Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Buna-dimineata, noi deja ne-am servit micul dejun. Am intat sa vad ce mai e prin zona, se vede ca a venit sfarsitul de saptamana ca e mai liniste in zona.
Giova, exact asa a patit si Alain mai demult, i-au alunecat manutele si a cazut....Nu aveai ce sa faci, las ca ei uita repede, pupici sa-i treaca supararea
Anda super simpatic Mrak cu ce faze face.Multumesc pentru incurajari, sa vedm ce o sa iasa pana la urma, deocamdata e la faza de proiect.
Ali, spor la treba si pupici Iarinei, asteptam sa te intorci..
Fetelor, eu sunt prin zona, o sa mai bag nasul pe aici din cand in cand.
Sa nu uit sa urez la multi ani sarbatoritilor zile, dragutei Sabina si lui Andrei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Neata, gagici!
Noi n-am mai reusit sa intram zilele astea. Am avut de-a treaba!!!!1 Un sac de gogosari si de ardei de copt , de taiat si pus la congelator. Ce mai, a dat harnicia in mine.
Sabina a inceput sa stea cite un picut in 4 labute, sa se ridice in genunchi si un picut in picioare la marginea patutului.
De papat papa asa ca intotdeauna ,adica destul de prost. Sa vedeti cum papa Sabi. O treime din papica o papa de bunavoie, o treime daca bizii eu ca albina, fac precum avionul si fiind atenta la maimutarerile mele casca gura si papa, iar pentru ultima treime mergem la bucatarie, ma asez pe scaun cu ea in brate, si las apa sa picure la chiuveta. Si toata treaba dureaza cam jumate de ora, de intr-o zi o sa-mi iau cimpii.
Bravo lui Alain ca a inceput sa papa si el cite ceva inafara de laptic.
Anasol, bine ca te-ai linistit. 3 bone!!!
Vorbeati zilele trecute de marimi la pantofiorii bebeilor. Eheheheh, Sabina mea poarta 100. Care mai poarta asa de mult ?

Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

Mergi la inceput

A, si am uitat. Azi i-am dat si eu pufuleti. Sa vedeti ce infuleca!
Anda, felicitari pentru slujba in strainatate. Bravo! Eu una daca as avea asa ocazie nu m-as mai gindi de doua ori. Eu vorbesc, ca la cite ocazii am avut...

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata ,

Cam pauza pe aici Astery vazut film de film, tare scump este Razva cum rade si se amuza de tati lui
Anda ma uitam ieri la niste poze de la concursul bebeilor, poate esti si tu pe acolo dar nu te cunosc bine Daca ai fost intr-o bluza alba si pantalon atunci tu erai Dixi deja a cam inceput sa fuga din calea lui Angelo, il cam trage bebu de par si nu prea suporta
Giova si Angelo a cazut in nas exact cand statea in 4 labe, asta a fost acum vreo 2 luni si de atunci nu il las liber pe jos, sant in urma lui si nu il scap din ochi.Mie mi-ar fi frica sa il las unde este gresie poate sant eu prea exagerata
Fetelor intrebare intrebatoare: daca baga degetele la video in spatiul pt. caseta, se poate curenta??? Ieri m-am contrazis cu socra-miu, el spune ca da....
Ana de Spania, va duceti in Ro pt. sarbatori sau ramaneti ? Unde o vad pe Clara? In albumul comun? Cred ca trebuie sa caut mailul cu parola ca de cand nu am mai intrat acolo nici nu o mai stiu Nu am intrat pt. ca nu vedeam pozele clare.
Revin mai incolo, trebuie sa adun DVD-urile ca le-a imprastiat Angelo prin sufra.

p.s. am primit instiintare de la stat ( pt. casa ) am intrunit punctaj foarte bun si au hotarat ca ne dau 3 camere ( eu as fi vrut 4 )Tot este bine fata de cum locuim in prezent
Mirela ati ajuns cu bine in Spania?

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

SABINA SI ANDREI LA MULTI ANI!
SI EU SUNT PRIN ZONA,LUCREZ DAR MAI BAG UN OCHI P-ACI.SE PARE CA NU PREA AM LA CE ... MACAR UN BANC ACOLO,LINKURI CU TRICOURI ETC.
CHIAR SILVI,TRIMITE-MI SI MIE PM CU VORBITUL LA BEBEI: TREBUIE S-O CONVING PE DIANA SA ZICA "TATA" - PAI A A AJUNS SA ZICA "NENE" INAINTE DE TATA ???

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Moni :
ANALIZA CHIMICA:
ELEMENT:femeia; SIMBOL::fe; DESCOPERITOR:adam ; MASA ATOMICA :acceptata cu 55kg, dar variaza intre 45kg si 225kg PROPRIETATI FIZICE: 1) suprafata acoperita in mod normal cu o pelicula de vopsea si pudra 2) fierbe din senin, ingheata aparent fara motiv 3) se topeste daca primeste tratament special 4) devine amara daca este folosita incorect PROPIETATI CHIMICE: 1) afinitate pt aur,argint,platina si toate pietrele pretioase 2) absoarbe cantitati mari de substante pretioase 3) explodeaza in mod spontan fara motiv sau avertizare 4) cel mai puternic agent de reducere a banilor cunoscut

poze Sabina

Mergi la inceput

Periuta de dinti: Cred ca am cea mai murdara meserie din lume.
Hirtia igienica: Mda.
Si gata ca nu sunt on topic.
Pupici si spor la treaba.
La Iasi a plouat, dar cred ca o s aies si eu oleak afara . Mai si e tirg de haine la Polivalenta peste drum de mine si eu n-am cu cine lasa bebe ca sa merg si eu. Morrrrrrrrrrr!

poze Sabina

Mergi la inceput

Silvi, si mie te rog ca de vreo citeva zile Sabina nu mai vrea sa zica nik, desi pina acu ma inebunea cu mama, apa si papap

poze Sabina

Mergi la inceput

Maraki, nu esti exagerata. Sabi abia incearca sa stea in 4 labe dar nu cred ca am s-o las nici eu sa mearga pe gresie. Si eu am o frica sa nu cada.... si sa se loveasca rau si sa-i ramina semne. Pina acu nici din pat n-a cazut, desi a avut citeva tentative.

poze Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput