Mamici de sept-oct 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili pai pretzul de 83 milioane de E era cu sigurantza gresit... a gresit reportera, a inteles aiurea... ca nu e posibil asa ceva, nici cu toate tunurile de afaceri care se trag in Ro...

Sandra, bine ai revenit acasa si ma bucur ca sunteti ok, in formula completa!

Eloise 36+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

LILI felicitari pentru masterul absolvit si 'diplomat'! Iata cum uitam sa-ti zic !

Eloise 36+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

eloise daca stiam de acum o luna despre masajul perinal o faceam, acuma dak o fac 2-3 zile nu cred k ma ajuta la nimik

Felcicitari MamiLili pt masteratul luat

39 +
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

microbu bine ca e bine bebita; fiecare are ora ei (lui) cand trebuie sa vina pe lume
mexxa foarte frumoasa povestea ta, sa-ti traiasca Sebastian!

si acum dau celei care mi-a trecut povestea in listuta si va mai rog ceva pe cele care aveti timp, sa modificati numele ingerasului meu, e PATRICIA cu "C", nu cu "S", desi eu cu S am vrut(si asa l-am scris si aici), dar o idioata de la primarie i-a zis lui Daniel (sotului) cand a mers sa-i faca certificatul ca nu e corect cu S, ca ea nu a mai intalnit si ca il scrie cu C. Pcacat ca nu am fost eu, caci cu S il scria ea, nu cu C. Voi ati mai auzit ca un substantiv propriu sa fie corect sau incorect??!!. Asta e acuma, sanatoasa sa fie.

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

aa, mamicilor am si eu o intrebare:
voi ii duceti pe prichindei la plimbare? sau asteptati pana dupa botez?

pupicei

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

eu am inceput sa il scot cate 10 min pe balcon la aer...il imbrac bine si e bucuria lui...ii place la nebunie,imediat adoarme apoi cand intram in casa iar somn.

_
mamica de ingeras Sebastian Mihaipoze

Mergi la inceput

Pe tvr 2 un reportaj despre Chisinau... acum intr-un magazin cu bomboane BUCURIA

Eloise 36+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Andreea foarte emotionanta povestea nasterii lui Sebastian, abia acum am citit-o si m-a inpresionat si pe mine pana la lacrimi... A "meritat" sa suferi pentru ca acum ai o comoara de baietel frumusel si sanatos care va recupera repede si ii va si intrece pe cei 'maturi'!

Eloise 36+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

Avem poze cu Nicolas daca vreti sa ne vedeti, in albumul de la semnatura!

Eu mor de durere de sani si de spate(m-au cocosat sanii, asa mari sunt!), asa ca n-am chef de nimic!(numai de alaptat cat mai des sa se mai detensioneze....)Offf!

Pupici!

Ioana de Nicolas& Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare la toata lumea!

De ieri am ajuns si noi acasa.Victor e bine ar sta la san toata ziua si noaptea iar pe mine au inceput sa ma doara. Lapte este , eu sper ca suficient daca nu este timp sa se mai faca.Pentru completarea listutei Victor a avut 58 de cm si scor apgar 9 cu epidurala.

Felicitari noilor mamici si refacere usoara.

Acum fug ca nu pot sta in picioare si nici in fund.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput