Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (95)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova ce i-ai facut copilului????
Cu pampers in cap???

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Hehe, Moni De data asta .. a fost doar hamsie cu mujdei Doar ca e mai geu de curatat de oase, dar s-a descurcat mami. Pastrav, doar la Brasov, ca nu stiu astia la mare ce e aia pastrav. La mare, am descoperit un restaurant super-fain in Constanta. La scoica. Acolo am mancat in ultimele zile pizza, de ne pleznea burta Muuuuuuuuuuuuuuuuuuulta, si maaaaaaaaaaree.. si ieftina si BUUUUUUUUUUUUNA. E si in poze cum manca Daria din ea, si era pizza mai mare ca ea La mare ne-am balacit in toate apele, si in mare, si in piscina. Ii cam inghetau labutele la puiuca, dar nu vroia sa iasa din apa O scoteam bocna, dar o infasuram in prosopel, si adormea instantaneu Tre sa incerc sa fac asta si acasa. Cand nu are somn... o baie cu apa rece... si gata Cel mai mult i-a placut sa se plimbe prin apa, pe malul marii. Am batut cu piciorusele toata plaja. Acolo a si prins gustul mersului in picioare.

Am fost la festivalul medieval la sibiu, si s-a speriat Daria de artificii ...

La Negoiu a fost cel mai frumos Am urcat pe o ploaie torentiala. Daria era in rucsac baricadata. Cand am ajus sus eram leoarca, cu toate ca aveam pelerine de ploaie pe noi. A fost ceata si ploaie toata ziua aceea. Daria a dormit fara probleme la cabana. Am facut foc cu lemne in soba, dar a fost totusi frig, caci geamurile nu erau etanse, si cam batea vantul prin camera. Paturi, jegoase, perdele jegoase, pe jos jeg ... 640 mii pe noapte. Mai eftin a fost la mare, la hotel renovat de 2*+. Asta e partea naspa pe munte. Te usuca sa dormi in jeg. (Si cabana Negoiul este una dintre cele mai bine ingrijite cabane). Dar aerul, privelistea, feelingul de acolo ... tot merita. Am culez zmeura, fragi, mure. Proaspere, spalate de ploaie. Am baut apa de izvor...ce mai ... paradis Daria a fost incantata la tot pasul. Topaia si canta in rucsac, si facea brrr-brrrrr... si se distra de minune, iar noua ne crestea inima de bucurie cand o vedeam asa fericita. S-a jucat cu salvamontii, care erau extaziati ca au vazut copil de 7 luni pe acolo.

.. si .. nu mai stiu ce sa va mai pove, poate imi mai amintesc, dar acu tre sa fug sa termin o rochie de nunta la o prietena.

, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006

Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Hai ma Ana ca ma faci sa ma simt prost si nu ma mai baga fetele cu ele la cura.

poze noi cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

quote:
Originally posted by toanca

Giova ce i-ai facut copilului????
Cu pampers in cap???

poze

Am restartat calulatorul......

poze

Mergi la inceput

Hehe, ce multe ati raspuns !!! Nu credeam sa fiti asa multe pe net. Acum nu mai stiu la cine sa mai multumesc, deci ,,, va pupam pe toate

Cat despre cure de slabire, si eu am inceput una. Mancat cat vrei, la ce ora vrei, ce vrei. Va anunt cand o sa dea rezultate

Mergi la inceput

Toanca, da si tu un restart la calc, si apoi intra din nou, caci altfel tre sa inventam masina timpului, ca nu toate stiu sa se intoarca in trecut, ca Moni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Salutare secta si de la noi....
Eu cu servicul meu..si toate activitatile conexe..nu mai am timp nici sa respir....Cind ajung acasa...printesa este preocuparea numarul 1...
Ce sa va zic?Ca este o nastrusnica Dariuta mea...toata ziua este prin casa...de-a busilea...mai nou si in picioare...se ridica pe orice prinde:picioare,scune,canapea,patut,fotolii,etc...
Pozitia favorita este sub scaunul meu de la calculator...Moni...ce cunoscut iti suna..nu???
Cablurile sunt atractia numarul 1...apoi tto ce se poate trage din dulap,sifonier,etc....
Cu papa..binisor....Cu trancaneala..toata ziua nu-i tace gurita...ma-ma,ba-ba,na-na,beeeeee,brrrrrr,bu-buuuuu..si alte cele...
Cam asta despre noi....
Iertare..sper sa pot intra si eu mai des...
Va pupacim dulce pe toate si pe toti frumuseii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

NICO

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza si de la noi!!!
Stefan Gabriel!!!
Anda bine ca nu te-ai enervat, nu-si avea rostul. dar sa stii ca si tizul papa branzica topita si paine . Nu cred ca e vreo problema.
Cosmi felicitari pt. al 2-lea dintisor!!!
Toanca suna si acum femei in prostie, dar am renuntat la idee. Eu zic ca nu am gasit femeia potrivita, cel putin prin telefon, ca nu am vrut sa ma intalnesc cu ele, daca am zis ca nu pot sa-mim las inca copilul cu nimeni.
Si eu vreau sa deschid ceva, dar acel ceva nu-l deschid acum, ci la anul. Avea rost sa iau o femeie si sa stau tot timpul in spatele ei?nu se simtea nici aia bine, nici eu. asa ca am renuntat, deocamdata la idee.
Deea mi-au placut povestile din concediu, iar pozele sunt minunate. de fapt Daria e minunata, vad ca i s-a mai deschis si ei parul. Super restaurantul scoica,am fost si noi pe acolo. Si i-a placut pizza, nu? vegetala, banuiesc.
Nico , ne e dor de tine, dar te intelegem. spor la munca si la Dariuta cea energica.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am pus poze noi.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput