Deserturile Nataliei (11)
Raspunsuri - Pagina 24
Balbina spune:
Olim, ai uitat si de straturile de crema si gem. O sa iasa bine, ai sa vezi. Doar daca preferati prajituri din alea inalte, de-ti luxezi maxilarul cind musti din ele. Glumesc, desigur.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
olim spune:
mie nu imi plac dulciurile, chiar daca is, dar tot am sa gust din praji.
Al meu sot zice ca nu vrea dulceata, ca ma-sa face prajitura fara dulceata, atunci mai e televizor?
sper sa ii placa, daca nu sa-i faca ma-sa
Balbina spune:
Olim, data viitoare nu-i spune ce pui acolo. Eu mi-am dat seama demult ca barbatilor e bine in general sa nu le zici chiar despre tot ce pui in mincare, ca li se poate nazari ceva si nu mai vor nici sa guste. Sint precum copiii.
Cel mai bine e sa guste din rezultatul final si sa se minuneze ce neveste gospodine au.
Zi-i ca nu e dulceata aia, ci jeleu.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
olim spune:
asa fac si eu de obicei
dar aum vroiam sa ii fac praji televizor, ca si soacra o face si lui ii place tare mult, si l-am intrebat de ce sa fie dulceata, dar nu ii place in prajitura ci pe paine
ca de nu-i place trebuie sa arunc prajitura, si ar fii pacat
Balbina spune:
De ce s-o arunci bunatate de prajitura?? Daca nu maninci tu, poti servi musafirii cu ea. Daca iese multa, o bagi la congelator (feliata) si scoti cite putin din ea, cind ai musafiri.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
olim spune:
pai am facut portie mica, adica in tava mica, iar de musafiri nu prea avem in timpul saptamanii
oricum sotul zice ca daca e dulce e buna
strumfi2004 spune:
Olim, cum a iesit televizorul pana la urma?
am vazut mai sus ca te ingrijorai ca sunt foile subtiri, dar asa cum ti-a spus Nati, asa si trebuie, pt ca sunt multe straturi, la final e destul de inalta. sper ca ai pus gem, nu dulceata sau poate nu o dulceata cu sirop mult.
sigur o s-o mai fac si eu de sarbatori..mi-am adus aminte de televizorul mamei
Gratiela, mamica strumfilor Mariuca si Stefanut
olim spune:
nu stiu de ce nu a trimis tot mesajul
dar a iesit o crema , la fel ca a mamei pe vremuri.
de cand a murit mama mea nu am mai mancat o prajitura buna de casa, si mi-a fost frica sa incerc sa fac prajituri cu cremeimi era frica ca nu imi vor iesii bune si am gresit.Prajitura a iesit foarte buna , abia astept sa vad ce zice sotul
Balbina spune:
Olim, ai vazut ca a iesit mai bine decit credeai?
Zi-ne impresiile sotului.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze