Aspirante optimiste > 20 ani (7)
Fetelor sa o ajutam pe Barbye, o fata minunata din colectivitatea noastra care a fost lovita de o nenorocire! Povestea ei o gasiti la "Discutii generale", nu ma pricep sa pun link-uri dar aceasta fata merita sa "obositi" degetul pe mouse pentru a gasi povestea ei! E in puterea fiecareia dintre noi sa o ajute cu mult, cu putin, cu cat are
Lista aspirantelor care vor deveni mamici:
Victoria(Veronica), Gabela(Gabriela), Pepsica(Antonia), Pia (Oprina), Tumpi(Ionela), Codri(Codruta), MirelaV(Mirela), Alinuche(Alina), Cornelia1172(Cornelia), Valentinag(Valentina Georgeta), Lulu77(Alina Mariana), Mariaa(Maria), Gabid(Gabriela), Salmida(Adia Florentina), Ioana1971(Ioana), Speranta(Angelica), Robert(Robert si Alina), Ilie si Suzana(Ilie si Suzana), MadalinaM (Nina), Remy(Camela), OtiliaLia(Otilia), Lucia Munteanu(Manuela Lucia), Ilenya(Ileana), Camisv(Camelia), flory76(Florentina-Iuliana), irinacodrina(Irina Codrina), gogosar(Natalia Anca), giugiuca(Irina), steliana04(Steliana), deca(Carmen), dinah(Elena), Anca Wish(Ana-Maria), lachione(Mihaela Laura), Chi(Cristina), claudia123(Claudia), asi(Stanca-Ioana), ardit(Afrodita), Alexa Ioana(Roxana), Felicia(Felicia), nounou(Florina), eorgianaI(Georgiana), LindaG(Linda), danap( Daniela), musete(Laura- Lucia), heleny(Heleny-Elena), Gabriela Elena(Gabriela Elena), Floran(Florina), Ileana(Ileana), adimercedes(Adriana), Lumit(Luminita-Violeta), nicol78(Elena-Nicoleta), pusichet(Ana Maria), Costi(Elena), Fanta(Stefana), zisaCami(Elena-Camelia), elli(Manuela), andra10(Andra), Liana30 (Mariana), Salomea(Elena), Jonica(Ioana), Marunzika(Ana Maria), Natalia26(Raluca Elena), thea_m(Teodora), Tmihaela(Mihaela), dedi(Adela), ela2004(Ionela), GildaT(Eleonora), puiusu(Oana), bibyrox (Rozalia), Anku(Anca Cerasela), danangie(Daniela Angela), luli( Mirela), lauion(Laura), floarea de colt(Ana Maria), Carmen e( Carmen ), Pmihaela(Elena Mihaela), dionisiade(Florentina), iepurila(Irina), Anca(Anca Mioara), Avalon(Adriana), Roxee(Raluca), Sheherezada(Florentina), adya(Adina), biancaxl(Bianca), zamfir.mel(Mihaela), Lauricipani(Laura-Alexandra), andicu(Andreea), Carmen.cita(Carmen), Elenya m(Mihaela), Crinuta 71(Ioana), Ioana-Cristina(Ioana-Crisitna), Pis(Mihaela-Felicia), barbye(Mirela), diciu(Anda Gabriela & Paul Tiberiu), Madada(Daniela Florentina), Mirga(Mirela & Gabriel), Alexia28(Mihaela), danuta_c(Dana), adi95 (Andreea), marrina(Monia), cristabb(Mihaela Cristina), Mihaela V(Mihaela), didi-anda(Anda Ioana), nanuk(Gabi), dyana(Diana), simonette(Sanda), lucia_1(Lucia Elena), georgiiana(Georgiiana Alina), Silvana Popovici(Iuliana Silvia), cami30(Camelia Veronica), camy062004(Camelia), Dyana(Diana), stefaniaro(Stefania), Oana T(Oana), july_g(Iulia), motanik(Andra), stancutza(Diana), iepumic(Anca), cornelianeli (Cornelia), adela achim(Maria-Adela), adiutza(Adina), kriss79 (Cristina), mmc_nd(Malina-Mihaela), claucia(Claudia-Ioana), florentin156(Rodica), Olguttza(Ioana Alexandra), Aissa(Cristina), Danyalo(Elena-Daniela), ancuta_stan(Ancuta-Elena), Dana n (Daniela), danotino(Daniela Claudia), cherry22, antosit(Antoaneta), kla78(Claudia), PamELLA(Gabriela), Andrusha(Andra), Tabitha (Ioana), bubuleana(Georgiana), Elise, Irinush4u, miki-miki (Mihaela), BiancaB(Bianca), Mirela_1(Mirela Carmen), nusy (Marinela), NanaMotoc, Daniela76(Daniela Gabriela), Ionara23 (Ioana), Aniast72(Andreea), geo ionita(Georgiana), Corinuk, Mary14 (Geanina Maria), Sadaf, addinel, Raza de soare (Nicoleta), Mica-mica(Mihaela), zozela(Marilena), Adhnana (Caterina), LoredanaG, kitty_nic(Cristina Valentina), BIENCUTA(Bianca), Miramar(Cosmina), carmencyta(Carmen-Mihaela), sorceress(Florina), eseea(Felicia), Tzuca74(Ioana), mormelvio(Mihaela-Magdalena), alibebe(Alina), mihaStroescu(Mihaela), Ioanatugs(Ioana Tugs), Carmen_Marieta, pupesita (Mihaela), valicutza(Valentina), ayna(Corina), Stelutza_36, helga, oanademunck(Oana), didi-edi, iuca(Viorica), Laura Ioana, Moira, cris.do, Olivia26, leo_71(LEONORA -OLTITIA), Sheritra(Adina), marryan, voicu_bebi, cicina, marianna, nucutza(Irina-Felicia), daciovi(Daciana), aurel_cris, turturica, ralu76, carmenpit, Gabriela- Elena, tumpidunki, Andrada.P, nushulica, mita.2000, laviniaN(Lavinia), IULIABRAILA(Iulia), Nadya, Alé, Michellex, floriscris, brianna, MP_Julya, roxx, blueeyes2003(Mirela), irlandeza(Marinela), luy(Luiza), catty(catalina), doxinu, chiquitita, iliuta, oanabbb, helicom, claui, lorinaoo1, selina-d, iazminn, brabe, amameda(Meda), poki, rox dox, clarissa, geany bc, mi_a, Zenobia, Nikunikalai
-dutzele,foste aspirante:
Floricika (Florentina), anangel_lexi (Alexandra), Georox, osna(Svetlana), mamiFlori, Beatrix (Melania), Mirona (Mirona), Amy-@my, Lorym, Simo29(Simona), Dbunny, Dacicica(Daciana), danita, gheorlan (Simona), RUXMAX(Ruxandra), ingeras26a(Andreea), Bety(Beatrice), Cristinna(Cristina), TERBITZA(Florina), alydumy(Valentina), kateryna(Elena-Georgiana), iriss27(Irina), marinar(Marina), aventura, danni, mari-lu, karra 80, alionushca(Aliona), loina_ln, claubd, Alinatxa (Alina), tzontzonel, monica_b, katthy(Ana Catalina), Tanya, vas, Amely(Diana), gabiu(Gabriela), CHOWPERSA,Tanya(Elena Mihaela),Mcrissa(Cristina-Daniela)
Mamici, foste aspirante:
mishi(Mihaela), dandana(Daniela), RO-ANA(Liliana), mexxa (Andreea), Madyn (Nicoleta - Magdalena), nastad(Doina), Karula (Raluca), romaniaau(Florina), dariana (Aurora Cristina), Alisia (Alina), Annaa(Ana Aurica), martha78 (Mihaela), Ionica, alina constantin(Alina Ioana),
Fetelor sa dea Domnul la cati mai multi bebici in acest capitol (si in urmatoarele)!
Va rog sa ma anuntati pt eventuale modificari
"Nimic nu-i imposibil!"
Raspunsuri
irlandeza spune:
Fetelor , haideti la o poveste.
Oana , esti OK ? Nu prea mai intri asa des in ultimul timp.
Si oare ce-i cu Pam ?
Noi 2 singurei
PamELLA spune:
Buna,fetelor!!
irlandeza,Liana,fetelor va multumesc pentru ingrijorare,am avut probleme cu calculatorul,de aceea nu am putut sa intru!sunt bine,FELICITARI GRAVIDUTELOR,MAMICILOR,BUN VENIT NOILOR ASPIRANTE SI PUMNII STRANSI PENTRU TOATE FETELE!SA AUZIM VESTI BUNE!
Va pup!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"
irlandeza spune:
Pam , ce vesti ai pt. noi , ? Si bine te-ai intors.
E bebe sau nu ?
Ca ne-ai speriat de moarte. Nu stiam ce s-a intamplat.
Noi 2 singurei
irlandeza spune:
Si daca stau bine ei ma gandesc , si Brabe lipseste de o buna bucata de vreme.
Oare i s-a stricat si ei calculatorul ?
Noi 2 singurei
PamELLA spune:
nu era bebe,au venit rusii la 28 de zile,iar in ziua 14 am azi sunt ziua 20 si va intreb:se poate face test la 7 zile?as vrea sa fac miercuri,fiind a 9-a zi si tinand cont de unele superstitii simptome nu am,decat usoare dureri de sani si pofta mare de mancare!oricum,ma apuca cand ma gandesc ca voi vedea rosu!
Va pup!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"
irlandeza spune:
Am facut si eu un test in Z 20. La mine a fost negativ.Ce dezamagire....
Am auzit de la o fata de aici ca testul Sure Chek detecteaza sarcina la 5 zile dupa contact. Eu zic ca totusi e un pic prea devreme.
Si eu sunt Z 23, temp. 36.5 , dureri de sani n-am , doar ca s-au marit considerabil si sunt mai grei , si foame , putin mai mult ca de obicei. Dar flerul meu imi spune ca n-am reusit nici luna asta.
Pam , mai bine asteapta pana mai tarziu , ca sa nu fi dezamagita ca si mine.
Noi 2 singurei
luy spune:
Pam, bine ai revenit ! Zau ca ne-ai pus pe jar... Hmmm... Hai ca trebuie sa-ti "speli pacatele" cu o veste buna ! Sa ne zici ca vezi dublu pe test !!! Da' cred ca acum e cam devreme sa faci testul... Adica de facut se poate face, numai ca e foarte probabil sa nu poata detecta inca nimic . As zice sa mai astepti macar cateva zile si pe urma "sa ne rupi gura"
Mi-e si frica sa intreb ... Dar totusi ... Oanabbb, esti bine ? Nu am mai gasit nici o postare de la tine de la sfarsitul saptamanii trecute...
Pentru Barbye - una dintre noi. Trebuie sa ajuti !
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Doneaza o carte pentru un copil din Basarabia :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77639
ralu76 spune:
Fetelor ,ma bag si eu ca musca ....... e adevarata treaba cu testul SureCheck?Adica verificata ?Sa fie testul asta mai bun decat Clear Blue?Ca adac e asa cum ma scol dau fuga la farmacia de la colt ; si dupa aia fuga acasa sa il si fac .Sunt cam obsedata de testele astea , nu ?
nikole spune:
Fetelor, de nu am citit toata arhiva DC in cautarea unui raspuns, situatii similare, nimik, decat o durere imensa de cap...asa ca vin direct la sursa si va intreb, sau va povestesc:sunt in ziua 25, temp 36,7(dar e irelevant caci imi urmarsc temp de mai putin de o luna),dureri de sani nu, doar intepaturi in sfarcuri, in schimb s-au marit , si s-a inchis la culoare pielea din jurul sfarcurilor.
Partea nsoala e ca, tocmai ce am vazut ceva sange rozaliu pe chilot, asta ma sperie cel mai rau.
Ovulatia ar fi avut loc pe data de 16/17,ultimul a fost pe data 15.
Senzatie permanenta de urinare, urinez des,de 3-4 ori pe ora, ovarul stang ma inteapa rau de cateva zile, nu-s ce sa cred.
Am nevoie de parerile voastre, va rog....
ori am racit rau, desi nu vad unde, ori e scarcina, ori rusii vin mai devreme, desi ar fi prima oara in 14 ani, chiar nu stiu ce sa zic...decat ca, astept raspunsurile voastre...multumesc mult!!!
a...si ceva gust amar, de metal...dar asta poate sa fie de la fiere, ca am mancat cam haotic zilele astea...
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
rox_dox spune:
buna Pam..imi pare rau ca nu a fost sa fie nici la tine..
cam putine gravidutze luna asta..mai multe am fost din cele cu vesti proaste..
corinuk, incerc sa ies din butoi, dar imi vine f greu pt ca ma simt fara vlaga...parca nu mai am chef de nimik,..si am o groaza de facut pe langa bebe...
poate dupa menstruatie o sa imi revin putin.
unde e laura plecata fetelor?
pupici fetele
Incercarile mele pt
Nunta noastra!