Ce sa fac sa scap de candida...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

quote:
exista o alimentatie speciala pt candida? nu am voie dulciuri asa mi s-a spus dar in rest nu mi s-a dat nicio contraindicatie

in special sa nu mananci mancaruri care contin drojdie , si daca poti evita produsele din faina alba de grau. s-o iei mai moale si cu carnea.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Citeste link-ul postat de Anca Wish. Am postat si eu acolo un mesaj cu un tratament testat de mine cu rezultate foarte bune. Sper sa-ti fie de folos.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu am scapat cu Gyno Daktarin. Este super medicamentul.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

MaryP, in orice situatie spalatul vaginal se considera o aberatie. Doctorul recomanda spalaturi vaginale doar imediat dupa menstruatie si atunci doar cu sapun (gel pentru zonele intime)cu PH neutru.

Elenus, nu uita ca tratamentul trebuie facut de ambii parteneri, iar pe tot parcursul tratamentului, constactul sexual este interzis.

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

quote:
Originally posted by annablue

Prea multe tratamente dau sistemul peste cap...
Cred ca asta s-a intamplat si aici, mai ales ca multi recomanda spalaturile (zilnicesau nu)... ceea ce e o aberatie, ca flora microbiana nu trebuie "deranjata"...
Cred ca trebuie cauata un doctor BUN si urmat un tratament serios, riguros si mai de lunga durata.
Succes !

ana

_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

fotografii cu noi

coafura preferata

Si daca faci zilnic ...se mai considera o "aberatie" spalatul intravaginal zilnic?

RAZVAN MIHAI – puiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor eu sunt in plin tratament. Adica datorita faptului ca la 6 luni implinite de la nastere a tb sa merg la control, dr. mea mi-a facut un Papanicolau convinsa fiind ca nu am nik, dar...cand au venit rezultatele....aveam Candida, Infectii si bacterii si inca cateva chestii. Mi-a dat tratament asa: Spalaturi cu bicarbonat timp de 10 zile dupa care bagam ovule(Flagyl) si ma ungeam si eu si sotzul cu Clotrimazol crema. Pe gura am luat Fasigin si eu si sotul si eu am mai luat si Metronidazol vreo 7 zile. Dupa ce am terminat 10 zile cu ovulele(Flagyl) am mai facut inca 10 zile tratament cu alte ovule(Clotrimazol sau Mycoheal). Dupa acest tratament am facut pauza 2 zile si mi-am repetat analiza. Surpriza::: In afara de infectie care se dusase am tot Candida si Bacterii si deci acum sunt in tratament cu ovule (Flagyl) 10 zile si am luat doza dubla de Fasigin si eu si sotul. Bineintzeles ca pe perioada tratamentului sex-ul este interzis. Speram ca miercurea viitoare cand imi ia iar analiza....sa fie ok.

Sanatate multa!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus22 spune:

[/quote]

Imunostimulent cu candidina se numeste vaccinul si il pot cumpara de la farmaciile care au produse de la Institutul Cantacuzino.
Vaccinul se face de doua ori pe an, primavara si toamna.
Pentru mine acest vaccin a fost salvarea, il poti incerca cu toata increderea.
[/quote]

Trebuie recomandare de la medic pt acest vaccin? Se cumpara de la Cantcuzino dar cine ti-l face? E scump?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus22 spune:

quote:
Originally posted by llizzie

Mie mi-a facut bine: violetul de gentiana alternat cu bicarbonat de sodiu. Asta dupa vreo 2 tratamente care nu au dat rezultate. A da si regimul e f important.

Poti sa imi spui te rog ce regim alimentar ai tinut?
mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llizzie spune:

Mie mi-a facut bine: violetul de gentiana alternat cu bicarbonat de sodiu. Asta dupa vreo 2 tratamente care nu au dat rezultate. A da si regimul e f important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

quote:
Originally posted by elenus22

Imunostimulent cu candidina se numeste vaccinul si il pot cumpara de la farmaciile care au produse de la Institutul Cantacuzino.
Vaccinul se face de doua ori pe an, primavara si toamna.
Pentru mine acest vaccin a fost salvarea, il poti incerca cu toata increderea.
[/quote]

Trebuie recomandare de la medic pt acest vaccin? Se cumpara de la Cantcuzino dar cine ti-l face? E scump?
[/quote]

Eu l-am facut la recomandarea medicului, mai exact "incearca si asta, ca nu mai stiu ce sa-ti dau". Mie mi l-a facut o asistenta medicala, se face subcutanat. Costa pana in 100.000.

Mergi la inceput