Montignac: ce am mancat azi (79)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Anda Panda

auzi nora, da' daca cineva face o combinatie gresita ???? si tu te iei dupa ea... ??
...de aia nu era bine sa copiezi in scoala de la colegul de banca....decit daca il stiai

repet: brinza de vaci e glucidica daca e 0%. uitati-va in carte daca aveti timp, la mic dejun glucidic.

spor !

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

...nu e vorba de copiat...ci de sfaturi BUNE, eu una asta am cerut, de la fetele cu experienta, care STIU deja care sunt combinatiile gresite...

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Hop si eu la raport: 66.1, e f bine. Aveam 68 sapt trecuta.
In ceea ce priveste strugurii ma pot folosi drept exemplu personal si spune ca dupa o zi intreaga de struguri, am pus ceva la cantar. Chiar daca nu se pune ceva la cantar, dar tot franeaza procesul de slabire. Parerea mea ... deci strugurii cu moderatie.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

daca trag o linie intre modul in care obisnuiam sa maninc si noul mod de alimentatie (adicatelea monti) observ ca multe chestii nu-mi mai sint permise: cafea/ceai cu cofeina, prajiturica de dupa masa, paharelul de martini seara, clatitele de duminica, cola cu nemiluita...etc. scopul ? sa ma simt EU mai bine. sa arat mai bine. nu mai am voie struguri ? ok, avem piersici, mere, pere...etc. nu mai am voie cafea cu cofeina ? ok. pot sa beau un minunat expresso decofeinizat. nu e ok nici martini ? la asta nu am inlocuitor dar pot renunta definitiv. si uite asa, fiind ingaduitoare, gasind inlocuitor pt aproape fiecare "obicei prost", am ajuns in "linia intii". si pentru ca NU am avut abateri timp de atitea luni (nici macar o ciocolatica duminica sau o felie de pizza simbata seara) acum pot avea o abatere grosolana as putea spune pe zi, iar cintarul sa fie la fel de prietenos cu mine a2a zi. cred ca asta a contat cel mai mult, sa iti reglezi metabolismul (cu dieta asta) a.i. cind ajungi la greutatea tinta sa iti poti permite cite "o chestie interzisa" zilnic sau o data la 2 zile. "secretul" acum este ca incerc sa maninc ceva care e interzis in 1a parte a zilei, multa apa si multa miscare.

...X maninca fasole si anunta ca a slabit. ok, maninc si eu. ups ! cintarul nu tine cu mine a2a zi. poate X nu s-a uitat bine la cintar ? poate organismul meu reactioneaza altfel ? poate "mi se trage de la altceva"...cite intrebari...hmmm ... poate ar fi bine sa mai citesc citeva pasaje din carte iar, poate descopar unde gresesc.
ahaaa... deci poa' sa fie de la fasole, sau de la cirnaciori (caci si aia vaz ca sint tolerati, nu recomandati)

in ultima perioada simteam nevoia de o garnitura. si cum orezul, pastele si cartofii erau interzisi, am descoperit ca si piureul de telina, sau conopida nu sint chiar rele. as fi vrut sa imi fac si piure de dovleac (am mincat o data undeva si mi-a placut) insa nu am apucat.

tirziu am aflat despre combinatii ok(adica alimente permise de monti) dar nerecomandate.
extras din carte
Bun echilibru
Antreu: cirnaciori
Fel principal: peste
Desert: brinza

Rău echilibru
Antreu: jambon
Fel principal: antricot
Desert: brinza

cam prin asta am trecut eu

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Am uitat sa trec raportul: 73,8 kg
Neasteptat,dar... ma asteptam la sanctiune din partea cintarului, dupa abaterile din week-end, dar vad ca m-a iertat, de data asta...in loc sa am plus...am minus 200gr.

Va spun imnediat ce vreau sa maninc maine, sa-mi spuneti cum sa le combin.

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

M-am dus si eu la adresa indicata, in engleza...Vad ca soia e ok, cu IG=15, alunele, ciupercile si maslinele la fel (!)
Au fost atitea interventii despre brinza, ca eu sunt derutata: ce fel de brinza avem voie sa mincam (in Romania ) si cu ce avem voie sa o combinam?

Dintre urmatoarele alimente, pe care le-as putea servi maine: oua, brinza, rosii, masline, peste, soia, icre...ce-mi recomandati, cum sa le combin? Care sunt cerealele integrale ? Cele de la Pronatura, chiar si pe ele, nu scrie integrale, in schimb am vazut in alimentara ca scrie, in special cele cu tipa cu super-silueta pe ambalaj. Am vazut la reclama ca si cele de la Nesstle ar fi. Voi ce fel de cereale mincati (tot fetele din Romania )?

Nora

Mergi la inceput

Pentru...incepatoare, am gasit asta...citesc si eu acum:
http://www.reclama/modules.php?file=viewtopic&name=Forums&t=3961

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larra spune:

Bun venit pentru fetele noi si spor la slabit ! Vad ca s-a animat subiectul si asta e un lucru bun.
Nora din cele enumerate de tine am obiectii doar la icre, nu se fac cu gris? si asta n-ai voie.
Si daca eu am inceput discutia despre branza , am sa repet si eu ce-au spus fetele mai sus si sper sa fiu destul de clara : branza cu 0% grasimi se poate manca doar la micul dejun in cadrul mesei glucidice. Pentru masa protido-lipidica puteti manca telemea romaneasca cat mai bine scursa. Iata ce spune Monti despre branza :
"În Faza I, vă vor fi permise aproape toate brânzeturile. Totuși veți fi rezervați în privința brânzei de Cantal , ca și a brânzeturilor de capră, care conțin o cantitate mică de glucide. Este mai bine să le evitați în perioada de început."

Iar cineva intreba despre lapte , iata si despre lapte ce spune Monti:
"Laptele natural este un aliment glucido-lipidic, adică are în compoziție atât grăsimi, cât și glucide. Prin urmare, este mai bine să-l evitați și să nu cumpărați decât lapte degresat.
Glucidele se află în zer și sunt eliminate în momentul fabricării brânzeturilor, care nu mai păstrează decât lipidele și proteinele (cu excepția brânzei “Cantal” și a brânzeturilor de capră)."

Si meniul meu de azi:
D: iaurt 0% + wasa
P: gratar cu gogosari
S: peste + legume

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Larra spune:

Si-am uitat sa va spun despre cereale , si eu aveam aceeasi intrebare ca si voi la inceput. Cautam cu disperare in rafturi cereale integrale si-am fost bucuroasa cand le-am descoperit pe cele fitness de la Nestle crezand ca sunt bune . NU SUNT ! Contin zahar si alte cele. Cautati cereale la plafar , veti gasi sigur fulgi de orz , fulgi de secara insa NU porumb sau orez. Sunt de la sanovita.
Eu mi-am luat grau germinat insa am citit ca nu e ok.

O seara buna , fara abateri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna ziua fetelor!
Ieri am fost cuminte, cumintica cu meniul, nici o abatere.
Meniul de azi:
MD: un pahar de iaurt 0.1% cu 2 pesmeti integrali
P: salata verde, andive, cuburi de pui si cascaval
S: gogosari cu fripturica pui si telemea

Revin cu MAREA rugaminte la voi, sa ma corectati daca nu tin corect Monti!

hai spor la slabit!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Andreea, mama-super pozele, dar mai super fata din poze! Felicitarile mele!!! M-ai lasat cu gura cascata.....

Olo-n-am vrut sa spun cate kg. am ieri pentru ca mi-a fost prea rusine. Am lasat-o pe azi MI-am luat inima in dinti si recunosc cinstit ca.....

Deci intru si eu spasita in listuta:

GI:88.5------------------NASOL
Inaltime 1.60
IMCi=34.57..............NASOL

GT=70
IMCt=27.34
Data de incepere=03/10/06

Ingrozitoare cifre............................
Revin diseara cu ce am mancat azi!!!

Tineti-mi pumnii.

Mergi la inceput