despre marele "DA"

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si la noi pe el l-a intrebat mai intai, a fost hotarat, dar eu am zis un "DA" si mai hotarat, lumea din spate s-a apucat de ras asa de tare s-a auzit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinacn spune:

kitzy & J G, dar numai de intamplari hazlii ati avut parte.si noi am fost de data asta la un botez si nu stiu ce a facut cea mica ca am izbucnit toti in ras impreuna cu preotii ca nu stiau cum sa faca sa decurga slujba in continuare cu bine.a fost ffff frumos.astfel de momente raman in memoria tinerilor pe vecie.''draga mea bunicuta mai ti minte cand la nunta am facut de a ras toata biserica????ehe bunicutule te-ai tinut si te ti in continuare de ghidusii'' frumos
la toate miresicile(foste, viitoare) nu va doresc altceva decat sa imbatraniti frumos si la acea varsta''a treia tinerete'' sa va plimbati prin parc tinandu-va de mana cu aceeasi gingasie ca si acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

fetelor, vreau sa va intreb si eu ceva: azi zis Da si la slujba religioasa sau doar la starea civila? Noi am facut starea civila aici in Suedia si cea religioasa in Romania, si am fost cam mahniti ca nu nea- intrebat preotul nimic (e un moment frumos sa spui DA-ul cel mare, am fi vrut sa mai traim o data momentul). Noi am crezut ca preotul o sa ne intrebe ( ca in filme, hihi) "iei tu ...de sot pe...sa-i fi la bine si la greu...blabla bla. Dar nu a fost asa, si nici macar juramantul nu am fost lasati sa-l zicem noi, ci preotul a citit si noi am stat cu mana pe biblie. e normal sa fie asa, ca eu tot nu inteleg (dupa un an.....)

Noi am plans si am zis Da-ul destul de tare la starea civila, dar era chiar dupa ce se cantase piesa noastra la chitara si eram tare inlacrimati si sensibili....da a fost frumos......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

majaginn, la ortodocsi nu se spune nici un DA in biserica ....in schimb, la catolici, nu mai tin minte exact daca e cu DA, insa, sigur rostesti niste juraminte, unul altuia

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Noi am facut nunta la greco-catolici, el fiind de religia asta si mai ales pentru ca biserica mea preferata e greco-catolica pentru ca in biserica respectiva s-au casatorit bunicii mei, parintii mei, sora mea si intr-un final...noi.N-am rostit juraminte, dar am spus"Da". A fost la fel de romantic ca si in filme, am avut orga si tot tacamul

Mergi la inceput

Super tare!!
....vezi, stiam eu ca trebuie sa fie si cu DA...pe la catolici...de orga..ce sa mai vorbesc...aia e dementiala...la nunti..si in general..la slujbe!!!

quote:
Originally posted by kitzy

Noi am facut nunta la greco-catolici, el fiind de religia asta si mai ales pentru ca biserica mea preferata e greco-catolica pentru ca in biserica respectiva s-au casatorit bunicii mei, parintii mei, sora mea si intr-un final...noi.N-am rostit juraminte, dar am spus"Da". A fost la fel de romantic ca si in filme, am avut orga si tot tacamul

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Intradevar a fost superb!!!!!E o senzatie extraordinara sa intri in biserica in acordurle marsului nuptial, cand mirele te asteapta emotionat la altar si toata asistenta se soarbe din priviri

Mergi la inceput

eh, uite, partea asta am "furat-o" si noi..la mine la nunta, cel putin...
Am intrat la bratul nasului...si iubi ma astepta cumintel..imbujorat si cu ditamai zambetul pe fata!!

...dar...gata, ca deviem de la subiect!

quote:
Originally posted by kitzy

Intradevar a fost superb!!!!!E o senzatie extraordinara sa intri in biserica in acordurle marsului nuptial, cand mirele te asteapta emotionat la altar si toata asistenta se soarbe din priviri

MIMOZA PUDICA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

majaginn, noi am facut cununia la ortodoxi, dar inainte sa inceapa slujba ne-a intrebat, pe fiecare in parte daca il luam de sotz/sotzie pe celalalt. Simplu, fara "la bine si la greu", doar "de buna voie". Abia apoi a inceput slujba in sine. Juraminte nu sunt, din pacate (asa cum a spus si Krelia). Cred ca depinde de zona.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput