Ce sa fac sa scap de candida...

Ce sa fac sa scap de candida... | Autor: elenus22

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor! Am o problema cu care ma confrunt de la varsta de 13 ani de cand am avut prima menstruatie. Problema mea consta intr-o scurgere urat mirositoare fara mancarimi.Pe la 18 ani mi-am facut prima lama si mi-a iesit candida. De atunci am urmat tot felul de tratamente dar...fara succes.Am 22 de ani si candida tot imi apare la analize la un interval de 2-3 sapt de la incetarea tratamentului.Nu stiu ce sa mai fac poate ma ajutati voi cu un sfat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Spalaturi intravaginale zilnice cu ceai de musetel si ovule de Clotrimazol...

RAZVAN MIHAI – puiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

mai, era un topic despre asta in zona, mult mai lung si cu multe explicatii utile. la tine problema e asa de cronica, cred ca trebuie sa-ti schimbi inclusiv stilul de viata si alimentatia...candida asta are niste cauze, de nici nu le banuiesti...cauta topicul acela, sigur te ajuta!

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Candida apare si in momentul in care iei antibiotice. Asa ca daca nu iei odata cu antibioticul si un alt medicament pentru candida nu vei scapa niciodata de ea.

Monica

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Prea multe tratamente dau sistemul peste cap...
Cred ca asta s-a intamplat si aici, mai ales ca multi recomanda spalaturile (zilnicesau nu)... ceea ce e o aberatie, ca flora microbiana nu trebuie "deranjata"...
Cred ca trebuie cauata un doctor BUN si urmat un tratament serios, riguros si mai de lunga durata.
Succes !

ana

_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

fotografii cu noi

coafura preferata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Elenush,cineva mi-a povestit ca exista un vaccin contra candidei.Persoana respectiva patea ceva cam ca tine,iar ginecologul ,dupa mai multe tratamente de tot soiul,i-a recomandat acest vaccin,care se repeta la un interval de timp.Intreaba de el si poate vei afla mai multe si te va ajuta.
Multa sanatate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Draga mea, incearca Aloe First si propolisul, amindoua de la Forever Living.La mine si la prietenele mele a dat rezultate la care nici nu ne gandeam
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus22 spune:

Buna tututor! Se pare ca aceasta ciuperca s-a dezvoltat in urma unui tratament indelung cu antibiotice facut in copilarie.
Tratamenete urmate de mine sunt:
1.Papaverina
2.Pimafucort unguent si Flucovin pastile
3.Dermozol unguent, Gynozol ovule si spalaturi intravaginale cu Femingin B
4.Ketoconazol si Dermozol
Ultimul tratament acum il urmez sa vad care sunt rezultatele!
Am incercat spalaturi cu bicarbonat fara suce insa. Vreau sa incerc cu ceai de galbenele si cu iaurt.
Nu stiu ce sa mai fac sa scap de candida, este foarte neplacut.Multumesc pt sfaturile voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus22 spune:

exista o alimentatie speciala pt candida? nu am voie dulciuri asa mi s-a spus dar in rest nu mi s-a dat nicio contraindicatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

quote:
Originally posted by Ana68

Elenush,cineva mi-a povestit ca exista un vaccin contra candidei.Persoana respectiva patea ceva cam ca tine,iar ginecologul ,dupa mai multe tratamente de tot soiul,i-a recomandat acest vaccin,care se repeta la un interval de timp.Intreaba de el si poate vei afla mai multe si te va ajuta.
Multa sanatate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Imunostimulent cu candidina se numeste vaccinul si il pot cumpara de la farmaciile care au produse de la Institutul Cantacuzino.
Vaccinul se face de doua ori pe an, primavara si toamna.
Pentru mine acest vaccin a fost salvarea, il poti incerca cu toata increderea.

Mergi la inceput