Ai nostri ca brazii (ian-feb05) 28

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Lavinia, mi-a placut tare cum ai scris! Stai, ca inca n-am avut timp sa pun pozele! Maine, promit!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Lavinia, ai mare dreptate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Buna dimineata!Vad ca pe aici e liniste..

Fetele multumesc mult..a cata oara.. pt tot,pt cuvintele frumoase si pt acel moment cand toti ne punem in pielea celuilat ...

Visez si mi se pare real..uneori si asta e rau...MA uitam ieri cand am pus pozele ca la albumul "Tudor pe plantatie" prima poza este TUdor si Mamama...

Cred ca exista legaturi aparte pe care nu le constientizam..Vad acum cat de mult tin mama si dadacii la copii,mai ales la Tudor -el e mai mare si timpul si-l petrec mai mult cu el...

PRima poeziea lui Tudor, de la Dadacul o stie..."Trece trenul cu vagoane/ si-n vagoane sunt cucoane"

TRadusa este "UUUU,tene conei !"

V-ma spus de legaturi pe care noi le simtim in sufletul nostru intr-un anume fel...NImnei si nimic nu le va sterge nicicum...Fie ca e vorba de bunici,de parinti si de noi...Si cum putem sa le stergem cand e vorba de copii ????

Scriem mai des sau mai rar, desi tragem cu ochiul la ce s emai intampla, mai intrebam si uneori nu primm raspuns...ne-am mai intalnit pe ici pe colo...avem ,noi intre noi persoane mai apropiate de suflet...avem pareri pro sau contra unui anumit lucru,il spunem sau nu... ne mai ciondanim si ne mai ciufulim,dar ne leaaga ceva ce niocodata nu o sa putem da uitarii,ceva pentru care uneori spunem ca nu s-au inventat cuvintele :copiii nostri...Pe oricare din noi intrebam ,la orice secunda a existentei rapsundem cu gandul la ei..

Tot ce am scris am scris citind ce a scris PAtricia ieri..MEsajul pe care l-am scris a facut-o sa scrie iar..Daca nu scria asta poate ma gndeam si judecam prin prisma mea...treburi,treburi si iar treburi...

Stii Patricia...despre asta vroiam sa va spun despre legaturile noastre care exista...cum exista si copiii nostri ...

Si eu am tin de mult sa mai citesc la "burtici"...Si deja am o strangere de inima ..ma gandesc ca ma departez prea tare de o perioada aia SUPERBA DIN VIATA MEA..Ma uitam aseara la o poza facuta chair ieri lui Tudor -o sa o pun acum !Doamne cat de mare este!

Este o perioada minuanat si paote cea mai frumoasa-sau poate fiecare perioada are momentele ei unice- dar tot timpul o sa ne gandim Amaya -Andrei..PAtricia -Rebecca...

NU sunt in cea mai coerenta forma..si poate am scris si prostiute..dar am scris ca odinioara, asa cum faceam fiecare atunci cand vrem ceva... si astazi vroiam sa va scriu despre ceea ce ne leaga...

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna dimineata.

Bestuta, ;
ai 2 copii frumosi foc. m-am uitat si eu pe pozele voastre. sa va fie de bine pentru crestinarea micutei.
Iti doresc multa putere in continuare si sanatate.

Lavinia, ai dreptate.
deocamdata m-am razgindit si am de gind sa scriu in continuare. am avut si o perioada mai proasta si mi se parea ca orice as scrie trece nevazut.
dar tot trebuie sa facem ceva sa mie atmosfera mai placuta si sa vorbim tot ce ne trece prin cap. Este un alt grup de mamici pe care il admir f mult si care au ramas si acum la fel de haioase si unite ca in vremea sarcinii,e o placere sa arunci un ochi pe acolo.
Poate daca am gasi cite ceva de dezbatut zilnic, o tema, ceva, sa ne mai amuzam, ar fi dragutz.

kris,
shobo

oanacretu, iti tin si tie pumnii pentru o viata mai buna.
Bubu, pozee.

si putin despre noi: stiti ca ma plingeam de rebe ca nu maninca, nu a luat in greutate deloc in intervalul 1,3 luni 1,7 luni, asa ca am inceput sa ii dau Helmiflores, vitamina C picaturi. I-am facut antigen giardia si urocultura, din fericire au fost negative amindoua.
se pare ca maselele au fost de vina, isi baga degetele in gura exact acolo unde ar trebui sa iasa si are bale.
De vreo 2 saptamini insa a inceput sa aibe pofta de mincare din nou, a depasit cele 9 Kile (la controlul de 1,7 avea tot 8,800), acum imbracata are cam 9,400 sau 9,500, deci vreo 9,100 tot are, si 80 cm.

Este vesela, cuminte, invata zilnic cite un cuvintel, dar inca nu face propozitii ; ultimele 2 cuvinte de ieri sint: mae (mare) si tapoo (sampon). este amre dansatoare, are inclinatie de baleerina, danseaza si se ridica pe virfuri, si cel mai tare ii place ultima melodie a Beyonce in care se straduieste sa o imite in miscari
Ma pregatesc si eu sa iau calea creselor, luna asta ma duc sa vizitez Ciobanasului si sa vedem cam cind am putea incepe, macar cu o luna inaite de a se termina CIC-ul sotului, ca sa stim cum stam.

O intilneala totusi mai facem si noi anul asta???
Lavinia, tu unde esti acum, la Mangalia??

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Neata!
Eu sint de acord cu Lavinia si cu Bestutza
Eu nu am timp sa scriu dar citesc aici in fiecare zi, si sint nerabdatoare sa citesc ce se mai intimpla, ii stiu pe toti copiii de aici din poze, ne cunoastem Nu am timp sa raspund dar citesc tot.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Patricia, ce curios, in acelasi interval de timp ( 1,3-1,7) a mancat si Rayan foarte prost, daca iti mai amintesti.
Bine ca s-a rezolvat, ca stiu ce groaznic e sa nu iti manance copilul.

Lavinia, te aprob in tot ce ai scris legat de functionari, etc, viata, dar sunt constienta ca nici in 30 de ani nu va exista a sa ceva in Ro.

Tu crezi ca e mai bine sa caut job dupa integrare? N-o sa navaleasca multimea dupa aia? Eu ma gandeam sa incerc inainte.

In rest, ce ma deranjeaza pe mine cel mai mult la acest topic este ca se vorbeste extrem de putin despre copii, nazdraveniile lor, prostioarele lor, perlele lor zilnic, etc.
Se dau raspunsuri foarte scurte, de regula se pun intrebari in cazul in care copiii sunt bolnavi si cam la asta se limiteaza acest subiect.

Eu una am renuntat sa mai scriu ce face Rayan, ce mai zice, cum ma face sa rad zilnic, pentru ca..... m-am lovit de indiferenta, so... despre altceva nu stiu ce sa scriu la acest subiect, subiect dedicat in primul rand copiilor nostri.
Da, n-avem timp acum, avem mai tarziu, suntem obosite acum, dar peste 2 zile vom fi ok, deci, daca vrem sa pastram o farama macar din ce a fost...., trebuie efort, si efort din parte tuturor.
Si daca sunt persoane care realmente nu au timp si scriu saptamanal sa zicem, macar acel mesaj saptamanal sa fie complex.
Trebuie sa incercam sa vedem si ce fac altii, sa raspundem pe cat putem, chiar daca nu avem mereu soltii, macar o vorba buna acolo, nu ignorare ( voita sau nu, dar tot acelasi rezultat este).

Sunt de acord cu Patricia legat de alte subiecte. Sunt alte grupuri de mamici ( si eu simpatizez mult vreo 2) care au ramas neschimbate.

Oricum, mi-e foarte greu sa cred ca se va mai ajunge vreodata unde a fost acest subiect, mai ales ca incercari au fost multe.
De schimbat nu s-a schimbat decat poate putin si pentru perioade scurte, in schimb destule persoane au plecat, si sincer, nu le pot condamna deloc.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

De cand ne-am intors din vacanta problemele au venit peste noi una dupa alta, parca nu se mai termina. Ce sa va spun, ca ajung seara acasa si nu prea mai am rabdare cu Irina? Ca pendulez intre copil-servici-spital si de la capat?

Mi-e greu si nu ma ajuta nimeni. Am senzatia ca mi se rup toate legaturile pe care le am pe aici. Nici macar nu-mi vine sa ma gandesc despre asta, dar sa mai si scriu.

Dar citesc ce fac copiii si ma uit la poze, si mai completez donatiile pentru Sebi...

Imi pare rau ca Amaya s-a suparat. Nu stiu de ce. Poate o sa revina, asa cum au revenit si Patricia si Oana si Magga si Ubi si toate fetele din gasca veche. Oricum ei am sa-i inapoiez o carte pentru o alta mamica din parc.

Ca si simona, scriu rar dar citesc zilnic, pentru ca istoriile copiilor vostri sunt si ale fetitei mele si pentru ca progresele lor sunt harta viitoarelor ei progrese. Nu va mai suparati, e degeaba. Mai devreme sau mai tarziu, toate ne intoarcem.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Atinge stelele cu mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Va iau de la coada!

Anda, imi pare rau ca treci prin aceste momente si cred ca-ti este greu! Putere sa-ti dea D-zeu sa le depasesti mai usor si sa-ti Ajute sa revii la viata de dinainte!

Patri, Frumoase si minunate sunt vestile despre Rebb! Doamne Ajuta in continuare. Si Bianca mananca multttttt mai bine de ceva vreme...dar la capitolul somn suntem corigente..azi noapte m-a trezit de vreo 6 ori plangand. Of fi ultimele 2 maselutze?

Ceva nou despre noi..de cand i-am luat tetine noi sta mai tot timpul cu bibe de apa in gurita..nu-i curge suficient.. dar cred ca-i si place tetina sa o rumege.. si astazi matusa i-a dat cu canita si a baut destul..si nu prea mai vrea bibe. Doamne Ajuta! sa scapam si de bibe. Oricum laptic mancam doar cu lingurita , iar de suzi am scapat de la un an, din initiativa ei.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Anda, cine e in spital, sotul tau?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ce frumos, ati scris mai fetelor. Lavinia, Bestutza, Patricia, Anda un pupic dulce de la mine. Deci tot raul e spre bine, nu?
Patricia, ma bucur mult pt progresele Rebecai si pt faptul ca le-ai impartasit cu noi. Unde e cresa Ciobanasului si din ce luna vrei s-o dai pe Reb la cresa?
Anda, te inteleg, totusi daca ai probleme si te putem ajuta cu ceva, spune-ne si vom incerca our best for you.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput