Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancatrana spune:

merci de buna primire
carla s-a nascut pe 12 nov 05 la ora 1.34 prin cezariana, 3,600 kg si 50 cm, scor apgar 9.
acum are vreo 67 cm, 8,800 kg si dupa parerea mea (normal) e o bbtza super
merge tinuta de manute sau cu ham, se mai si impleticeste, sta singura in picioare destul de mult, nu se ridica singura din culcat in sezut si nici din sezut in picioare, alauda cand ii zici bravo sau cand vrea s-o bagi in seama, stie unde-i nasu" altora (nu al ei, in sensul ca pune mana cand o intrebi unde-i nasu' lu' mami de ex), pufaie strangand sin nasuc, spune mama, tata
suntem tare fericiti
facem baitza pe la 8, pe la 9 ne culcam
ne trezim pe la 4, 5 cand ori adoarme la loc in patutul si camera ei pana pe la 6, ori o iau cu noi in pat si se intampla acelasi lucru.
pe la 6 papam tzatza, pe la 8 cereale humana cu lapte si fructe 180 gr, pe la 13 supa (piureul) de legume pe care nu-l mai manaca, dar asta va povestesc alta data ca sunt cam rupta de somn acu', pe la 5 iaurt danone natural 150 gr sau cereale humana cu lapte fara fructe, pe la 7.30 formula humana cu banane -120 ml amestecata cu cereala pt ca nu vrea cu bibe si asa ii mai ingros laptele si il dau cu linguritza, apoi baitza pe la 8, si tzatza pe la 8.30, dupa care nani

cam atat. ma duc la nani

pupici
Anka & Carla Ioana 12 nov 05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madutza, uite unde sunt magazine cu casute: dk n-au expuse produsele pe care le vrei tu, ceri cu comanda ca sa zic asa:)) , sigur au catalog cu toate produseleL http://www.happybaby.ro/magazine.htm

buluci, sa-i fie de bine lui simon

camelia, io zic sa mergi cu fata la dr., cine stie de la ce o face mititica febra. sau macar suna-l si descrie-i cum, cand, cate grade, poate isi da cu parerea telefonic ce sa faci.

ilenutza, deci ai luat o plasa intreaga de haine cu 80 ron...
Dar si io: azi am intrat in obor si am cumparat geaca de toamna chinezeasca (finisaj de jenaaa, dar lasa, ca nu tusim o toamna si o primavara) cu 21 RON!!! da, ati citit bine, 21 ron Mega afacere!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ina ce mai faci, ai reusit sa te programezi la gineco ?

roxi totusi nu scrie ca ar trebui sa poarte pantofiori in casa. Si scrie sa-l tii cat mai mult posibil descult, nu incaltat. Oricum, ceva ambiguitate exista pt ca articolele astea sunt traduse de cine stie de pe cine stie unde.
Pediatra m-a sfatuit sa evit pantofii pana cand merge bine - pe la 1 an si 2 luni.

Eu incep sa o las sa-si bage mana prin mancare nu-mi prea convine dar cica asa ar fi mai bine: sa participe la procesul propriei hraniri, etc. Ma amuza Nati ca uneori isi baga cu mana in gura, dar nu cu degetele, cu podul palmei cumva. Iar eu "particip" la greu la curatarea dezastrului de dupa, ce sa fac?!

Fenomen la Nati: daca vede paine pe masa nu mai vrea mancare, vrea numai paine. La fel si Silvia, de-aia cand mancam toata familia la restaurant le spunem din start chelnerilor sa nu aduca paine.

Noki pai nu v-am zis eu ce dificila a fost Silvia pe cand era bb? Si eu am fost luata cam din oala, n-am citit (mai) nimic de bebici pana am nascut. De ce crezi ca va tot bateam la cap sa cititi dinainte?

N-aveam pe nimeni (prieteni, colegi, rude) cu copii mici, forumul nu era sau nu stiam eu de el, mi-a fost f f greu, credeam ca innebunesc uneori. Mama nu, soacra departe... [:-(]

Poate si de-asta uneori m-am bagat pe gatul altora cu sfaturi, ca stiu ce mult mi-au lipsit mie.

Acum au inceput si cei din jurul nostru sa faca copii. Gravidoase pe capete! Dar cam tarziu pt mine.

Mergi la inceput

Hi,hi, Anda si tu pe aici?
Eu am impresia ca tu esti prea obisnuita cu toalele de firma de nici nu stii cat costa celelalte asa ca nu-ti dai seama ce scumpe sunt de fapt cele de firma. Practic platesti designul. La greu.

Noki din ce am vazut eu in jurul meu, cam de pe la 3 ani incolo copiii apreciaza petrecerile cu alti copii. Si cam de pe la 3 ani inteleg ce e aia ziua lor, ce-i cu tortul si lumanarile, cantatul de LMA, etc. Asa ca pana la acea matusalemica varsta nu ma bag la inchiriat spatiu de petrecere, organizez ziua acasa, cu prietenii parintilor.

ancatrana bine ai veit in !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Seara buna fetelor,
Ne-am intors si noi acasica, am petrecut un we dragut cu socrii dar cam scurt.

Anca, bine ai venit la noi in grup!

Mai stie cineva ceva de Leea? Sper ca e ok.

Fetelor, din discutiile voastre despre produse sanatoase - nu ma bag ca aici nu prea ai de ales, poate doar produsele bio - se intelege ca voi dati deja bebeilor lapte de vaca normal. Deja?

Ripley, am uitat sa te felicit pt bona! Mare noroc ati avut!
Sa va pove si eu despre experienta cu bona noastra de vineri ( cine nu e interesat sa sara va rog). Deci, avem rdv la pranz, pe miss o apuca somnul pe la 11h30 si ca niciodata se mai trezeste abia la 14h. In fine, ajungem la bona pe la 14 si un pic, femeia imi face o impresie mai mult decat buna, casa curata, gradina mare, ea zambitoare si atasanta fata de miss, ce mai o las cu inima impacata si zic ca ma intorc pe la 16h30 sa o iau. Precizez ca femeia e frantuzoaica, sta aproape de mine si face pe bona de mult timp insa nu oficial, adica nu e declarata la stat. Deci plec acasa sa pregatesc masina pt drum, si in timp ce puneam ultimul bagaj in porbagaj si imi ziceam ca am timp sa beau o cafea linistita, ma intalnesc intamplator cu vecina (tot frantuzoaica)care imi recomandase atat de calduros bona. Ii spun fericita ca miss e la ea si ca sunt tare incantata cand madama imi zice cu o voce de gheata ca sa am grija ca a aflat ea in timpul saptamanii niste chestii nasoale despre bona, dar ca nu are timp sa stea de povesti cu mine ca se grabeste. Mie mi s-au inmuiat picioarele, insist sa imi spuna dar degeaba, doar a mai adaugat ca sa nu ma sperii asa ca se ocupa foarte bine de copii si ca e vorba de altceva si ca ea imi zice doar sa fiu vigilenta... dar nu va spun cum mi-am luat picioarele la spinare urgent directia...bona. In cele 5 min de mers mi-au trecut cele mai negre idei prin cap... Ajung si o gasesc pe miss care plangocea in brate la bona, m-am calmat cand am regasit iar calmul din casa aia, parca nu imi vine a crede ca tipa ar faca cine stie ce grozavii,am stat si un pic de povesti si mi s-a parut tare de treaba. Mi-e ca o fi o razbunare intre frantuzoaice, cine stie ce o avea vreuna cu ea si ii face reclama proata.Sau poate o fi adevarat... Nu stiu si nici nu vreau sa stiu, cert e ca pe noi scrie : CRESA. Punct. Iar pe vecina care azi recomanda maine incrimineaza cred ca o sa o iau la palme cand o mai vad! Sa mai ai incredere in oameni!Unde o sa ajungem asa?

Gata mi-am varsat naduful.

Alina si Amalia 17.11.2005

Pozici noi de weekend
Botez Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Alinus, nasoala treaba cu bonele, tot timpul exista un risc. Poate era ceva in relatia bona-parinte, sau cine stie...

Nu le dam inca lapte de vaca dar ne pregatim. De pe la 1 an.

Mergi la inceput

eu nu vreau sa-i dau lapte de vaca de la un an, adik nu in locul forumulei, dar vreau sa-i fac branza cu lapte de tzara.

a dat cineva cu dentinox pentru eruptia dintilor? ma scuzati dk s-a vorbit despre asta. la noi tot n-a iesit niciunul, dar se chinuie pentru primii doi.

spalati cumva dintisorii cu periuta d-aia care se baga pe degetul mamei, degetar?

gata, la culcare!

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Lavi, nu stiu exact dar o sa aflu, inasa ma gandesc si la tipa care acum nici o saptamana imi vorbea de termeni super elogiosi de bona si dupa imi zice sa am grija si ma lasa cu ochii in soare? Cred ca mai enervata sunt pe vecina asta decat pe bona!
Noi mancam paine de ceva timp, rontaim din cand in cand, ne place la nebunie.

Pe bune fetelor ca modelul romanesc de crestere copil mi se pare mai restrictiv decat ce vad pe aici, mi se pare ca medicii "sperie" un pic mamicile si le "ingradeste " libertatea de miscare. Na ca am vorbit ca din cartea de economie cred. Si ma refer acum in general din ce ati discutat voi pe aici.

Silvia draga doar 2 ore pe noapte de somn???? Pai ce faceti voi in rest? Saracuta de tine.

Miss a terorizat-o pe soacra-mea sambata seara ca au ramas doar ele doua, noi ne-am dus la concert la Jonny Halliday . Si asa a ajuns soacra-mea sa se convinga ca nu ma aberez cand zic ca miss se poate enerva in aja hal incat plange pana la lesin... Nu a lesinat dar nici departe nu era...cica era cat pe-aci sa ma sune sa ma intorc.

Gata, va zic noapte buna si...pe curand.

Alina si Amalia 17.11.2005

Pozici noi de weekend
Botez Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

ancatrana, pai mai schimba-i fructele, dk mananca zilnic acelasi lucru e normal ca ti-l refuza la un moment dat (piureul). mar nu-i dai? pt constipatie, in afara de pruna si para, mai merg si combinatiile nebune, vorba lui noki: iaurt cu prune, iaurt cu portocala...

dordia, super ca se urca si se da jos singur. speram si noi peste o luna, cand o sa aiba varsta stefanului, sa faca la fel.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

ce pile, mai, io cred ca ma saboteaza cineva:)) dk imi apar mesajele inaintea ultimelor 3 postate, sa zic, nu ma citeste nimeni dintre cele care sunt online sau/si au citit pana la ultimul mesaj. cine se mai intoarce sa verifice dk n-a mai aparut ceva in urma:))

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput