Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 24
ancatrana spune:
'neata!![]()

dupa cum m-a obisnuit in ultima perioada, Carla s-a trezit la 5.45. Din nou nu a mancat decat 100 gr, o sa-i dau si tzatza dupa ce mai scriu un pic. Sunt tare curioasa ce ne mai rezerva ziua de azi in ceea ce priveste mancarea.
Va spuneam mai acu cateva zile ca o sa va povestesc cum e cu mancarea pe la noi.
~6 - teoretic 180 cereale cu lapte si fructe humana + tzatza
~9.30 - piure de fructe cat vrea - ieri cam 100, acu 2 zile 2 linguritze
~13.30 - supa (piureul de legume) 250 gr teoretic pe care l-a mancat o perioada amestecat cu piersica, apoi cu pepene galben ,cu banana, acum cu smantana si lamaie, dar nu mai vrea deloc de vreo 2 sapt. asa ca tot fac incercari. am mai incercat si cu cereale, cu formula, dar tot degeaba. deja am inceput sa disper

o sa tot incerc pana ajung la balamuc
~17- iaurt dannone 150 gr natural
~19.30 - formula humana 140 ml amestecata cu cereale pt ca nu vrea sub nici o forma biberon (apa o bea din cana cu tuturoi) si atunci ii dau cu lingurita
~20 baitza
~20-30 tzaitzica

sa avetzi o zi super
si multa sanatate pt bbii bolnaviori
Anka si Carla
(12 nov 2005)
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!!!
Bine ati venit Anka si Mihaela 
Anka nu cumva ii dai prea multe mese??? Si d-aia nu papa??? Eu ii dau asa::: 9.00- 270 ml lapte formula (la 9.00 se trezeste)
13.00-14.00 - masa de legume ( adica ciorbitza sau supa, piure de cartof cu dovlecel si ficatzel, sau sufle de dovlecei, fasolica verde, mazare, piure de conopida cu brocoli si un pic morcov...etc)
17.00-18.00- masa de fructe(diverse combinatii de fructe cu iaurt, sau branzica de casa sau fagaras)
22.00- 270 ml de lapte formula cu 4 masuri cereale!!!
Dupa acest program Stefan al meu mananca f. bine. Eu nu zic sa mananca aceleasi cantitati dar....sa manance cu pofta si oarecum foame. Al meu baiat cand facea nazuri la 5 mese...l-am trecut la 4 si am rezolvat problema!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
meems spune:
La mine e aproape miezul noptii si eu stau de paza
I-am facut baie Riannei ca de obicei un pic dupa ora 21, i-am dat lapticul si am pus-o in pat la culcare. In 99% din seri adoarme instant, dar azi n-a vrut. Am luat-o putin in brate, a mai stat taica-sau cu ea, ne-am pus amandoi cu ea la noi in pat, am stans becul, ne-am facut ca dormim... Ea super vioaie. Am pus-o si luat-o din patut de cateva ori... acum sta acolo pe intuneric, nu zice nimic, dar da din picioare si nu vrea sa doarma. Nu inteleg cum de nu a adormit inca, doar e aproape ora 12!! I-am dat niste picaturi care s-o mai desfunde la nasuc - poate de la ele e asa alerta? Dar i-am dat picaturi din-astea si astazi peste zi si n-a avut nicio treaba, ba chiar mi-a dormit aproape 2 ore la somnul de dupa-masa. Acu' nu-nteleg ce se intampla... Stau in post si astept sa adoarma, doar nu m-oi culca eu si ea sa ramana tot treaza. Of, si maine e si zi de lucru - cred ca voi fi zombie 

ioana_77 spune:
Hai si noi de dimineata, ca azi m-am trezit odata cu tati, la 6.30.
Dau de baut pt premiera: Maria a dormit 10 ore fara sa manance
Dar ieri dupa masa a plans rau de tot, am reusit sa o adorm vreo juma' de ora si cand s-a trezit da-i cu plans, nimic nu-i convenea. Nu am mai patit asa ceva din perioada colicilor. Aseara era tot maraita si nu vroia sa adoarma, i-am dat Nurofen si a dormit fata mea de la 21.30 pana la 7.30 lemn tanase. O fi dintisorii de vina pt maraiala asta, io nu vad nicio schimbare la gingia de sus.
Anca, stai linistita cu mancarea, uite, Maria mea, care era o mancacioasa notorie, acu' cand vede castonul de papa la pranz se-apuca de plans. Au si ei perioadele lor de mancat si nemancat.
Alinush - super cu scoala missei; vad ca tu ai preocupari intelectuale acolo, nu gluma
. Apropos de refuzul missei de a intelege ceva - stii ca lucrurile interzise sunt cele mai interesante. SI a mea are o atractie deosebita pt televizor, chiar cand este inchis. Se duce la el si-l pipaie pana se plictiseste si apoi trece la degustat perdeaua.
Migabo, bine ai venit!!
Ina, frumoasa mai e Rachel, seamana bine cu mami a ei!
Meems, tinem pumnii la alungat raceala!!!
Azi e o vreme de kk la Iasi, asa ca o sa va mai plictisesc.
Pischi, cum au iesit analizele?
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
bianca_mo spune:
ce vreme urata!!! cand ma uit pe geam mi se pare ca e seara, nu dimineata...
la noi la cluj nu am auzit de mot sau turta, nu cred ca se face asa ceva... ziua lui Serban va fi intr-o duminica si i-o voi serba acasa cu bunici, nasa , matusi si verisori, si cu finii nostri care au un baiat de 1 an... deci vor fi 5 copii... oricum e o sarbatoare pt copii, noi cei mari ne bucuram de ei... nu imi vine sa cred ca e asa aproape momentul festiv, ca am asa copil mare... si cuminte![]()
intelege asa multe cuvinte, vorbeste pe limba lui, e tare scump... asa sunt toti acum, sa ne ajute Dumnezeu sa creasca si sa fie sanatosi si ei si noi...

sa aveti o zi buna!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
Noki_Lara spune:
Mneatza si de la noi!
Azi e ziua lui Adila, asa ca in cinstea lui m-am trezit data cu el, adica la 7, adica de fapt la 6.30 ca atuncea ma scol pentru bibele lui sarah si dupa ce i l-am dat nu m-am mai culcat la loc ca de obicei pana la 9 jumate.
O sa am o zi superba: Adila plecat pana noaptea tarziu - cu sperantza mea, desarta probabil ca va termina treaba si vom putea pleca maine la Bistritza...- si cu muncitorul la calorifer, ca m-am gasit in prag de reincarcare a instalatiei sa schimb 2 calorifere.
Am niste mega-emotii: daca dau astia de la RADET drumul la apa cat sunt io plecata, lucrarea are ceva fisuri si io sunt la Bistriza City si ma inund de numa'???? Am tot oscilat daca sa mai fac sau nu, dar daca nu fac acuma, ianinte de plecare, adio dupa..asa ca cred ca risc. dar sa va rugati pentru mine....

Asa...am citit cam pe diagonala, mai bine zis pe zig-zag, ca ma tot intorceam in urma...

Sanatate multa bebelacilor bolnaviori!!! sa va refaceti repede! Si sanatate muuulta si mamicilor bolnavioare!
Alinush- superbe pozele de week-end. ce mare s-a facut missa. E copil-copil. 
statut de bb.
Si ce super e masinutza-tricicleta.
Ioana77- felicitari pentru realizare/ la cat mai multe de acum inainte. Si sa dea Dumnezeu ca samburelul - daca este - sa fie ok si sa se faca mare-mare si voinicel!
PS: daca este, sa vezi ce o sa va distratzi cand va fi mare si-i vei povesti cum gasca de mamici de pe forum a fost ingrijorata pentru soarta sa de la...cateva zile.![]()
Fetelor noi- bine ati venit in gasca!
Lavi + Monet- wwwooooow, 11 luni! sa va traiasca buburuzele sanatoase si voioase! si voi asemenea!

Catutza- ce bine ca nu ai trezit-o. Si io am patit asa intr-o noapte in care urla de numa - acum vreo luna - facuse kk, cam diareic, asa..si am schimbat-o, normal. la 2 nopatea!!!
Cadou: io ma gandesc la trcicleta si ceva hainutze, normal.![]()
Migabo + Catutza- hi hi hi...ce diversitate e la bebelaci: cele 2 Biencutze sunt la polul opus: miss dolofanutza si miss silfidutza!
Suuuuper!

Gata, fug la treburi, ca am gramada. Revin, daca mai am timp.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
joy04 spune:
NEATA
MIHAELA, bine ai venit la noi.
ANCA, stai linistita nici al meu numai mancanca.
adica fructele si iaurtelul il manca intotdeauna, acum nici nu se atinge. bine, asa o lingurita, doua....
acum ma bucur ca a inceput sa maraie de foame si de bine de rau papa cam la 3 ore cate 100 ml lapte....
dar el acre manca acum 2 dsaptamani si 250 ......
eu una suspectez alti 2 dinti sus, inafara de cei de jos, se vede un pic gingia pe punctul de a crapa.
la mana nu se simte nimic si nici nu ma prea lasa sa-l apas mai tare.
ALINA, ce sa zic, o sa incerc sa-l iau in pat cu noi cand se trezeste.
azi noapte ;a 01.00 cand s- atrezit, am incercat sa-l legan inbrate, pe picioare, nimic.
da i-am facut ceai, cum zise FELI, a baut cam 50ml si s-a culcat.
dar ;a 04.00...pana nu i-am facut lapte nu a adormit.
perseveram, ce sa facem.
ANDA, intelesesem ce vrei tu sa spui. credeam ca esti documentata, in sensul ca stii daca e musai la 1 an sa-i tai motul.
si asta cu ingerasii care vegheaza, nu o stiam.
eu as vrea la 1 an, dar cum spuneaam nasa lui nu i-a taiat celui mic ca nu avea ce, iar el are par acum cat are vladone si zicea ca la 3 ani o sa-i taie.
si eu nu stiu cum sa-i zic...
ca as vrea la 1 an...
NOKI...LA MULTI ANI lui ADILA, sa fie sanatos si fericit alaturi de voi.
BRADO, la mine trece prin 16 servere pana la desprecopii....
CATUTZA, asa am mai patit si eu cu el, si cu o frica l-am schimbat...doar ca se trezea cand ii desfaceam pampersul, se uita la mine, radea, intorcea capul in partea cealalta si apoi inchidea ochii.
IOANA, nu ti-am zis FELICITARI, sa ai o sarcina usoara, si sa te bucuri de 
DAR UNDE-S RESTUL FETELOR...CARE NU AU MAI SCRIS DEMUUUUULT DE TOT????
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
anda77 spune:
buna dimineata la cine este buna, ca la noi nu e.
Io am dormit 2 ore deoarece copilul respira doar pe gura. Si l-am pazit toata noaptea ca pe drobul de sare, ca n-aveam ce sa-i fac si nici nu puteam dormi de ingrijorare. Daca nu l-am sprayat cu marimer si l-am pompat de nu mai stiu cate ori. Nimic, are ceva intre nas si gat si nu iese. Sta ca pestele asa incontinuu, cu guritza deschisa. Alte simptome de raceala n-are, am bagat la portocala ieri in el... Mai bag si azi. Cum desfund io acest copil? Ziceati de karvol, ce-i ala? e bun la nasuri infundate cu "ceva" gros, adik nu-i curge, e beton asa, nu intra aer prin el

Ma scuzati dk sunt haotica in exprimare, sunt beata de somn.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
ioana_77 spune:
Oau, Joy, dar nu stiu inca nimic sigur!!!!!! Io imi dau cu presupusul, vom vedea peste vreo doua saptamani daca s-a lipit sau nu.
Noki, LMA pt husband, sa fie sanatos!!!
Sper sa nu ingrosam randurile la raciti, i-am luat temperatura Mariei mai devreme si avea 37.2.
pupici
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Noki_Lara spune:
Ioana77- pai aia e temperatura, mai mami? Temperatura luata in fundic incepe de la 38. daca era un 37.8 puteai s ate ingrijorezi si sa zici ca e stare sub-febrila, dar la 37.2 este super ok. Lasa fetitza in pace!![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah