Ai nostri ca brazii (ian-feb05) 28

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Lavinia, Natalia doarme cu voi?
Si eu am mereu piciorus pe fata, pe spate, sau capsor pe coastele mele, si stiu ca nu e bine, dar deocamdata nu am ce face.

Si eu am nervi pe al meu acum, si daca nu ma calmez sigur iau o decizie drastica.

N-am apucat sa vad poze, sa citesc mult, dar revin.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Fetelor, hai sa scriu si eu ceva, ca sunt una dintre cele care scrie foarte rar (desi citesc zilnic). De felul meu imi place sa vorbesc la subiect, de aceea scriu cand am ceva de raspuns sau de intrebat. Pe de alta parte, eu m-am indepartat de subiectul asta cu mult timp in urma, pe la 5-6 luni, cand erau bisericute si unele fete, printre care si eu, scriam mesaje la care nu raspundea absolut nimeni. Asa ca mi-am vazut de treaba. Pe de alta parte, avand problemele noastre cu somnul si burta, eram si sunt asa de obosita si nu imi prea venea sa scriu pt ca aveam senzatia ca nu intelege nimeni prin ce treceam, si poate asa e. Eu le inteleg pe fetele care se plang de somn. Eu de cand am nascut nu am avut o noapte ca lumea, si acum se trezeste de 2-3 ori pe noapte in medie, si uneori mai sta si treaz... dar n-are rost sa vorbim de asta...
Bubu, superbe pozele din Barcelona. Ce pofta mi-ai facut! Deci il dai la cresa? Eu inca nu stiu ce voi face.
Lavinia, m-ai impresionat cu programul tau zilnic. Te inteleg foarte bine. O mama duce greul cel mai tare. Si femeia in general, din pacate. Daca duci atatea in spate, inseamna ca esti puternica. Stii cum se zice, ca Dumnezeu iti da cat poti duce.
Anda, nu am inteles prea bine, cine e in spital? Sotul?
Oana, sa stii ca ti-am urmarit povestea tot timpul si m-am gandit la tine. O data am si visat ca am fost la voi si ti-am dat niste scutece parca, dar nu ti-am zis, ca asa-s eu. Pot sa-ti zic numai asta, eu tot timpul am crezut ca exista un drum trasat pentru noi, si pe mine m-a dus soarta cum a vrut, desi m-am impotrivit, pana la urma a iesit bine. Asa ca nu iti mai face griji, nu stii ce e pus deoparte si pt voi, in Romania sau in alta parte.
Sa va zic si de noi cateceva. Am fost 3 zile la Felix, a fost bine, cald. Copilul in schimb te stoarce, aia nu-i relaxare. Fuge in toate directiile, nu are rabdare, sculat la 5 dim... e obositor cu el. Nu stiu voi cum v-ati descurcat.
In rest e bine, spune multe cuvinte, mai nou repeta orice cuvant aude, mai face si propozitii scurte, de genul: paie tati cabu (repara tati crabu) sau taie unghii tati (despre foarfeca). Ii plac cifrele, in special 2 si 5 si incearca sa numeasca culorile obiectelor (uneori le si nimereste). E destul de cuminte, adica stie ce are voie sa faca si asculta in general ce ii spui. Bine, ca mai are si mici crize, din cand in cand, ca orice copil. Ii plac masinutele si se uita la desene animate (dvd), pe care le invata pe de rost
De mancat mananca bine, si ar manca de toate, doar ca nu-i putem da.
Cam asta despre noi. O sa revin cu poze mai recente.

Coraly si Sergiu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Asa coraly, asa te vreau, sa scri, sa povestesti. Si cand veniti cu scutece? Sunt de acord cu tine cu vacante cu copiii dupa noi, alergaturi peste alergaturi, numai relaxare nu se numeste. Dar e si partea placuta a situatiei.

Hai sa va pun ceva amuzant, chiar daca nu e adevarat, mi s-a parut haios. Asta ca sa destind atmosfera. Uitati aici:http://www.woow.ro/index.php?file=Ce_spun_copiii_despre_dragoste

Mergi la inceput

Vreti sa strig catalogul iar? Cand ma trezesc ca fugim la nani acum.

Mergi la inceput

Bubu, am vazut si eu pozele, superbe locuri. Ce cladiri si peisaje frumoase... Iar voi doi sunteti niste frumosi. Imi place tare jucaria lui Vladut. Noi i-am luat o motocicleta miercuri. O motocicleta de polistist (nu avem planuri cu el), cand apasa pe o pedala mica merge singura, e cu baterie. Haioasa rau si el se amuza cand vede ca merge singur si mai face si ca politia. Si ieftina: 20 euro. Noroc ca am mai gasit, mai erau trei, ca erau in magazin de mancare si cosmetice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Oana, intr-adevar e frumos orasul! Super ieftina masina...si noi vroiam sa-i luam tot o masina cu acumulator, dar erau de la 60 de euro in sus...Aaa, f. draguta chestia cu dragostea!

Coraly, ma bucur ca ai scris si tu! Chiar nu l-am mai vazut pe Sergiu demult, sa pui poze! Vlad a avut o perioada, mai demult, cand se trezea noaptea, a fost trecator, acum doarme de la 10 seara la 9 dimineata...te cred ca esti obosita, de atata timp sa nu dormi o noapte intreaga...cu burtica cum e?

Sa va mai povestesc despre Vlad: nici el nu face propozitii cu predicat, dar mai leaga cuvintele. A inceput sa spuna unele corect, nu le mai poceste, dar multe sunt pocite si e tare haios. Imi zice sa ma dau la o parte (a pati), il cheama pe tati la masa(tati, a masa!),zice gata, da-te si f. mult "nu". Stie toti membrii familiei, bunici, matusi, unchi. Si el "numara", adica zice doi, tei, pe unu il sare . O alta pasiune sunt animalele, adica "amaiele". Ma pune sa-i arat poze la calculator cu animale, iar el le pupa, adica pupa monitorul si le recunoaste pe fiecare in parte.
Sper ca nu v-am plictisit...

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Bubu, haiosi tare cand vorbesc puii vostri, ca al meu tot nu indrazneste inca. a inceput sa imite si el, dar greuuuu. Intr-o seara ne arata la tv pe "nienia" (nenea), a zis pe moldoveneste, normal zice "nene". Eu ma amuz tare cand va citesc ce scrieti despre cum vorbesc ei, chiar daca nu am timp sa va raspund. Nici Seb nu il zice pe unu', zice deo, te, ca. (deux, trei, quatre). Jumi-juma limbile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Crinuta aici la mama dorm cu Natalia.Doar eu cu ea,nu are loc si jupanul langa noi si mai bine ca el sforaie infiorator.As fi facuta sandwich intre Natalia cu picioarele ei pe mine si in cealalta parte sa am sforaituri in creier.Si eu iau masuri drastice in fiecare zi.Doar ca nu le comunic nimanui.Deocamdata.

Coraly multam de aprecieri...daca e chiar adevarata zicala ca Dumnezeu iti da cat pot duce apoi atunci mi-as dori sa fiu mai firava si sa nu pot duce mult.Femeia in general e calul de bataie si nu inteleg de ce???Suntem mai fraiere?Noi facem copiii astia singure?Daca noi il tinem in burta 9 luni de ce nu l-ar tine ei in brate 9 luni???Vorbesc tampenii deja....

Bubu am apucat sa vad juma de poze pana acum ca-s multe tare.Cine v-a facut pozele unde apareti amandoi?

Am avut o dupa-amiaza de 3 lei.Sunt amarata tare.

Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Lavinia, ce-ai mai patit?
In pozele unde suntem amandoi rugam si noi pe alti turisti sa ne faca. Era plin orasul de turisti din toate colturile lumii. Noi am facut vreo 400 de poze , am selectat si eu pe cele mai reusite.

Oana, eu tot ciorba de perisoare am facut azi si a iesit super buna . Nu are nimic ca nu vorbeste Seb mult, dar el invata doua limbi, e mai greu!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Si Natalia numara de la doi la 5:doi,tei,papu,cici.Rareori si-l aminteste pe unu.

Lavinia

Mergi la inceput