor pe mine de aseara ma doare rau burtica - m-am inflamat ingrozitor, ieri doar la ma durea in anumite pozitii dar dimineata m-am trezit cu o durere continua. Am luat o pastiluta de diclofenac si un supozitor asemenea cu diclofenac si parca mi-e mai bine. Sper ca n-am facut ceva chistuletze... ca ma supar rau Azi Z12
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Miramar spune:
Liana vad ca ai preluat comanda. Scoate-o pe Mccrissa de la aspirante si trece-o la gravidutze!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
An@ spune:
Fetelor, eu am mai scris sapt trecuta la simptome...am deja 4 teste clar pozitive. am fost si la dr si a spus ca 99.9% sunt , dar fiind abea in 5 sapt nu s-ar vedea nimic la eco si sa ma duc sapt viitoare...
Ma rog, nu despre asta e vorba, ci as vrea sa va linistesc in legatura cu simptomele pe care le cautam toate cu lumanarea imediat dupa ovulatie...si la mine, si daca veti citi pe la odisee la fetele proaspat gravidute, veti vedea ca simptomele clare de apar cam de la 6 sapt. de sarcina.
In perioada de inceput simptomele sunt cam confuze:
-da, am sanii mai grei si mai sensibili decat la ciclu, dar nu exagerat si nici nu pot sa zic ca s-au marit vizibil. Si nici culoare nu li s-a schimbat.
- somnolenta, parca incepand de ieri e mai accentuata, dar am avut si o perioada mai incarcata la serviciu si nu prea m-am odihnit de emotii. deci...
- pofte? sunt pofticioasa din nascare...poate mananc mai mult ca ma gandesc ca bebe sa aiba tot ce-i trebuie
- greturi- nu inca
- mai des la toaleta? - doar in ultimele zile am inceput sa merg mai des, dar si beau mai multe lichide...
- sunt mai nervoasa? cred ca isterica eram si inainte
- din cand in cand ma mai doare burta ca si cum ar trebui sa vina CM (ce mi-a dat mie de gandit a fost ca durerile astea au inceput mai devreme ca de obicei, nu cu 1-2 zile inainte de CM ca de obicei).
Poate eu nu am vrut sa ma gandesc prea mult la simptome si ca sa nu mi le induc, dar si pt ca am avut in semn f important care m-a determinat sa fac test pt prima data inainte de CM: in ziua 28 (CM de 30-32 zile) am avut niste pete...la inceput am crezut ca imi vine CM mai devreme, dar pt ca n-au continuat, am fost sigura ca "m-a insemnat".
imi cer scuze daca trebuia sa postez la simptome, dar am vazut ca sunteti cam dezamagite azi si am vrut sa va dau curaj.
sa va ajute Dumnezeu la toate sa aveti bebei frumosi si sanatosi!!
ma rog pt voi.
An@
chiquitita spune:
An@ sarcina usoara in continuare. E bine sa ne mai lumineze o graviduta din cand in cand...
Nikole, petele roze nu ar putea fi de la implantare? Gustul metalic da si el de gandit, desi vezi, gravidutele spun ca simptomele apar muuult mai tarziu. Acuma, eu stiu, fiecare e diferit...
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
rox_dox spune:
felicitati ana...pt bebic
sa fiti sanatosi amandoi...
si multumim pt sfaturi..
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
corinuk spune:
FELICITARI ANA SA AI PARTE DE O SARCINA USOARA SI BBEL SANATOS!
Pai la faza cu dopul ma refeream la faptul ca trompele mele sunt partial permeabile si nu au cum sa ajute ovulul!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos
Zenobia spune:
Felicitari, Ana. Sa fii o mamica sanatoasa!
Zenobia (Raluca)
-------------------
Tanasestii trasi in poza
pusichet spune:
felicitari Ana pentru bebe, sa fii sanatoasa si sa ai un copil sanatos.
la mine z24 fara nici un simptom, pina acum ma mai durea burta dar azi nimic.
pupici
ana maria