Aspirante optimiste > 20 ani (7)
Raspunsuri - Pagina 21
felicia_ spune:
Pam, vezi ca am editat. Poti copia ce am scris eu, eliminand spatiile. Intre ghilimele scrii numele linkului, iat intre parantezele drepte cuvantul ce vrei sa il "ascunda".
Imi pare rau pt ziua 1...
ioanara23, bine ai venit! Esti z 17 a ciclului, sau z17 dupa ovulatie? Daca e proma varianta, e muuult prea devreme sa cauti semne, doar te agiti si te stresezi degeaba...
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
PamELLA spune:
ioanara23,iti tinem pumnii!
fetelor,ce analize si ce medicamente ar trebui sa iau pentru a pregati o viitoare sarcina?grama unde se face si cam cat costa?trebuie colectat intr-un borcanel la prima ora si dus imediat din cate stiu!eu ar trebui sa fac si o ecografie sau un simplu control ginecologic e indeajuns din moment dat ce ovarele mele sunt in ordine(fara chisturi)ciclul e regulat la 28 de zile,cu toate astea care ar putea fi problema in conceperea unui copil?nu fumez,nu beau,sunt cam intr-o perioada de stres,iar sarcina trecuta a aparut dupa aproximativ un an!acum am 7 luni de cand incerc,daca apare vreo problema cu ,tratamentul consta in pastile?in perioada tratamentului se poate presta pentru ?totusi,am ramas o data insarcinata,se poate sa fie din cauza stresului ca nu raman din nou sau atunci a fost pur noroc?
Va pup!!
"Cand taci,lumea are bunatatea de a crede ca gandesti,si ca gandesti cu minte!"
PamELLA spune:
felicia,multumesc!!
ioanara23 spune:
felicia,s-ar putea sa ai dreptate....e si autosugestia asta, care actioneaza din plin cand iti doresti ceva tare-tare
peste tot am citit ca stresul asta nu face altceva decat sa sperie gigeii. Io incerc sa fiu cat pot de relaxata....ca nu-mi iese e alta treaba
ioana
AndraZ spune:
PamELLA, in ceea ce priveste spermograma, o poti face la Medsana. eu am foarte mare incredere in ei deoarece au medici buni si reactivi foarte buni.
Iti scriu mai jos e serie de detalii care te pot ajuta:
Analiza spermei
• Spermograma* 58 RON 580.000 ROL
* probele se primesc de luni pana vineri intre 14.30-15.30
Suni si iti faci programare si de restul se ocupa ei. Rezultatele le dau destul de repede. Mie ultimele analize mi le-au trimis pe fax, imediat ce au iesit.
Ei se ocupa si cu tratamente de feritilitate. intra pe site-ul lor si vezi daca mai poti face si alte analize la ei.
Adresa este www.medsana.ro
pupicei!
Andra
Zenobia spune:
Pam, ne luam de manutza . Daca tot nu pot face monitorizare luna asta pentru ca e sotul meu plecat si n-are rost, vreau sa imi masor si eu temperatura sa vaz ce mai e nou. Am mai incercat acum vreo 2 ani dar nu mi-a spus nimic metoda asta. Dar hai sa mai incerc o data. Din ce zi tb sa incep? De azi? Din z1? (ma rog, de maine, ca azi a expirat ).
Zenobia
Cununia civila
Deja casatoriti
Despre Barbye - una dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Forum despre imbracaminte, reduceri etc!
-----------------------
Love, think, help
PamELLA spune:
Zenobia,ne luam de manuta!tin minte ca atunci cand m-am luat de mana cu alexia28,a purtat noroc!ea zicea ca una din noi va ramane sigur insarcinata si am ramas eu,dar de data asta poate vom fi amandoua !temperatura se ia din ziua 1,eu azi aveam 36,3 de la 37.00 acum 2 zile!
rox_dox spune:
catty si eu cu maselele pe butuci..si vineri am fost si mi-am tratat una.. dar mai am de lucru...sper sa mai reusesc sa ma duc si pe la sf sapt asteia sa mai tratez ceva..
ma lasa dentistii astia fara bani, scot din buzunar la greu.
dar asta e...trebuie neaparat tratati inainte de sarcina.
andra, de vaccin pentru cele 3 boli ale copilariei eu stiu de priorix.. iti zic pe PM unde se fac in bucuresti...cel putin acolo unde stiu eu ca se fac..
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
PamELLA spune:
AndraZ,multumesc pentru informatii,dar eu nu sunt din Bucuresti si mi-ar fi destul de greu sa aung pana acolo!in spital se pot face sau trebuie sa mergem la un cabinet particular?