Ai nostri ca brazii (ian-feb05) 28

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Liviana azi am dat un tel la Max tv cu ceva treaba si s-a recomandat nenea la telefon,Cristi Belciug si m-am gandit la tine.De asta intrebam.

Crinuta ce sa-ti zic?Nu stiu daca faceam fatza daca al meu mai avea si Ramadam sa manance doar noaptea...cred ca il castram.Am asa mari draci pe el,abia acum 3 zile i-a facut Nataliei baie pt prima oara in viata lui.Si mama in loc sa ma lase sa ma bucur ma tot trimitea sus la ei in baie sa vad daca nu cumva e prea fierbinte apa pt Natalia,ca de ce am incredere in el ca sigur nu o sa spele fata bine,ca ea sta ca pe ace...intr0un cuvant,cand am si eu o satisfactie de 10 minute ca am scapat de o treaba(desi sunt convinsa ca mai trebuie sa treaca inca un an sa-l mai prind la o asa treaba)nu ma lasa mama...cum stau eu asa linistita si imi las barbatul sa spele copila,pe care nu a mai spalat-o vreodata????Ei a trebuit sa-i zic vreo doua sa ma lase in pace.in mai putin de 10 minute Natalia a facut baie(cica nu dus).in ultimul timp imi doresc tare mult sa fiu barbat,un pui de Bundy mi-as dori sa fiu...

Bine ca v-a amuzat ce v-am scris,ma bucura mai mult faptul ca v-ati amuzat decat sa va incarc cu energia mea negativa.

Crinuta si eu dorm tot pe burta,dar cum am spus am un picior pe ceafa tot timpul.Piciorus de fetitza.

I-am cumparat ieri o carte cu animalute Apasa si asculta,ceva de genul asta,are o baterie si o caseta cu poza mai multor animalute pe care apesi si respectivul animal face pe limba lui,are un cocos,o oaie,un cal,o vaca si o gasca.Mai incantata sunt eu de carte decat Natalia.Am dat mai mult de 500.000 pe 2 carti ca sa ma joc eu cu ele.Azi mi-a varsat cafeaua peste mamaliga,ieri a furat un pix de pe masa si impungea pestele de pe chiuveta,toti pantofii din casa sunt insirati pe scari,il ciupeste pe tata de piciorul si mana paralizata si a inceput sa simta,cand il caram prin casa invatandu-l sa faca pasi din nou Natalia il impinge de fund...sunt multe de povestit.Se imbraca cu hainele mele,isi pune fesul tatei pe cap si fatza si umbla prin casa si da cu capul de toate mobilele,deschide orice sertar si umbla absolut peste tot.In magazine tipa si urla,vrea tot ce e de mancare(dulciuri offcourse)are o obsesie pt sosete si pantofi,daca vreau sa-i cumpar ceva de incaltat e toata un urlet ca trebuie sa le tina ea in mana,nu sta sa i le probez.In general e toata un urlet si un tipat,trebuie sa se intample cum vrea ea si cand vrea ea si ce vrea ea.Daca nu,tipam!Va doresc un week-end minunat.Eu am de carat o parte de mobila....duminica!

Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Oana, superbe pozele, peisajele, locurile vizitate. Eu n-am fost in Spania pana acum, dar tare mult imi doresc. Sa te intreb cate ceva:
1. La magazinul cu papa, pretul pe 1 kg de sunca am vazut eu bine era de 55euro?
2. Unde ati fost cu vaporasul?
3. Cam cat v-a costat cu totul? (cazare, transport, cheltuieli acolo)
4. Cu telecabina unde ati urcat?
5. Frumoasa jucaria pt Vladut... ce stie sa faca?
Hai poate iti faci timp sa ne scrii ceva detalii.... ce-ati vazut si pe unde ati colindad, ce te-a impresionat, etc. Aaa, o remarca: ai zambet cuceritor! Vladut parca seamana mai mult cu tati, nu?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Liviana, Mona si noi suntem in clubul de mancaciosi in timpul noptii. Si plangaciosi. Si nici caninii astia nu mai ies... sus are 2 coltisori mici de prin iunie, iar jos sunt umflati, dar tot nu se grabesc sa sparga...

Paula, felicitari pentru bb2!!!!!

Patricia, eu cred ca asa e felul ei, mai slabuta. Daca toate analizele sunt ok, e vioaie si binedispusa, stai linistita!

Bestuza, te-am lasat la final. Mi-au dat lacrimile cand am citit de bunica ta, am trecut si eu prin asta, e greu, dar sa stii ca se chinuia mult! Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Patri, mersi de compliment! Nu am slabit, asa sunt eu, slaba la talie si cu fundul mai mare . La cresa am gasit loc cu pile, cu spaga de rigoare ca nu mai aveau locuri...este in sectorul 4, de stat, in cadrul inspectoratului cica.

Liviana, ma bucur ca ti-au placut pozele! Pozele cu papa erau dintr-o piata, super mare, si erau si la 130 de euro carnuri. Alea erau niste pulpe de porc afumate cu tot felul de condimente, un fel de jambon...era o carne cruda- afumata, cam asa. Cu vaporasul am fost intr-o mini-croaziera de o ora jumate, pe Mediterana. A fost superb, mi-a placut cel mai mult plimbarea asta. A fost vreo 10 euro de persoana. Cu totul ne-a dus la 1300 de euro, avion, cazare si cheltuieli pe acolo. Imi venea sa cumpar o gramada de lucruri, erau super frumoase, dar scumpe. Iar noi am fost sa vizitam orasul, nu la shopping. Am urcat cu un funicular in varf de munte la o catedrala si tot acolo era un parc de distractii, Tibidabo, pe 6 nivele! Era superb! Asa...iar jucaria lui Vladut este un pupitru cu scaunel, masuta pupitrului se ridica, iar pe ea se lipesc litere si cifre magnetice. Mai are si doua carioci cu care poate sa scrie pe ea si sunt lavabile. Asta a fost 40 de euro. Jucariile, culmea, erau cam la jumatate de pret decat la noi.
Vlad seamana cu amandoi, are si de la mine si de la tati, e o combinatie.

Hai ca am raspuns in ordinea numerelor de pe tricou, ca sa zic asa.

Va mai povestesc mai incolo, ca acum trage Vlad de mine sa mergem la "pii", adica la copii.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Lavinia, sotul meu lucreaza tot in IT si nici persoana cu numele cristi nu cred ca e din fam noastra...
Bubu, aha, deci era un fel de prosciuto italian... Sotul meu se omoara dupa el si e intr-adevar f gustos, mai ales la mama lui acasa. Hehe, am vazut ce bine v-ati distrat si in parcul de distractii! Bravo voua! Frumoasa aniversarea casniciei si cred ca a meritat toti banii.
Si noi aniversam acum pe 27 octombrie 5 ani de casnicie si desi vroiam un sejur la Viena vom renunta la el in favoarea unei vacante de sarbatori la Paris. Sper sa reusim sa mergem acolo, caci e cam greu cu zilele libere de la servici.
Hai ca m-am intins la vorbe off-topic si ma bate Crinuta!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Liviana, multi inainte! De fapt acum a fost ziua sotului si am sarbatorit acolo, cu toate ca vacanta era ca sa sarbatorim 5 ani de casnicie(in avans, ca pe 3 noiembrie sarbatorim de fapt). Hai ca m-am exprimat aiurea...ma cam streseaza Vlad, se maraie pe aici si nu putem iesi afara pt. ca ploua.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Bestutza, condoleante pentru bunica si multa putere sa treceti peste aceste momente grele.

Dragele mele, nu stiu ce anume din mesajul meu v-a facut sa credeti ca sunt suparata!?! Chiar nu sunt, deloc. Pur si simplu simt nevoia sa ma distantez putin de acest subiect ca sa pot reveni, curand sper, in forta si cu un suflu nou. Nu stiu daca ma intelegeti fiindca stiu ca suna aiurea dar nu stiu cum sa exprim altfel. Va pe toate si va doresc, din suflet, numai bine.

Oana 21+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Comorile mele

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Am citit iar intr-o dunga, dar maine recuperez ca-s acasa. Vreau sa va spun doar un lucru: mi-au dat lacrimile cititnd mesajele astea triste, despre subiectul nostru. Mie imi sunteti toate dragi, si, sincer, ce m-a facut sa ma distantez de acest subiect este faptul ca foarte foarte multe nu mai scriu, suntem mereu aceleasi, dar putine. Si pe mine m-a intristat asta, intr-atat de tare incat m-am retras si eu in alte parti. Eu va iubesc pe toate, ca alaturi de voi am impartit si bune si rele si pe timpul sarcinii si dupa. Gata, va pup si fug ca tipa George ca Seb mananca singur ciorba si nu vreti sa stiti cum...

Mergi la inceput

Amaya, sincer mie imi lipsesc mult mesajele tale! M-am apucat sa citesc topicul cu mamici sa vad ce mai spui...imi pare rau ca nu o sa mai scrii aici!

Oana, asa e si pe mine m-a intristat mult atmosfera...

Am o durere de cap de nu mai pot...ma duc la nani.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ne-am decis sa mergem in tara de Pasti cu unchiul si matusa lui George. Vom pune cate un pic bani deoparte si sper sa reusim. Am luat decizia asta pentru ca simt ca nu o sa schimbe nimic cu intrarea in comunitate si nici cu actele noastre. Daca se va schimba, cu atat mai bine, mergem in vacanta, daca nu, asta este, mergem, schimbam pasapoartele, ii facem si lui Seb certificat de nastere si pasaport si ne intoarcem. Voila, am vrut sa va spun si voua.

Bubu, sunt convinsa ca atmosfera aia frumoasa va reveni, si fetele odata cu ea. Si pe mine ma doare capul, tocmai am luat un nurofen. Nu stiu cum sunteti voi, dar eu nu prea sunt adepta medicamentelor. Nu sunt masochista, sa stau cu durerea, nu imi place, dar prefer sa o suport mai mult inainte de a lua un medicament.

Mergi la inceput