Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

NUMAI EU IS EXAGERATA? CA A CAZUT DE CEL PUTIN 10 ORI DIN PAT CAND ERA MAI MICA,DAR ACUM MACAR STIE CARE-I TREABA SI CAND AJUNGE LA MARGINE SE OPRESTE,SE PUNE IN FUND SI SE INTOARCE
SI SE RIDICA DEJA SI PE LANGA MOBILE,INTAI I-A FOST FRICA SA SE LASE JOS,SE UITA LA MINE SI MIORLAIA,PANA AM INCURAJAT-O ODATA SI S-A LASAT IN FUND PE COVOR (CHIAR CITEAM CA E OK CA AMORTIZEAZA PAMPERSUL) SI DACA ATI VEDEA CE FERICITA A FOST CAND A VAZUT CA MERGE TREABA ASA,FARA SA SE LOVEASCA! DE ATUNCI SE LASA JOS FARA PROBLEME,DAR DESTUL DE PRECAUTA TOTUSI NU SE ARUNCA CUM FACE IN PAT,SE LASA INCETISOR IN
SPER SA APUC AZI SAU MAINE SA PUN FILMELE SA V-O ARAT.

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

!!!
Am fost de am comandat culorile pt. camere. sapt. viitoare incep sa zugraveasca, ca noi nu am vrut sa lasam alb, cum predau ei apartamentele.
In 15 oct. ne ajunge mobila si daca blocul e gata ne mutam . Abia asteptam fetelor sa avem casuta, adica apartamentul nostru, Marco camera lui, etc, etc.

Am sunat vreo 4 femei pt. bona. Una mi-a inchis cand a auzit salariul pt. 4 ore, una vrea mai mult de 4 ore ( nu stiu de ce a sunat, ca am scris clar in anunt), si mai raman cu 2. Mie mi-a placut de o proaspata pensionara, de 55 ani, femeie sincera, nu a mai lucrat ca bona. Acum sa vb. si cu Clau sa vedem daca ne si intalnim cu ea.
Aseara ma gandeam sa nu mai caut, stau eu cu el acasa pana in ianuarie cand il duc la children-care.
Nu stiu, sunt in mare dilema.
Intrebare-intrebatoare: dintele de sus a lui marco a iesit, partial, de o sapt. jumatate. de atunci stagneaza. sa-mi fac griji? sa merg cu el la dr.?
Dintii de jos au iesit foarte repede, de aceea ma preocup.

Ali spor la mutat si sa ne auzim cu bine peste 2 sapt.
Ana_m cat stati in Timisoara? daca suntem in oras in perioada aiai e musai sa ne vedem. la frumoasa.
Anda, Silvi e ok acum buza lui Marcop, nu mai e umflata.
Maraki si eu sunt obsedata cand e in bucatarie, ca e gresie pe jos. La voi cred ca doar in dormitoare e parchet, in rest gresie. cel putin asa era in Italia.
Felicitari pt. apartament!!!
Moni al meu zice doar a-ma-ma si asta cand vrea el, sau da-da-da. Asa ca Dia e mare vorbitoare, auzi sa zica ne-ne.Bravo!!!

Merg sa-i pregatesc ceva de pranz lui Marco, sa am de ce ma enerva pe urma.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova multumesc! Felicitari si voua pt. apartament Dintii de sus cresc mai greu, stai linistita ca este normal Noi avem gresie doar in baie si bucatarie, in rest mocheta peste tot.
Hai ca am uitat ce vroiam sa mai scriu, mi-a dat eroare la un mesaj lung si tocmai a intrat si Robert pe usa ca s-a dus degeaba la sv. pt. ca toti au plecat la Oktoberfest.

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Mie imi arata aiurea ora mesajelor trimise, scrie 12.08 si este doar 12.06

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

GIO la Dia mi se pare ca si aia de jos au stagnat o vreme,nu tin minte exact cat,ca n-am cronometrat ... la inceput nici nu i-am bagat de seama ,daca nu-i vedeai tu cand ti-a zambit Diana
Cat despe vorbit avem in vocabular: ba-ba,ma-ma,a-pa,pa-pa,ham-ham,a-bu,ne-ne,pfu,da,amamama etc. plus chestii intraductibile de moment - a scos cateva "fraze" de am izbucnit in ras toti - dar nu-mi mai amintesc exact cum sunau Mortal oricum si cred ca de satisfactie - ca erau in timp ce infuleca ceva buuun.Are si o fraza tot intraductibila pe care o foloseste cand e spalata pe fatza (mai ales daca apa e cam rece) cel mai probabil aia inseamna "dati-mi pace,luav-ar naiba!" Evident,numai "ta-ta" inca nu zice...

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Si la mine e o eroare de 2 secunde!

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Apropo,felicitari pentru apartamente,vad ca s-a deschis sezonul! Ali se muta acu,urmeaza Giova,Maraki...Silvi si tu parca voiai ..Si Anda isi face bagajele ... ce fain! Si mie mi-ar trebui 3-4 camere,dar deocamdata nu ma agit,abia sunt mutata de 3 ani aici ... Peste cativa ani o sa ma gandesc,acum imi trebuie mobilat dormitorul,ca hainele sunt impartzite o parte ramase la socru la casa,o parte la frate-meu in debara,o parte inghesuite aici in dulapuri si debara,ca n-am decat un dulap mare Vreau unul pe tot peretele in dormitor (3,5 m ).Si parca vad,pe cand o fi amenajat de tot apartamentul (mai am de renovat baia ca e ramasa primita "la cheie" cica gresia si faiantza alba,pusa de mantuiala) ,ne vom muta probabil

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Salutare si de la noi!

srabatoritilor, si de ieri si de azi!

Eu sunt nauca, ma doare capatana de zici ca sta sa crape! Fi-miu s-a miorlait toata noaptea. Acum e vesel ca o ciocarlie in timp ce eu simt ca ma dezintegrez. Cred ca-mi vine si CM. Bleah.

Nici nu mai stiu ce-am citit. Am vazut poze cu frumoasele tize si un filmulet cu Razvanel. Am ras si eu in rand cu el. Lumea se muta sau e pe cale sa se mute. Felicitari! La noi treaba e cam asa: apartamentul e cumparat de vreo 5 ani, ne-am mutat (vine vorba) in el anul asta de Paste si probabil o sa fie total mobilat si aranjat la anu' de Craciun. Cum zicea si Moni, probabil ca atunci o sa trebuiasca sa ne mutam, din lipsa de spatiu.

Bee, ce tur de forta ati facut!!! Eu n-as fi rezistat. Asteptam poze.

Bebicii care s-au innoit la Baby Expo, sa poarte sau sa utilizeze sanatosi achizitiile.

Pupici lui Marcolino.

Moni, acu' sa te oftic . L-am vazut pe Marioooo. Live. E un scump si un frumos. Si e foarte mare. Si mi-a intins manutele si s-a hlizit la mine. Si o sa ne mai vedem si saptamana viitoare, in parc. Si, stupoare, desi in poze pare brunet, e blond de-a binelea. Ne-am intalnit intamplator in Mall. De entuziasm, era sa ma dau de-a dura cu carutul pe scarile rulante. Fi-miu s-a hlizit si el la Irina, de parca o cunostea de-o mie de ani.

Daniela cerd ca e ocupata rau cu marinarul ei, ca i-am mai lasat niste mesaje si nu dadu nici un semn. Danielo, mai lasa-l si hai la Constanta, la intalneala. Hai, ca peste doua sapt. vine al meu si stau eu pitita.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/pufumic

Mergi la inceput

PUFUMIC super fain ca v-ati intalnit! Si s-o mai facetzi,ca s-ar putea sa se mute la Bucuresti ... Stiu ca Mario e blond,ca mi-a zis Irina,eu am vazut un kg de poze cu el,macar atat Deocamdata!
Si apropo si Diana e inca tot blonda ,oare cand se va inchide la culoare? Ca in mod sigur va fi bruneta,ca mami si tati (ca doar n-am proiectat-o cu "ne-ne" ) de ochi nu mai zic,desi in ultima vreme,cine o vede prima oara zice ca are ochii sau ii va avea ca ai mei,dar mie tot culoarea vantului turbat mi se pare ca sunt inca !

ALBUME DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki, Moni mersi de raspunsuri.
Pufumic ce fain ca v-ati intalnit cu irina si Mario.
Moni, eu daca angajez o bona pot sa-i fac contract? ca asa mi-a cerut una si eu habar n-am de asta.

Marco e blond auriu in cap, si eu abia astept sa i se inchida parul, ca fata de cum s-a nascut, acum e mult mai deschis.

va , am terminat cu clatitele, a papat marco mai mult de-o gramada si acum iesim afara.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput