Inimioare de iulie-august 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Briana- ma bucur ca se simte mai bine Ana si ca nu au mai aparut alte bubite.... I-ai dat cumva romergan sau peritol? Ma gandesc ca de la astea ar putea sa fie mai moale si somnoroasa... Oricum, imp e sa fie sanataoasa si sa nu mai aiba nici o problema!!!!

Anis- imi pare rau, dar nu stiu nici o bona sau amatoare... daca aud te anunt daca nu ai gasit inca! Pupici!

Diana- Yasmari nu pune poze cu fata, nu a pus niciodata, din motivul despre care am discutat noi mai de multicel daca iti mai amintesti... Multumim mult pt felicitari, intradevar a crascut mult si daca zici tu ca e si frumos....Sarumana!!!! Am vazut-o si eu pe nora mea in poza pe care ai pus-o la mess, tare frumusica e!!!!! Multumesc si pt aprecierile despre mine.... realitatea e ca ma simt mult mai bine nepisata si frecata la cap... sunt mult mai linistita si relaxata.... Multumim mult de tot!!!! Iar despre invelit...si Mario facea la fel, numai dezvelit dormea, si cu patura in brate si intre picioruse, dar acum vad ca de cand i-am luat-o pe asta, de care sunt f inacantata ca e intradevar mare si il invelesc pana la gat si ii ajunge si la picioruse, il gasesc invelit cand ma duc sus.... Adevarul este ca daca este mai racoare in camera sta invelit cu orice... Pupici!!!!

Mergi la inceput

Diana- multumim mult pt articol!!!

Dede- eu nu cred sa fie ceva in neregula cu orarul de masa al Medeei... Este la fel ca al lui Mario numai ca este cu o ora mai devreme la voi tot timpul.... Singura diferenta este ca el la masa 2 papa numai fructe cu cereale si branza dulce, nu mai papa si altceva si seara iaurt sau fructe la borcanas daca suntem plecati.... Si cantitati, 250-300 de fructe, la fel de papa de pranz, si seara 2 borcanele de iaurt de 100 g (200 in total) sau un bocan de 200 g de fructe. Si lapte la fel ca voi, 250 dim si la fel seara. Poate e de la dinti la voi, sau doar o faza... Si cu somnul suntem exact la fel ca voi! Cateodata mai doarme dim, cateodata nu, iar la pranz 2-3 ore (depinde si daca a dormit dimineata).
Mult succes la serv si va tinem pumni sa se descurce bine tatal tau cu copilasii cele 2 zile! Pupici!

Mergi la inceput

Anda- multumim mult pt felicitari!!!! Mda... este si asta un punct de vedere, sa fie cavaler baiatul meu, dar parca mai cavaler a fost bebelusul care l-a asteptat la sosire sa nu-l umileasca... Daca l-ati fi vazut cat de mic si dragalas si scump era... Imi pare asa rau ca nu a mers aparatul sa fac poze, ca pana s-a incarcat blitul s-a terminat concursul! Pupici!!!

Dede- sa intelegem ca micuta Medeea se face fotbalista si se antreneaza de acum? Si tine si cura de slabire fara paine...ca sa fie cocheta respectand alegerile de la turta....Pupam fata frumoasa!

Diana- acum am vazut si continuarea... pai ce spuneati si voi, de cand isi dau ai nostrii sosetele si caciulile jos.... E drept ca Mario ia tot ce prinde in mana, dar nu se hraneste singu cu lingurita sau paharul desi stie exact ce sa faca cu ele.... Ca sa va dau un exemplu: daca ii dau bibe cu apa sa bea singur nu vrea, il arunca pe jos! Dar i-am pus niste bibe mai vechi in tarc sa se joace cu ele si pe alea le duce la gurita si se preface ca bea din ele asa cu capacul pus... Si are o mare placere, sa le dea jos capacul si sa il puna la loc.... Asta este smecherie si rasfat! Pupici si multumim pt articole!!

Mergi la inceput

Anis- m-ai distrat tare mult cu poseta si bratarile lui Ingrid! Tare haioasa tb sa fie!!Iar cu hainutele, am vazut si eu intr-un magazin pt NN si mi s-au parut si mie minuscule! Ai inceput deja sa cumperi? Pupici pt toate 3!!!!

Mergi la inceput

Vad ca am terminat de citit... asa ca va pup si eu si va urez o noapte buna si linistita!!!!! Pupici tuturor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Simona merci pt pont, cred ca stiu, am fost si eu sus, dar standul cu incaltaminte nu se deschisese, si imi era greu sa ma intorc. Probabil ca de-asta n-am gasit Oricum am sa incerc la cel dat de Briana, poate gasesc acolo, daca nu dau o fuga si in Militari.

Luca are scaune dese si moi, uneori spre diaree, azi dim la 5 a facut kklika, de era plin tot, l-am bagat in cada, si la 8 iar a facut. Am zis ca-l sun si pe dr. I-am dat ceai de menta, dar vad ca nemek. Sper sa fie de la masele, si nu altceva, ca alte simptome nu are. Plus ca ne-a zapacit cu programul, tot la 4-5 dim se trezeste, adoarme greu Si asta numa de cand au inceput maselele

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 20+ Samburika

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Buna dimineata mamici !

Unde ieri ma laudam ca este mai bine, aseara Anei i-au aparut altfel de bubite pe mana ! Mey...ceva nu e in regula aici !! Am sunat doctora care mi-a recomandat sa ii scot de tot laptele Milli si iaurtul de orice fel ( +alte proteine ce le avea in alimentatie). I-am luat lapte NAN HA impreuna cu alte medicamente.
Nu ma intrebati ca aseara tarziu umblam de nebuna prin oras sa gasesc farmacii deschise !
Pana la urma am gasit tot ce imi trebuia, insa, sincer , asa multe intrebari imi vin in cap ca uneori simt ca nu pot gandi pana la capat !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Cu somnul si mesele am hotart sa-i las cum vor. Fructele sunt o masa in sine pt ei, adica dupa aia nu mananca mai devreme de 5-6 ore. E drept ca nu le dau fructe simple, mereu le amestec cu ceva mai consistent. De dormit ii las sa doarma cand vor. Daca se trezesc dupa masa prea tarziu (cum a fost ieri, cand Rars a adormit la 17:30 si s-a trezit pe la 19), ii scot in parc si ii fugaresc mai mult. Cu dormitul lui Rares cu mine, deocamdata stau asa, ca ne e bine. Am vorbit cu tati si cand o sa ne luam inima in dinti, o sa o ia el pe Bianca in cealalta camera cateva nopti, ca sa nu o trezeasca si o sa incerc sa-l pun in patut.
Ieri din multele retete (multuemsc mult ) de dovlecel umplut, au iesit ardei umpluti pe care o sa-i serveasca azi. Ieri au mancat ficatul cu sos recomandat de Anca, combinat si cu rest de piure de legume ramas de alaltaieri.
Off, am fost cu ei dimineata la pediatru. Sunt bine, arata f. bine, m-a certat ca nu le-am dat vigantol toata vara (ca cica trebuie pan ala 18 luni, chiar daca e vara mai ales ca ei au fost gemeni si prematuri) si am cerut sa le faca niste analize. Biancai a reusit sa-i ia sange din prima, dar pe Rares l-a spart de 3 ori si cica "fuge vena" . A plans si s-a zbatut mititelul de mi s-a rupt sufletul. Acum am vazut ca pe una din manute unde s-a agitat mai tare asistenta sa ii prinda vena e vinetiu tot de la cat l-a strans de mana. L-am luat pe sus si am zis ca nu imi mai tebuie analize.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna ziua,mamici dragi de INIMIOARE!

Iata ca mai scriu si eu...de citit am timp dar la capitolul scris stau mai prost.De fiecare data cand intru incep cu cititul si pana sa termin si sa si raspund ori se trezeste Dani ori se plictiseste si are nevoie de compania mea...

Brianamica,imi pare rau ca ai probleme cu Ana!Din pacate nu stiu ce sfat sa-ti dau...Noi n-am avut alergii pana acum.

Felicitari castigatorilor de la EXPO!!!

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ieri cand ne plimbam, ne-a sarit o roata la carutz. Am chemat "Dacia sevice" (adica pe tati) si ne-a "vulcanizat" in mijlocul drumului. Nu stiu cat ne mai tine. E jale daca se rupe de tot, ca bani pt carutz nou ... doar daca castig la loto. Sau ii tin toata iarna in haine de vara si sandale Imi cer scuze, sunt foarte intoarsa pe dos. Ma duc sa trag un bocet sa ma racoresc (shtrumphii au picat la somn dupa experientza trumatizanta cu ace si asistente chioare).

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput