Mamici de martie - aprilie 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 4
arissa spune:
Lili, mama ta a avut o reactie asemanatoare cu soacra mea, care, atunci cand i-am spus, parca am lovit-o cu ceva in moalele capului. A stat cu spatele la noi pret de un minut si a trebuit sa-i sugerez eu sa ne pupe si sa ne felicite ca altfel nu se trezea dina amorteala. Acum s-a obisnuit cu ideea si e mult mai draguta, socoteste, face planuri, dar la inceput aveam niste draci pe ea...
Nu te necaji, se va obisnui si ea pana la urma si si isi va iubi nepoata/nepotul asa cum e normal sa fie.
tzuna spune:
Draga LILI vei fi o mamica experimentata , rabdatoare si vei avea alaturi fetitele si sotul. Asta e cel mai important. Eu fac 25 de ani, sunt casatorita de 3 ani si unii cunoscuti nu inteleg de ce am vrut sa facem copilul acum. Ei ar mai fi asteptat ani buni probabil. Noi chiar ne-am dorit copilul, a fost planificat, chiar m-am chinuit sa raman insarcinata crezand ca imi va lua mult timp.... Asa ca tu sa fii cu inima impacata si cei dragi alaturi de tine. Iar mama si soacra ta isi vor schimba parerea cred. Daca nu e problema lor.
MIHAELAAAA 1.8 reprezinta translucenta nucala si trebuie sa fie mai mica de 30mm deci eu cred ca totul va fi ok. Oricum masuratorile astea se coreleaza si cu ce iti iese la analize si cu varsta, bolile care le ai etc. Testul e unul probabilistic si-ti va arata riscul ce-l prezinti pentru Sindromul DOwn si sindromul Eduards.
Elyanne- ai mare grija de tine si bebelusi. Chiar stai cat mai mult in pat. Poate te ajuta cineva cu aia mica. Nu stiu ce sa zic dar nu poti risca nimic. In acelasi timp roaga-te si fii optimista ca sa nu sperii bebelocii.
Fetelor maine m-as duce la Baby expo ca sunt libera pe la 12 inainte sa se aglomereze. Merge cineva? Intrarea e 5 Ron, programul de la 10 la 19. Aveti grija de voi si bebelusi si sa auzim numai de bine.
16
Sori1980 spune:
Elyanne, ai grija de tine, stai cuminte in pat cat poti. Bafta multa!
Lili, hai sa-ti zic o chestie. Avem niste cunostinte care au un baiat de 24 de ani si au facut o fetita anul trecut. Ea are 45 si el 49 de ani. Acolo diferenta de varsta! Parca au intinerit cu fetita lor, sunt alti oameni, mai veseli, mai sociabili...
Bucarati-va de bebe-le vostru, diferenta dintre copii nu-i asa mare, mai ales ca la voi e al 3-lea!
Sori
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev112pr_.png
Lili_g spune:
Hai ca m-am mai linistit. Trebuia sa va spun ca eram tare necajita. E bine sa aud si parerea voastra. Multumesc pentru incurajari.
Va pup, Doamne Ajuta!
kisstherain999 spune:
Lili nu iti fa griji din cauza soacrei, nu merita.
Daca tot veni vorba de soacra sa va zic reactia la a mea:
"De ce imi spuneti asa de tarziu?", desi era a doua zi dupa ce am facut testul, probail trebuia sa ii spunem cand incercam sa-l concepem.
"Vai ce nasol o sa se nasca in postul Pastelui, cam tot timpul o sa-si serbeze ziua in post" Care e problema ca nu inteleg?
Asa ca Lili nu esti singura. Cat despre diferenta dintre copii cu siguranta nu va fi nici o problema. O sa intineriti in timp ce ei vor creste mari si frumosi.
kiss
11+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
loina_ln spune:
buna burticilor,
eu nu am mai scris de ceva vreme dar am reusit sa citesc tot. si ati scris, nu gluma...
acum, cate ceva despre mine: am facut analizele de sange si am Rh negativ iar sotul pozitiv. am vorbit cu dr. gineco si a zis ca nu este o problema fiind prima sarcina si ca mai vorbim despre asta in luna a 9-a, inainte de nastere. medicul de familie mi-a zis altceva: ca trebuie sa fac dozari de anticorpi din luna a 3-a la fiecare 2 luni. asta este...ma conformez.
de abia astept sa ma duc la ecografie pe 2 septembrie pentru masurarea pliului nucal. mai facem o poza la BB. am observat si eu ca seara am un burtoi... iar dimineata.. revine la forma normala (de dinainte de a fi ) seara sunt o ,
Lili_g eu cred ca nu ar trebui sa conteze ce parere au ceilalti, chiar daca e vorba si de mama ta, atata timp cat voi va bucurati asa mult de asta. multa sanatate si multi pentru tine pe burtici
Aurasa spune:
Buna Burticutze,
Am fost ieri la control. Totul este ok. O sa fac peste 3 saptamani o echo si apoi triplu test.
Si eu am Rh negativ, am avut un avort spontan, Catalin are rh negativ, iar determinarile de anticorpi le fac lunar, avand in vedere ca tot imi fac lunar coagulograma (imi recolteaza pentru ambele chestii, nu ma mai inteapa de un milion de ori).
In rest, iau acid folic o capsula pe zi ci No-spa cand am vreo durere suspecta (adica foarte rar).
Ce de baietei pana acum. Abia astept sa vad si eu ce va fi, sper sa fie fetita, desi sotzul vrea tot baiat. Pana la urma, ce-o da Dumnezeu, sanatos sa fie.
Pupici si mai vorbim
Aurasa 12+ si Catalin (3.06.2005)
elyy2003 spune:
Buna fetelor! Sunt si eu inscrisa de ceva timp printre voi. Va citesc tot timpul mesajele dar nu am prea scris.Saptamana trecuta tocmai am facut cerclaj la 14 saptamani, dupa m-am simtit bine. Acum, am o problema mare- ma doare osul pubian la orice miscare. Daca stau in picioare,culcata sau in pe scaun nu am nimic. Ma doare in timpul mersului si la orice miscare -cand ma ridic si cand ma asez.
Poate careva din voi sa-mi spuna daca i s-a mai intamplat asa ceva si ce sa fac, cat e de grav?Eu am acum 15+ saptamani.
Va multumesc mult si va doresc numai bine, nastere usoara si copii sanatosi.
loina_ln spune:
am tot vazut ca se vorbste de spre, la noi activitatea este fffff slabuta . oricum eu iau duphaston pana in saptamana 20 (am avut de ales intre injectiile saptamanale cu gravibinon si am ales pastilele) pentru ca ultimul diagnostic de la dr gineco a fost iminenta de avort prin insuficienta hormonala. nu stiu daca v-am spus, dar aceasta sarcina am obtinut-o dupa patru ani de tratamente , stimulari si o laparoscopie pentru ovare polichistice. asa ca..., mai poate astepta. sotul meu e un scump si zice ca nu vrea sa deranjere in niciun fel pe BB, acum ca in sfarsit.. este acolo, imi face toate poftele, avand in vedere ca intr-o noapte cautam lapte la ora 12. ieri am implinit 11 saptamani. suntem de bucurie. sper sa fie totul bine in continuare
va pup pe toate.
cu
tzuna spune:
Buna fetelor!
Sunt suparata ca nu gasesc pe nimeni sa mearga la Babyexpo si ca nu reusesc sa pun pozele in album.
Cum ar trebui sa procedez? Eu intru in albumul meu care e gol si are testoasa aia acolo.... deasupra scrie sa trag pozele in spatiul ala, le trag si nimic. Unde gresesc? Cand incerc sa le pun acolo am grija sa fiu logata....
Nu stiu ce sa zic, de ce nu merge.
16