Aspirante optimiste > 20 ani (7)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

rox_dox, am primit informatiile. merci mult....eu sper sa fie ok analizele de anticorpi si sa nu trebuiasca sa fac vaccinul asta. motivul ar fi....ca nu as vrea sa ma reapuc de bb peste 3 luni.

asteptam de 2 ani de zile sa ne doctorul ok pt bb si abia acum avem verde. 3 luni de zile inseamna mult pt niste oameni de-a dreptul disperati ca noi. nu as vrea sa aman sarcina daca analizele sunt ok.

pupicei

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

scuze, PamELLA!

am fost neatenta si nu am observat ca nu esti din Bucuresti. mea culpa!

cred ca se pot face si in spital. merita incercat. dar mai mult ca sigur trebuie sa existe vreun centru medical privat unde se poate face aceasta analiza. ca pret cred ca ar trebui sa fie ca si in Bucuresti. nu ar avea de ce sa coste mai mult...la urma urmei este o analiza extrem de simpla.

sper sa gesesti undeva sa poti face analiza...multa bafta!

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Salutare fetelor! Nu am mai dat de multa vreme pe aici. Serviciul asta imi consuma toata energia, iar seara are sotul meu program la calculator .
Eu sunt in Z39. Cred ca vin rusii, mi-au aparut deja niste pete maronii. Alte semne, nik.

nasica de moflea
material despre nidatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Sunt in Z12, am facut un test de ov. mai inainte, doar ca e slab pozitiv, liniuta cealalta nu e de aceeasi intensitate cu cea de control. sa inteleg ca nu se pune?(asa scria in instructiuni)poate maine am unul pozitiv pozitiv.
Se poate ca ovulatia sa se produca in fiecare luna in alta zi sau nu in aceeasi zi in fiecare luna? Luna trecuta in Z12 mi-a iesit un test pozitiv clar fata de luna asta in aceeasi zi. Si cu cateva luni in urma mi-a iesit unul pozitiv prin Z10..?
cred ca v-am bagat in ceata..poate totusi s-a mai confruntat cu chestia asta vreo aspiranta:)
Si eu care luna asta vroiam cat mai rapida ovulatia ca imi pleaca sotul la TIB in weekend!

POZE
www.tickercentral.com/view/72z4/1.png" target="_blank">Ziua mea

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

KRISS liniutele trebuie sa fie la fel in intesitatea culoarei.....eu am folosit aproape un an de zile aceste teste de ovulatie si daca le faceam in ziua in care trebuia sa-mi vina CM imi ieseau tot pozitive si mai tare ma derutau....cel mai sigur este terometrul....sau poate sa existe si niste teste de ovulatie exacte?daca stiti spuneti-mi si mie va rog ca eu am incercat toate testele care le aveau aici in farmacii.

pupici

claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Buna, fetelor!
Eu sunt in Z21 a unui CM27 zile. Ieri in Z20 m-am trezit cu o pata rosiatica; sincera am fost uimita si totodata fericita; L-am chemat si pe sotul meu s-o vada; el este cam suspicios la chesti de genul asta (crede ca iar am luat-o razna cu aceasta problema).
Si cum sa n-o iei cand ne chinuim de vreo 2 ani, ma rog mai precis 1 an fiind ca cu un an inainte ne-am cam ferit deoarece luaseam aproape 4 ani anticonceptionale si am zis sa nu care cumva sa ni se intample vreo tragedie.
La doctori am tot fost, ba chiar de vreo 6 luni l-am si schimbat pe unul - am zis ca poate mi-o zice si altceva, fiind ca eu, in final cica sunt perfect sanatoasa, dar culmea ie ca nu se mai intampla odata minunea.
Prin vara am urmat un tratament fiind ca m-a gasit una din doctore cu o usoara raciala la unul din ovare cu antibiotic pastile, ovule si niste pastilute hormonale fiind ca am probleme premenstruale de genul dureri de burta, de cap, greturi etc.
Cand am fost la control acum 2 saptamani mi-a zis ceva de genul ca sunt perfect sanatoasa si ce mai astept. Sincera sa fiu am ajuns acasa si am plans fiind ca nu mi se pare normal. Al meu sot m-a incurajat si mi-a zis ceva de genul - ai fi fost multumita sa-ti spuna ca ai nu stiu ce problema? In loc sa fiu fericita de rezultatul consultatiei eu am fost mai mult dezamagita.
Acum nu stiu ce sa zic o fi cu ochi, n-o fi. Nu stiu. Cert este ca nu vreau sa fac deocamdata nici un test fiind ca de cate ori am facut nu mi-a iesit nimic pozitiv. Poate sunt superstitioasa dar, asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

anaoibine ai venit si mult succes. Mai astepta un picut si fa un test!

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu76 spune:

Buna fetele!Mcrissa , multam de inforamtie , dar nu mai am nevoie de nici un test.Azi z2
Sunt in butoi rau de tot.
Din motive pe care nu le pot scrie aici , va trebui sa amanam proiectul bb pt o perioada.
Va pup pe toate si va doresc teste cu 2 liniute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

Ralu imi pare tare rau sa aud asa ceva!Te asteptam cu vesti bune!Hai iesi din butoias capul sus!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

buna dimineata fetelor,
am revenit printre voi,desi , aproape zilnic v-am citit nu prea am avut multe de spus!!

geany,ca sa iti raspund la intrebare, sunt ziua 2 de cm.luna asta mi-am pus multe sperante ,asa incat,astept perd.ovulatiei, care ,pt ca am inceput sa am un cm atat de neregulat ,tot anul am avut 24 25 26 de zile cm ,acu de doua luni vine la 28 de zile.
cum ziceam, o sa prestez din ziua 7 , pana in ziua 17,sa fiu sigura ca nimeresc si io luna asta !sper numai sa fie sotul acasa.

tu cred ca esti in plina perd.fertila?a trecut anexita??

medo pe unde esti??cam putina activitate pe forum!
noela , si ea e mai mult in umbra, la fel si ale.
corinuk , cand e laparo??

va pupic si va doresc spor la bebei.

Mergi la inceput