Inimioare de iulie-august 2005 (3)
Raspunsuri - Pagina 11
delia grozav spune:
Am facut ieri 5 minute de Pilates ca s-a trezit gaza dupa 30 de minute de somn
. E clar ca o supara dintii, unul a iesit si cred ca in cteva zile iese si maseaua. Eu sper sa scap de diaree de data asta ca ii bag la greu branza de vaci si banane, preventiv
.
Multumesc Simona de raspuns, pana la urma vezi ca m-am lamurit.
Cu painea, asta e, Adi a mancat la micul dejun 2 ani doar cremvursti si cereale cu lapte alternativ, abia de cand merge la gradi mai manaca paine cu unt cu miere sau cu sunca.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
Yasmari spune:
Mi-am calcat pe inima si-am lasat fata s ase delecteze la Tv, poate reusesc sa scriu si eu cateva cuvinte, nu importante, ci doar asa sa fac prezenta.
M-am simtit foarte magulita sa va vad adresindu-ma mie cu caldura, thanks alot (unde e nene floarea sa v-o ofer, n-o vad in lista). Mecic inca odata.
Simona, pe tine te maninc de draga, cum,vazindu-ma muta, ai raspuns tu Dianei. Asa e cum zici tu de poze. Cat despre pozne, am fetita ffff cuminte, pe bune, nu prea le comite. Motivul e foarte simplu, e mereu sub ochiul meu, nu se mai satura de ma-sa, se tine de coada mea, respectiv bratele mele, toata ziulica.
Briana, saracele de voi, te cred ca ti s-a urit de atitea necazuri si ingrijorari. sa dea Dumnezeu sa le rezolvi si sa nu mai ai parte.
Laura, bune deciziile luate, copii lasati in ritmul lor. dar daca ei arata asa bine, apreciati de insusi medicul in cauza, de ce tam-tam pe vingatol, doar ca e la moda? arata bine, nu pare lipsa de vit D, nu? Nici eu nu i-am dat, nici milioanele de parinti de aici.
Felicitari preminatilor si participantilor la Baby Expo!
Tupiiii, am uitat, traiasca Romania membra Ue. Ma incearca o mindrie total prosteasca, inexplicabila...am scapat de eterna intrebare Romania nu e in UE, nu?
"May you live every day of your life!"- J. Swift
Laura25 spune:
Yasmari nu au nici cel mai mic semn de rahitism (chiar cand i-a consultat a zis ca trunchiul arata f. bine la manadoi, ca nu se simte nimic la coaste,ca nu sunt evazate). Singura chestie e ca nu li s-a inchis fontanela, dar la Rares abia se mai simte, iar Bianca a avut-o foarte mare de la inceput.
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Monica-Elena spune:
Laura stai linistia cu fontanela. Nici lui Mihnea nu i s-a inchis este punctiforma. Este normal pana la 18 luni sa se inchida asa ca stai calma si nu ii mai chinui cu tot felul de analize. Eu nu i-am intrerupt vigantolul lui Mihnra deloc stiu ca pana la doi ani se da zilnic si apoi pana la 7 ani in lunile cu r in combinatie cu 10 zile de calciu pe luna.
Pupam toti piticii.
anis spune:
Asa..am venit si noi de la control.
Am facut Infarixul ,peste 1 luna facem varilixul.E ok Ingrid, are 10.700, a recuperat bine, oasele sunt f bine fata de cum eram cand ii dadeam vigantol.Acum ii dau Uvesterol D.
Sper sa nu avem reactii de la vaccin ..si sa nu treca iar pe diaree...nu de alta dar iar plecam la Breaza.
AniS
23+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Albinutzza spune:
Sa va povestesc ceva haios. Avem in gaska din park, o fetitza si un baitel (in total sunt 3 baietei si o fetita). Unul din ei, e "indragostit de fetitza". Si o iubeste asa tare ca o ia in brate, o pupa (sunt cu 2 luni mai mari ca ai nostri). Si intr-o seara a luat-o in brate pe la spate, si a inceput sa dea din fund
stiti voi miscare fata-spate. Si ne-au zis parintii ca ia prins o data in fapt, ca doarme cu ei in camera. Asa ca aveti grijaaa
Albinutzza
& Luca bondarelu'
07 Iulie 2005Bondariciu' piticutz
Parintzi de bondarici
Am crescut atat de mult
20+ SamburikaThe piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
emaaimee spune:
si eu am fost cu Oani azi la dr,i-a facut Priorixul,speram si noi sa nu avem reactii adverse.la fel va doresc si voua.
fata mea mai are 4 masele si gata i se umple gura.partea proasta e k sunt superumflate si cam avem circ si noaptea k de obicei de alfel.pupam si noi toti micutii chinuiti de dinti/canini/masele.
multumim de felicitari la adr vocab Oanei,voi ma scrie ce mai zice:muuuulte,numai sa am timp.
felicitarii copilasilor care au inceput sa mearga 
Diana,f interesanta pare cartea.multumim k ne scrii.si Dra mea face kestii de copilas mai mare dupa cartea asta,de 18 luni in sus si kiar unele lucruri pe care le fac cei de peste 2 ani.uite ce face din carticica ta:"Poate sa fuga. Daca este tinut de mana, este capabil sa urce o scara pe propriile picioare si sa coboare singur. Stie sa ia de jos un obiect, fara sa cada, asezandu-se pe vine si apoi ridicandu-se. In sfarsit, este capabil sa traga sau sa impinga un obiect asezat in fata sau in spatele lui (carucior, jucarie legata cu sfoara, etc.).
sa golesca galeti si cosuri. Este de asemenea in stare sa-si dea singur jos caciulita, manusile si sosetele.
este capabil sa recunoasca in fotografii oamenii din anturajul sau, sau sa gasesca intr-un tablou unele obiecte familiare, atunci cand i se solicita aceasta. Poate singur sa foloseasca unele cuvinte. Unii incep chiar sa asocieze doua sau trei cuvinte ca sa formeze propozitii Gradul de intelegere a limbajului este suficient pentru a spune despre copil ca "intelege tot ceea ce i se spune"."
toboganul nu il facusem in rest am cam facut fara sa stiu jocurile imitative pe care le-ai scris.
fata mea doar ce a papat singura cu furculita
a infipt in bucatele de painica furculita ei si a mancat
ce emotionata am fost.
va pup.
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
brianamica spune:
Anis, ma bucur sincer ca totul e OK la voi !!! Sa o tineti tot asa !!
Fetelor...pe unde sunteti ??? Ca e asa o miscare slaba pe aici....
Eu vorbesc 
care am lipsit cu saptamanile !!
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
cin spune:
Buna, fete frumoase..
Ne-am intors si noi din concediu (acum vreo 2 saptamani ce-i drept), dar nu m-am invrednicit cu scrisul...doar v-am citit din umbra. dar gata, spun prezent.
nici nu stiu cu ce sa incep. stiu doar ca in prima zi cand v-am citit mi-au dat lacrimile de bucurie cand am aflat despre Monicutz, Katink si Nadine...sarcini usoare si bebei sanatosi sa aveti
daca incep sa va povestesc tot ce-am facut in ultima luna, mai trece o luna, asa ca va zic pe scurt ca in concediu am fost la mare unde am racit in a 3-a zi si ne-a curs nasul mai bine de o saptamana. apoi am fost in ardeal la mama mea. a fost super obositor drumul si super obositor sa dormim cu vlad in camera, mai ales ca-i fornaia nasucul. dar trecand peste neplacerile cauzate de drmul prea lung, pot spune ca a fost ok. vreme frumoasa, soare... si vlad s-a acomodat usor pe unde am fost
Date exacte despre greutatea lui vlad, nu mai am, ca deja a depasit 11 kg si noi atat putem cantari...inaltime nu stiu, dar in schimb avem 8 dinti si 3 masele iesite si a 4-a masea sta sa iasa. fara dureri, fara febra...
pt ca inca n-am reusit sa pun poze in albumul meu, va invit totusi sa vedeti cateva poze, pe care am apucat sa le pun in albumul sotului.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ialuch/my_photos
nu ma intrebati de ce nu le-am pus direct in al meu, ca nici eu nu am raspunsul... dar candva...o sa reusesc eu sa le aranjez...
va pup si mai vorbim
acum am atatea in cap ca nu stiu ce sa scriu mai repede.
apropos...stie cineva vreo vila/pensiune cu 7-8 camere de inchiriat pt revelion??
http://photos.yahoo.com/aluch2004
Lory2004 spune:
Buna ziua mamici si pitici!
Raspund si eu prezent la apelul Dianei, careia ii multumim pentru informatiile interesante despre dezvoltarea copilasilor. 
Din pacate n-am avut timp sa mai scriu...dar citesc aproape in fiecare zi ce scrieti...doar la servici, fiindca in momentul in care ajung acasa sunt acaparata total de Rares care ma vrea tot timpul in preajma lui.
Trimitem pupici speciali pentru Veve !Asteptam vesti de la voi...cum va mai descurcati la gradi???
Albinutzza n-ai aflat inca ce comoara ai in burtica???
Apropo de burtica....cumnata mea a stiut la prima sarcina, 9 luni de zile ca va avea o fetiza ...si a nascut baiat (care are 1 an si jumatate)...iar azi a nascut din nou..si toata sarcina a stiut ca o sa aiba fetita....si ghiciti ce are???
Anis tu cum te simti?? Dar Katink??
Revin putin mai tarziu!
Lory si scumpetea lu' mami Rares 15.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryoprea/my_photo