Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (95)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Buna fetele !!!!

si .. bine v-am regasit ! Noi fuseram in concediu .. si apoi .. cu treburile de recuperat .. si tot asa.

Fuseram la mare .. si la munte. Am urcat-o pe puiuta in Negoiu si Postavaru. I-a placut tare mult. Si la mare ne-am balacit toata ziua... si tot asa...Amanunte puteti vedea in poze ca sa nu ma intind ca o guma mestecata pe aici

Noi am inceput scoala...(mama prima) . O iau inca peste tot cu mine, si e foarte incantata Mergem de manuta, dar de-a busilea deloc, deloc. Zice mama si tata si sus... dar mai mult asa, ca sa se auda ea, nu sa ne strige Ne rasfatam amandoua toata ziulica, si jucam cucu-bau .. si ne pupam.. si radem. De papat papa foarte frumos, tot ce mancam si noi. "ne ia mancarea de la gura" deja Hehe. Asa a facut si la mare, unde manca cot la cot cu noi pizzaaaaa

Silvi, 600-700 ml lapte??? Wow !!! Daria abia-abia daca papa 300. Asta e pragul maxim.

Va mai povestesc daca vreti despre aventurile noastre, dar nu cred ca prea vreti .. si nici eu nu vreau sa va plictisesc, asa ca, va pupim. Tai-tai ( pe mai incolo)

, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006

Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DEEA cum sa ne plictisesti? Mai zi-ne si de mujdei si pastrav Sper sa apuc sa vad pozele cat mai repede,dar mai am si alte restante

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

TOANCA lasa mai ca ma mai intorc in trecut SPECIAL FOR YOU

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Silvi, Anda, m-as baga si eu la cura asta dar sa ma bata zeii daca pot manca 1 kg de rosii intr-o zi, eu cred ca mananc un kg de rosii intr-o ...vara!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

IOANA na rosii ,acu ca tot a cracit TOANCA pagina (din razbunare )

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Silvi si Ana am vazut mesajele voastre pe mess dar nu stiu de ce nu pot raspunde, adica nu se vede nimik din ce scriu. Ana, cum sa ma supar eu pe tine, Doamne fereste!
Silvi, am reusit sa downloadez 3 melodii, deci merje!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Deea, am vazut pozele, sunt suberbe, iar Daria este bestiala cu coditza si cu urechi de iepure pe deasupra. Se vede ca ati avut o vacanta de vis...mi-ati facut si mie pofta de munte. Cum e sa urci cu copilul in spate, nu e greu? Eu abia daca pot sa ma duc pe mine, iar asta se intampla cand eram mult mai slaba decat acum.

Silvi, m-ar tenta si pe mine dieta. Ar fi mai bine s-o tinem impreuna sa ne tragem de urechi reciproc. Da vorba Ioanei, cum sa mananc eu un kilogram de rosiii intr-o zi???? De cand incepem, de maine? Am noroc ca imi place laptele batut. Si rosiile sub ce forma oare? Ca nu ma prea vad cu platoul de rosii in fata, alegand una si muscand din ea cu pofta. Mie mai degraba mi-a facut pofta pizza aia imensda din pozele Dariei.

poze noi cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Deea M-am uitat cu o deosebita placere la poze. Ce sa-ti zic?! Ca Daria este superba?! Ca peisajele sunt superbe?! Ca voi sunteti fericiti?! Se vede!!!!!! Sunteti absolut minunati!!!!!!!! Vorbesc serios. Cat despre povesti din excursii...ba mie mi-ar face placere sa aud.
Un singur comentariu am: Moama cata pizza!!!!!!!!!!!!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

DEEA am vazut cateva din poze,DARIA e PERFECTA

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Simo Vrei sa slabesti????????? Tu???????????? Dumnezeule!!!!!!!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput