haine pt gravidute

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

eu am fost incantata de standul firmei din oradea de la baby-expo..eu sunt cam micuta (desi am 19 sapt implinite), si doar aici am gasit blugi marimea XS ...dar si astia imi sunt putin cam largi..mai mici insa chiar nu exista.


vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Dragutele mele burtici,
sunt si eu noua pe aici in gasca gravidutelor si as vrea sa va ajut daca pot,apropos de hainute.
Eu sunt in sapt 22 si cam de 3 sapt am inceput practic sa cresc in dimensiuni, incat m-am trezit ca mai incapeam in 2 perechi de pantaloni, si aia din in, de vara.
Asa ca uitati-ma pe mine cum mi-am luat picioarele la spinare si hai la cumparat hainute speciale, macar cat de cat, strict necesar.
Stiam ca sunt urate si scumpe dar pana nu am cautat efectiv, nu am vazut cat de mare e de fapt problema.
Pe scurt, sa nu va plictisesc, am inceput cu 2 magazine din Magazinul(scuze pt repetitie)Victoria,unul e la etajul 3 in zona hainelor pt copii, celalalt la et.4,cum urcati scarile,culoarul luuung din dreapta,in spate, pe stanga.La cel de la et 3 aveau niste chestii infioratoare, in schimb aveau blugi speciali, cu bumbac elastic in fata, culori mai dragute cat de cat si niste compleuri din catifea reyata, dar cam scumpe-2 mil.La cel de la et 4 in schimb sunt lucruri foarte dragute, o multime, facute mai cu grija, finisate, un pic altfel.E o doamna vanzatoare fff draguta si calma, care , pe mine cel putin, m-a suportat vreo 2 ore, cat am probat si ales.
Au de toate: bluze de bumbac, mai subtiri ,mai groase, sarafane dragute,pelerine din stofa finuta, pulovere gen jacheta tare simpatice,pantaloni toate culorile si marimile posibile, de calitate, cu burtica dint-un bumbac cu licra f finut si cu elastic,salopete,rochite, blugi,camasi f dragute,tot cu burtica, in sfarsit, multe hainute frumusele, nu facute cu sapa cum am vazut in alte locuri.Dar nu pot sa spun ca sunt f ieftine, un pantalon e 900.000lei, o camasa 600.000, un pulover in jur de 700.000, cam asa, salopete cam 1.300.000lei.
Am fost si la ROCOCO la cel de langa Biserica Sf.Vineri, au f multe salopete acolo,pt cine vrea, toate marimile, tot cam atat ca pret ca cele din Victoria si am mai vazut niste camasi dragute, in rest cam insipide lucrurile si cam usturatoare.
La parter in magazinul Cocor langa scari e un magazin cu peruci,costume sexi si haine gravide(ma rog, asocierea de articole nu o pot comenta....!)Acolo au haine de toate marimile dar chinezarii, materiale proaste si f prost finisate, nu vin deloc bine,sau poate nu am eu vreo conformatie de mama model...
Mai sunt 2 magazine Rococo, unul pe Victoriei, cum vii de la guvern pe stanga si unul pe Calea DOROBANTI,cum vii de la Perla spre Aviatorilor, pe dreapta, pe langa Sony cred,au lucruri cat de cat.
Mai spuneti si voi daca mai gasiti, sper ca v-am ajutat cat de cat, ca e de jale, sunt tare urate si invechite si sterse, nemaivorbind casunt scumpe.
Sa fiti sanatoase si gravidute frumusele si cochete.
pupici.Eli1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bai, deci daca va tin buzunarele eu stiu un magazin cu toale super misto pentru gravide, dar acum 2 ani era acolo 2-3 mil o pereche de pantaloni. E pe Mosilor langa restaurantul burebista. Uite ca nu stiu cum se cheama dar nu aveti cum sa-l ratati. Repet: haine foarte frumoase, foarte la moda, frumos lucrate, materiale bune, dar scumpe de te ustura si-n
Am fost ieri la tcm pe mosilor si zilele astea urmeaza sa primeasca marfa, asa ca o sa-mi incerc norocul la ei.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaclaudia spune:

fetelor si eu am fost la baby expo si in pavilionul D era un stand exact in capatul pavolionului cu haine pt gravidute si sunt din Cluj . Aici am gasit hainute la preturi f acceptabile 650.000 lei o pereche de pantalon din raiat care se putea regla din elastic la burtica f mult. erau si alte haine dragute cel putin mie mi-au placut.Firma se numea Toria si am inteles ca au colaboratori si in Cocor etaj 3, Victoria etaj 4 si in Titan etaj 3.
Daca v-am fost de ajutor ma bucur mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Buna,

Tocmai m-am intors din oras si am gasit un magazin in Bucurestii Noi 50. Magazin de fabrica, de unde mi-am luat bluze de gravi f frumoase, la 350-400.000. Fabrica este de confectii, deci bluzele care s-ar potrivi pt burticoase sunt o exceptie. Dar se gasesc frumusele si la preturi acceptabile. Sunt din material gen cel de tricou, cu putin lycra si au si modele cu burtica si chiar foarte frumoase. Mai sunt si din diverse materiale si plovorase ... nu am avut bani suficienti, ca imi dadeam in petic mai rau
Magazinul este deschis L-S: 9-21, D: 9-17. Tel: 668.78.42. Informatiile le-am luat dupa punga

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

mai puteti gasi cate ceva la magazinul Miniprix de la Otopeni.

Wapi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MAMAMATEI spune:

[quote]Initial creeata de varzuca

saltare fetelor!

de unde va cumparati voi haine pt gravidute? eu sunt in saptamana 27 si am ajuns la 80 de kg. problema este ca sunt lata in solduri si nu-mi gasesc pantaloni care sa-mi vina (si ... in perioada asta se cam lasa frigul).

Eu mi-am cumparat niste pantaloni cu burtica elastica de la Rococco (Dorobanti, Calea Vistoriei, Sf Gheorghe)Ce-i drept am dat 1.000.000 lei pe ei si nici nu sunt de calitate dar m-am gandit ca mai am de dus burtica exact pana la mijlocul lui decembrie;
In plus mi-am mai facut o rochita din material "jerse", gen tricou, tocmai pt a se mula pe burtica;

Eu am pornit de la 80 noroc ca nu am luat decat 7-8 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Mi-am gasit blugi pentru la carrefour daca va trebuie. Cam ciudat cu marimile pentru ca marimea 40 imi era mai buna decat 38 care cam atarna pe mine.
Eu am tot cautat blugi prin oras dar nu gasisem nimic pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delioara spune:

Cred ca eu sunt cea mai mica "burtica" de aici(?!)avem doar 12 sapt, dar deja nu mai incapem in haine! nu am gasit nimic de Doamne-ajuta prin Suceava, si nu stiu ce sa fac. Lucrez in Invatamant si nu vreau sa apar la scoala ca Muma-padurii...in 3 luni am "colectat" deja 6 kg, pt ca mananc noaptea pe la 2. ce sa fac? daca nu mananc, ma doare stomacul de mor... nu mult, o bucatica de ceva, dar trebuie... Cu hainele stau prost tare, nu asa, si ma ingrozeste gandul. Burtici de Suceava, ce-mi recomandati?
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetgys spune:

quote:
Originally posted by delioara

Cred ca eu sunt cea mai mica "burtica" de aici(?!)avem doar 12 sapt, dar deja nu mai incapem in haine! nu am gasit nimic de Doamne-ajuta prin Suceava, si nu stiu ce sa fac. Lucrez in Invatamant si nu vreau sa apar la scoala ca Muma-padurii...in 3 luni am "colectat" deja 6 kg, pt ca mananc noaptea pe la 2. ce sa fac? daca nu mananc, ma doare stomacul de mor... nu mult, o bucatica de ceva, dar trebuie... Cu hainele stau prost tare, nu asa, si ma ingrozeste gandul. Burtici de Suceava, ce-mi recomandati?
Pupici!


DELIOARA, daca nu ti-e greu sa ajungi pana la Bt , sa stii ca aici este un magazin unde gasesti cat de cat ceva haine pt gravide. Chiar azi mi-am luat o pereche de blugi cu elastic reglabil la burtica, chiar draguti. Daca te intereseaza, este pe pietonalul de la piata mare, cum mergi spre centrul vechi. Este un complex care se numeste Mol si are deasupra un supermarket Fidelio. N-ai cum sa-l ratezi!
Spor la cumparaturi!

Gya 19+

http://bd.lilypie.com/JnFup3.png

http://tickers.baby-gaga.com/p/car038py_.png

http://community.webshots.com/user/sweetgya?vhost=community

Mergi la inceput