CIRESE de mai-iunie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Salutare tuturor!

Vivighe, tot ceea ce ti se intampla cred ca se intampla la mai toate mamicile...cel putin eu ma regasesc in toate randurile pe care le-ai scris...intrebai de ceva remedii...uite cum mai scap eu de stres: daca in cursul saptamanii stau cu Elena mai tot timpul si nu am timp sa termin treaba prin casa, in weekend sotul meu sta cu Elena si eu fac treaba prin casa. Iti spun sincer ca aproape clacasem din cauza lipsei de somn(ma culcam la 2 noaptea ca sa mai fac cate ceva cand doarme bebitul) si atunci m-am hotarat sa-mi programez pe zile sa fac cate ceva, iar in weekend daca nu putem pleca toti 3 impreuna, eu merg prin magazine si colind vreo 2 ore. Asa imi incarc bateriile. Referitor la garderoba...pai chiar ca nu ma mai incape nimic, iar cand mama a venit la noi si m-a luat sa-mi cumpere ceva de imbracat cadou de ziua mea( pe 17 sept) am facut depresie pentru ca in tot magazinul Unirea nu am gasit macar o bluza sau camasa care sa imi vina bine...am o burta de parca as fi in luna 5...asa ca m-am hotarat sa merg la magazinul de gravide de pe victoriei si sa imi iau ceva(asta pentru ca inca imi vin bine bluzele pe care le am purtat cand eram insarcinata). Daca ajung saptamana asta si o sa gasesc ceva dragut, te anunt...numai ca sambata cred ca pot ajunge. Pupici si multa rabdarica pana ne facem mai mari si o lasam pe mami sa aiba mai mult timp si pentru ea...

Fetelor cea mai mare problema care s-a abatut pe capul acum este faptul ca a inceput sa-mi cada parul....foarte tare si muuuuuuuuult...
As zice ca a venit toamna si se regenereaza, dar nu mi-a cazut niciodata in halul asta...cred ca o sa chelesc...cred ca e din cauza hormonilor, pentru totul mi se intapla dupa ce am avut prima menstruatie dupa nastere. Daca aveti vreo solutie pentru a stopa acest fenomen care efectiv ma sperie va rog sa imi spuneti.

Imi place sa ma uit la pozele si la filmuletele cu bebelusii vostri. Sunt superbi....iar jucariile care le vad in fotografii imi dau idei si pofta de cumparaturi pentru Elena...in curand voi fi nevoita sa cumpar un cufar pentru jucarii ca nu am unde sa le mai tin.

Va pupam pe toatele,

Cocutica si Elena(4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by adib

buna dimineata
m-ati terminat. nu aveti mila pentru cei care nu va citesc constant. si mai veniti si cu poze care mai de care.
apropo, Carmina jucaria e interesanta. cred ca si pretul.

inrebare pt cele care ati inceput diversificarea.
sucurile nu vrem sa le bem intre mese. probabil pentru ca nu ne e foame. daca le bem inainte de laptic (la ora mesei) e ok? amestecul de lapte cu sucuri din stomac nu produce ... "reactii"? voi cum procedati?


Adib, trebuie sa lasi suficient timp intre suc si lapte, caci altfel provoaca niste coliiici! Macar cu o ora inainte. Eu scad cantitatea de lapte de la masa 3, si ii dau sucul intre masa 3 si 4.



Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Vivi, eu am luat deja bona, si ma mai ajuta ea... in plus, l-am pus pe sot sa-si ia concediu... asa m-am mai odihnit si eu. Acum ma culc pe la ora 11, reusesc sa dorm pana la 7 dimineata cu doua pauze scurte de alaptat. Iar de luni incep serviciul, 4 ore pe zi...
Sotul zicea ca, daca la "scarbici" va fi la fel de nasol ca pana acum, intra el in conced de ingrijire copil, caci iesim mai bine cu finantele daca muncesc eu... Nu stie la ce se inhama, barbatu-meu
Cat despre silueta, eu nu disper, chiar daca acul cantarului nu scade sub 59.5 kilos... pai pana la 54 cat aveam in urma cu un an! Stai sa caut si eu in garderoba, sa vad cu ce ma imbrac la servici... dupa aia o sa vin si eu plangand sa va povestesc ce si cum



Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Si pe mine ma cauta depresia, dar nu-mi permit sa ma las gasita ca acum chiar nu am timp intre copil mare, urlator, la camin (nu ii place si gata), copil mic urlator care vrea non-stop in brate, impachetat lucruri pentru mutat si dus pe rand ca sa nu ne aglomeram, casa care nu se mai termina (noi am depasit termenul de mutat cu 2 saptamani), nervi cat carul, facut mancare in fiecare zi pentru 3-4-5 muncitori si carat in carut pana la casa.....CA LA NEBUNI. Ce sa mai spun ca abia apuc sa fac cate o baie scurta si sa ma defrisez....de pessat, nocor ca mai trebuie sa ma uit in oglinda si asa mai smulg cate ceva in fuga, parul cade si la mine cu pumnul (m-am tuns, dar cred ca apelez la o tunsoare periuta ca nu mai merge), sot super stresat.....soacra care mi-a mancat jumatate din viata intr-o saptamana cat a stat la mine sa ma "ajute" (va rog sa ma impuscati daca mai spun vreodata ca am soacra buna).....etc.

Asa ca vin cu niste poze si filmulete ca sa alung si de la voi depresia...

Mami iar baga blitul intre ochi si eu ma uit crucis:
http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/DSC02489.jpg
http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/DSC02490.jpg
http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/DSC02507.jpg

Mai am cateva degetele care merg mancate:
http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/DSC02501.jpg

Iote ca ma chinuie fratelo':
http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/DSC02502.jpg
http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/DSC02506.jpg
http://i16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/th_MOV02503.jpg

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

VAI DOLCE CE NE MAI BUCURAM CA I-AU DAT DINTII FETITEI TALE ! DAR NOI CREDEM CA ESTE PREA DEVREME LA 5 LUNI...SAU NU, ESTE PREA TIRZIU , DAR ORICUM NU CONTEAZA PENTRU NOI ASA CA CE NAIBA MAI CAUTI P-AICI ????

Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alda spune:


Felicitari pentru primul dintisor!!!
Dolce, esti o scumpa, eu de obicei nu prea scriu, dar ma bucur odata cu voi si sufar alaturi de voi cand aveti probleme.
Acum m-ai distrat tare de tot, hai sa-ti spun cum e la noi, am vazut ca intre copilele nostre e diferenta de 6 zile. Uite noua inca nu ne-au iesit dintii, dar aseara au urlat asa de tare in orice pozitie ar fi stat, ca eu tind sa cred ca incepe si la noi operatiunea "primul dinte". La voi cum a fost? A plans tare? A mancat mai putin?
Multa sanatate puiutei!


http://family.webshots.com/album/549982526zZUxzu?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Pe dracaria aia care canta am dat 3 100 000 de la Brevi. Nu stiu ce sa spun daca a meritat sau nu investitia avand in vedere ca bebelusii se plictisesc repede de orice mai putin de statul in brate.
Daryana, Mihnea nu dormea, examina noul obiect .
Raalucutza, celestin este mai mic din cate imi amintesc eu, stai linistita ca in 2 saptamani te vei ruga sa nu mai fie atat de mobil, vreu sa-ti spun ca schimbatul scutecului a devenit cosmar pentru mine.

Dolce am o intrebare, de fapt mai inatai o felicitare pt. primul dintisor, nu al tau , ci al Teodorei, spui ca ai simtit dintele cand i-ai pus calgel dar de vazut l-ai vazut? Foarte bine ca nu a avut febra si nici diaree. Te intreb ca si Mihnea are gingia jos foarte alba, in forma de dinti si un pic ascutita dar nu-mi dau seama daca-s dinti sau nu.
Oricum din pacate sunteti pe locul 2, Seby al Amei i-a luat-o inainte Teodorei, i-a aparut la 4 luni jumate.

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

bei...mi se pare mie sau Dolce s-a cam suparat...?Io cred ca da,dar propun sa-i dam toate un sa-i treaca.Felicitari pt dintzishor...precis Doroti o sa-l treaca pe listutza la realizarile bebelushilor de indata ce o sa aibe timp.Sigur ca si tu contezi pt noi.
Haidetzi sa nu ne mai suparam chiar asa din toate nimicurile...sa nu mai avem pretentzia sa sara toata lumea ca arsa ca noi am postat un mesaj sau am pus o poza.Stiti foarte bine ca toata lumea citeste si se uita la poze.Stiu ca ne e greu tuturor...ca poate simtzim nevoia aprecierilor,macar de la persoane care se confrunta cu aceleasi chestii ca si noi daca de la alti primim doar critici.
Ufff...cred ca toate avem oareshce piticei...sper sa ne treaca mai repede ca nu-i de bine.Mult mai dureaza acomodarea asta.Nu credeam ca o sa treaca 4 luni si ceva si io sa nu reushesc sa ma organizeze deloc...dar gata cu vaicareala ca ma face sa ma automentzin in starea aia nesuferita de care vreau sa scap.
Si daca tot am cerut o retzeta de a scapa de depresie mai caut una...de educare a bunicilor.
Revin mai pe seara ca am bebel marait azi...ca in fiecare luni dupa un w-e la bunici care o rasfatza prea tare.


poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

GAbi citind postarea ta mie imi venea sa jur ca nu voi mai face al doilea copil dar cand m-am uitat la pozele celor 2 frati asa m-a cuprins o tandrete si...ma mai gandesc. Dulece ochisorii crucisi, eu ma chinui de ceva vreme sa-l prind pe Mihnea asa, desi si el isi cruceste ochii cand vede aparatul foto, si nici nu mai face giumbuslucurile care ma determina sa vreau sa-l filmez sau fotografiez. Oricum sunt frumosi, sa-ti traiasca, si la cat mai putine nazbatii din partea lor .

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Dolce, imi pare rau daca te-ai suparat, dar sa stii ca nu merita. Uite un icel si de la noi. Te inteleg perfect...am pus si eu o data poze de ale Elenei, dar nimeni nu mi-a spus nimic, nici de bine, nici de rau. In sufletul am fost un pic suparata mai ales ca de obicei nu pun pe net poze personale, dar am vrut sa fiu si eu ca celelalte fete...Insa, daca nimeni nu a zis nimic nu le-am mai lasat. Dar nici suparata nu am ramas, pentru ca eu de fapt am intrat pe forum ca sa aflu raspunsuri la intrebarile pe care mi le pun si sa dau si eu sfaturi celor care cer ajutor si sunt in masura sa ajut. Chiar imi pare rau ca te-ai suparat...dar sa stii ca atunci cand am citit mesajul tau m-am gandit ca de la 28 aprilie pana la 4 iunie e diferenta de peste o luna si deci, noi mai avem de asteptat un pic ca sa ne bucuram de primul dintitsor asa cum te-ai bucurat si tu...
Ca sa nu mai fii suparata iti trimit un buchet de ricele.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)


Mergi la inceput