Deserturile Nataliei (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Natalia, scuze, eu revin cu intrebarea mea...de incepator in ale meseriei....de unde pot cumpara colorantii pentru frisca si care mi recomanzi( ma refer la un anumit produs)?

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alina, nu am o experienta asa de vasta in coloranti, ca sa-ti pot spune un nume anumit de produs. Eu folosesc niste coloranti pe care mi i-a trimis o prietena din Germania, si mai am unul cumparat din Bucuresti, dintr-un magazin cu diverse chestii pentru decorat torturi. Am vazut in markete gen Cora/Carrefour coloranti alimentari romanesti, lichizi, in sticlute ca cele de esente. Parca mai spuneau niste fete aici pe forum ca au folosit si erau bune.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Natalia, am salvat si eu reteta, o s-o incerc cand se iveste prima ocazie.
Lacramioara, pai nu zici si reteta de "primavara"?

Gratiela, mamica strumfilor Mariuca si Stefanut

Sa-l ajutam pe Sebi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Natalia, sunt si eu prin preajma, nu te-am abandonat. Truffle cake si Brownies Cappuccino sunt inca mentionate la diverse ocazii de prietenii mei care povestesc altora ce prajituri minunate fac...
am sa incerc in acest weekend reteta de chec cu morcov si revin multumesc pentru retetele tale super!
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Gratiela, eu ma gindeam f. serios ca data viitoare sa inlocuiesc tot uleiul din reteta, sau macar o parte, cu lapte batut sau iaurt. Cred ca ar iesi la fel de bun, insa muuuult mai dietetic. Daca ai curajul sa experimentezi, sa=mi zici cum a iesit.

Simona, hihi, au devenit legendare trufele si brownies. Mult succes la checul cu morcovi!

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Natalia, dar paharul ce marime are? Sau peste tot masor cu unul si acelasi?

multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by Nastea23

Natalia, dar paharul ce marime are? Sau peste tot masor cu unul si acelasi?

multumesc.


Nastea, paharul folosit de mine la toate retetele este cel considerat standard: are 240 ml. In el incap 200 g zahar si 140 g faina.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

uite: O noapte la Venetia

are gust foarte bun.
eu in crema am pus si o cutie de mascarpone sa ajunga.

Prajituri


Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by Hildegard

uite: O noapte la Venetia

are gust foarte bun.
eu in crema am pus si o cutie de mascarpone sa ajunga.



Arata demential! Si ce buna ideea cu mascarpone..

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Natalia, am luat sugestia ta cu iaurtul in consid si am inlocuit uleil la checul cu morcov, tocmai l-am scos din cuptor. cred ca e bun, ca de aromat...
as pune si glazura, dar sa te intreb: il las sa se raceasca?

Gratiela, mamica strumfilor Mariuca si Stefanut

Mergi la inceput