Mamici de noiembrie - decembrie 2006(41)
Raspunsuri - Pagina 4
Ktrinel spune:
vai ce onoare! a lasat castelana Chinico usa deschisa la bordei si am intrat si noi sa o vedem!! frumoasa foc castelana!! gata, acum nu mai vorbim singure...vorbim cu o fatza dragutza foc...si nici nu e asa balena...ti-au zis-o si altele.asa ca daca nu crezi, ti-o spun pe aia cu omul beat si trimisul la culcare.
Ktrinel si Ana Julia 30sapt
chinico spune:
Mai burtikoase nu ma mai dezbaleniti, ca eu sunt mandra tare de suncile puse in jurul oaselor!
Voi sunteti niste dragute,frumoase gravidoase suntem toate, daca stam insa sa socotim ca nu am intrat inca in ultimul trimestru de sarcina si aveam deja acum 2 saptamani 10 kg in plus...Va repet: nu ma intereseaza. Bebescul e prioritar,de silueta ne ocupam anul viitor.
ktrinel bine ai venit la noi in palastul bordeiesc...nu ati vorbit nici pana acum singure,ce, fara nanau nu se putea..
Mai zi ce mai face aragazul supersonic, ma distreaza...
Imi pare rau ca am ratat conferinta, am incercat sa dorm. Cam degeaba. Tot ametita sunt si cred ca ma duc din nou in pat, desi ma doare deja spatele de zacut.
Poate duminica organizati o noua conferinta, atunci ma inscriu si eu cu drag.
Va urez o zi buna in continuare, eu azi nu cred sa mai dau pe aici. Ma ocup de aranjat perne sub capatai si mutat burtok de pe stanga pe dreapta.
25+
Daconst spune:
Chinico,cum fac sa-ti vad si eu burtica???Ca albumele fetelor le vad,doar pe al tau nu.
Esti cu o saptamana mai mare ca mine si eram curioasa si eu de burtikul tau.
In ce zona locuiesti in Germ?Poate suntem vecine si nici nu stim.
Dana 24+
Cleomoni spune:
Vai fetelor ce va plangeti?????? Dar eu ca am luat 15kg la 30saptamani ce sa mai spun???? Fata tana si rotunda ce sunt,dar nu ma plang ca de la 15 anisori pana a ramane insarcinata am rupt sala frecvent si imi place sa fac sport asa ca sper sa se duca surplusul dupa ce o sa vina pe lume a mea printesa mica lisi. Chinico imediat ma duc sa vad pozele ca tare m-ai facut curioasa cu suncile tale cica
Cleo 31+ saptamani
Cleomoni spune:
Nici eu nu am putut sa vad pozele CHINICO, nu stiu de ce.
....in schimb am vazut perdeluta din camaruta bebelusei MIRONEI frumusica foc vreau si euuuuuuuuuuu si cercelusii sunt superbi, eu inca nu am cumparat astept sa vad ce face nasa ca normal ea trebuie sa cumpere, cel putin asa zic eu dar oricum ii cumpara si mami si soacra mea care am uitat sa va spun cand am fost in Germania mi-a daruit un inel cu 118 diamante , cadou pt nastere si inca un inel cu safire si un ceas super, se vede ca ea e cu bijuteriile dar si eu merit ca asa frumusete de nepoata cine ii mai facea?
Cleo 31+ saptamani
asiza spune:
Roana, spor la treaba in continuare! Cand crezi ca va mutati? Cat despre vergeturi...hop si eu...nu pe , dar pe solduri si pe is prezente din pacate...ata ete!!!
Danita, cum esti? Te simti mai bine?
Imi pare tare rau ca nu am avut timp sa particip si eu la conferinta azi, dar poate data viitoare...am trimis user de pe mess Marcelei...sa ma anuntati, ok?
Alex, inca nu e prea tarziu sa incepi cu exercitiile Kegel! Serios, nu te lasa asa, ca sunt tare benefice, vei vedea...hai ca nu-i complicat...si in timp ce ne scrii poti strange din...muschii vaginali!
Laura, placenta grad de maturatie II e ok la varsta ta de sarcina, iar MCF cred ca sunt miscarile cordului fetal, care sunt prezente, ceea ce e din nou excelent...si la mine iese mereu lungimea femurului mai mica decat varsta sarcinii...nu stiu de ce!
Va pup pe toate burticoasele...si balenele...
Oana 26+ cu Denis Cristian
adinazot spune:
Buna fetele dragi!
azi am avut o zi agitata.V-am povestit ca acum 3 nopti am avut o criza de rinichi,azi am primit rezultatul uroculturii si am descoperit ceva ce nu-mi place deloc,cauza durerii de rinchi era de fapt un stafilococ auriu,de care am citit ca e tare pacatos pe care l-am luat din spital.Mi-au facut si antibiograma sa vada la ce antibiotic e sensibil,si din toata lista aia singurul antibiotic pe care il pot lua in sarcina e oxacilina.Dar dr meu gine spune sa imi continui tratamnetul cu ampicilina(care e f slaba) intravenos pana miercuri si apoi repetam urina,si s-ar putea sa nu mai fie nevoie sa fac si oxacilina.Sper,Doamne ajuta,ca tocmai ce am scapat de candida,acum sigur imi apare iar de la antibiotic.Tot ghinionul pe capul meu.Dar ce pot sa va spun e ca ma simt bine,nu ma mai doare nimic si cu toate problemele acum sunt f linistita,nu stiu de ce...M-a incurajat dr si gine si de familie ca bb nu va fii afectat de stafilococul asta,mai ales ca facem cezariana si nu trece prin vagin ...dar cine stie..vom vedea.Dar dr gine zice ca pana nasc nu o sa mai am stafilococul.SPER..
pupici la toate fetele!!!
Adina 32+Alessia
poze
Adina diverse
ramsan spune:
Buna seara burtici!
Of ... cum am ratat conferinta voastra de azi... asa imi trebuie daca umblu toata ziua si nu imi gasesc locul.
Ieri nu m-am lasat pana nu am terminat de facut curatenie in casa iar astazi i-am asezat in dulapior lucrusoarele lui Rares. Pana acum nu mi-am dat seama, dar s-au adunat cateva.
Iesencelor va anunt ca la sfarsitul lunii vine si la noi in "dulcili targ al Iesilor" BABY EXPO. Pastrati-va banutzii poate gasiti ceva special pentru bebicii vostri atunci.
Eu azi am fost la targul de textile si vreau sa va spun ca este o mare dezamagire... doar haine, pielarie si cizme pentru fitze de adolescenti ... asta am gasit.. beah
Va pup ca mai am cate ceva da facut
Ramona 33+ Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
avdanaarhire spune:
Adinazot, chiar nu iti fa griji. Si eu am avut la inceputul sarcinii acest pacatos de stafilococ auriu. Am facut 5 zile tratament cu niste ovule preparate la farmacie - cu reteta de la gine - si api, gata, a disparut.
Dana 29 + cu Celeste Maria
avdanaarhire spune:
Ramona, si eu am fost la tirgul de txtile. Chiar ca mare dezamagire. N-am cumparat nimic, eu care.....Sa mai asteptam Baby Expo.
Ce mai face Rares, tu cum te simti?
Dana 29+ cu Celeste Maria